Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçe seyircisiyle, futbolcularıyla, yöetimiyle tümden çirkef, iğrenç bir takım gerçekten. bir maç bu kadar çirkinleştirilmez yani. nerde çapulcu, balici, esrarkeş var hepsi fenerbahçeli olmuş. forumdakiler üstüne alınmasın ama yani şu seyirci gerçekten dünya üzerindeki en berbat kitledir herhalde

ne öyle keitanın gözü mü kaldı, hakemin kafası mı, kalecinin gözüne lazer tutmalar falan. brezilyadan fason amele baroniyi de tanımış olduk ardaya attığı tokat 4. hakemin gözünün önünde, aynısına rosetti kırmızı gösterdi tereddütsüz wolfsburg- beşiktaş maçında. kazım kadar da gereksiz, antipatik, çirkef bir futbolcu (?) daha yok hep fener bulup getiriyor zaten böylelerini. baştaki aziz yıldırım olunca hepsi normal tabii. devam edin.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk yarı itibariyle klasik bi GS-FB maçı oldu işte. Sinir dolu, agresif, hakem hataları bol, kavgaya dayalı, futbol kalitesi düşük.

GS görünüşte daha güçlü şu anda ama sahada FB'nin çok büyük bir ağırlığı var, resmen kedi-fare gibi oynuyor GS'yle. Baros da daha en baştan oyundan çıkınca zaten GS'nin oyun planı bir yalpaladı. Kısa kısa notlara bakarsak

- FB'nin attığı gol ofsayttı diye gördüm ben. Ama zaten gole kadar GS şapşal şapşal sahada geziyodu, o olmasa başka pozisyon olacaktı. Zaten golün ofsayt olduğunu bile bile verdi hakemler, bir önceki dışardan çevrilen (ki onda da çıkmıştı hakkaten) golü saymamayı unutturmak için, sonra da buna pişman oldular FB'nin ofsayt olmayan ataklarını bile ofsayt diye kesmeye başladılar.

- Hakemler hakkaten yetersiz, iki taraf için de çok kötü yönetim var sahada, ne olacağı belirsiz.

- FB kesinlikle çok daha iyi oynuyor, eğer maç boyu ilk yarı gibi giderse hakede hakede kazanır.

- Özellikle Emre çok iyi FB'de.

- Elano ne zaman bir şey yapacak? Adam hala boş geziyor sahada

- GS'de Kewell girmeli Elano'nun yerine, hücuma top çıkartılamıyor. Keita'nın önünü güzel kapatıyorlar, Nonda zaten etkisiz, Arda'yı da 2-3 adam tutuyor, eh boştaki Elano da sahada gezince savunmak kolay oluyor, bir Kewell çok şey değiştirebilir.

- Leo Franco çok kötü yumurtladı bi tane, nerdeyse gol oluyodu bi daha yapmaz umarım.

- Saha kapatma cezası gelebilir özellikle Keita'ya yapılan ve Keita'nın cevabı sonrasında.

- GS defansı da dökülüyor her top tehlike, Kazım gibi hızlı adamı tutamıyor Servet falan.

- Şu maçlarda genelde ben GS'den beklerim çirkeflikleri ama bu maç FB yapıyor. En efendi oyuncusu olacak Gökhan Gönül bile Elano'nun boyna arkadan saldırmalar falan, Emre, Lugano Christian vs'nin yaptıkları zaten ortada. GS şimdilik daha sakin ama her an savaş alanına dönebilir maç.

- Kaleci gözüne lazer tutma olayına bi çare lazım, o lazerler genelde 1000-200mw ve üzeri oluyor ve doğrudan göze tehlikeli, sıradan kırmızı lazer de değil bu. Aradaki farkı şöyle söyleyeyim; hani normal kırmızı lazer pointerlar 5-10 mw, bunlar 100-200mw.

- Daum takımı ezbere sürer ezberden oynatır diye bilirdim ben, ama maça özel taktik de yapıyormuş onu da görmüş olduk. Şimdiye kadar etkili de oldu gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...