Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Franco Sabri Servet Gökhan Balta Mustafa Ayhan Keita Elano Arda Baros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 wolfsburgtan yattı kupon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Khelben said: Franco Sabri Servet Gökhan Balta Musta Ayhan Keita Elano Arda Baros İdeal kadro gibi... 2. yarı Elano çıkar Kewell girer, Arda ortaya Kewell sola geçer. Bu arada bizim Linderoth vardı bi noldu o, hala mı sakat yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kadro olarak bariz üstünüz ya gs kimmiş. koşarak kaçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 düzelmiş olması lazım kadroda varmı bilmiorum ama yavaştan oynamaya başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Rewendor said: Khelben said: Franco Sabri Servet Gökhan Balta Musta Ayhan Keita Elano Arda Baros İdeal kadro gibi... 2. yarı Elano çıkar Kewell girer, Arda ortaya Kewell sola geçer. Bu arada bizim Linderoth vardı bi noldu o, hala mı sakat yaw? İlk golü bulmamız lazım o yüzden ilk yarı Kewell daha ideal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Sanki Arda ortada oynasa Kewell solda başlasa daha iyi gibi,Arda çok iyiydi ortada bu sene solda nedense o kadar iyi değil şimdiye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya holy aklı sıra eğleniyor, heyecanlı gsli üyeleri gazlıyor falan ama gereksiz yani. biraz daha sakin olmak lazım, komik desen o da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 çok gol beklemiyorum maçtan, fener atarsa 2 fark yapar. 2-1 fener yener gibi geliyor bana. maçı cafe'de izleyeceğim, birçok mutant arasında maç izlemek zor geliyor ama ne yapalım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 BloodyBeast said: fener man city wolfsburg arsenal 7.68 oranla vurucam dalgayı bu arada gg diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 5 atalım istiyorum ben de. 4 attık, 6 attık, 5 uzun zamandır atmadık hatırladığım kadarıyla. hem kulağa da hoş geliyor "5 atmak". bi de benim patronlar gslı, çok fazla nası koduk muhabbeti yapamam, geriliyorlar. şöyle selam verirmiş gibi yapıp 5lerim, içimde kalmaz diye hayal kuruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Sırf Arsenal tutar o kuponda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 cidden bıladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 FB 1-3 GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 2-1 alır gs bence, arda kivıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 BloodyBeast said: fener man city wolfsburg arsenal 7.68 oranla vurucam dalgayı l2play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bu arada baştan söliyim yenilirsek, zaten 9 yıldır yeniliyoruz alıştık artık yazıp 3 gün foruma bakmayacağım. sora kaçtı falan demeyin ghsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Evde ligtv var ama bu maçı seyretmeye yüreğim dayanmadıgından maç sırasında yukarı bak çizgi filmini izliycem,dt+ kaydediyor nasıl olsa,kazanırsak baştan sona izlerim. BU maçta tansiyon hapı+bira ikilisi bile yetmez bana.Yensekte yenilsekte gelip yorum morum yapmam,bana da kaçtı demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 her türlü burdayım, da spor bölümü alışkanlığım yok da, bişey olursa öm atarsınız asfdgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 gs her turlu alicak, raat olun. olm superiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ahha 9 senedir kandiriyolar kendilerini boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kupa diye 23 sene kandirmaktan iyidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fener yargılar gibi geliyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dory koydu taşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar