dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yarın okul yok. hatta bütün hafta okul yok. hatta bütün sömestr okul yok ama pazar sendromu yaşıyorum ya. banyo yaptım, eşofmanımı giydim, televizyonda berbat hollywood filmleri oynuyor yine, yarın herkes işe gidecek, what is matrix ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 what is THE matrix. lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Matrix is insanın kendine yakışanı gymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 matrixtirgit gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 matrixtirgit mi? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sana demedim ki ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bana demedin mi, canın sağolsun (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=N_UGFLT0VMY eşliğinde çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Pazar günü banyodan sonra akla gelen ödev gibi bişi benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bir sürü işin birikmiş olması ve rapor yazma gününün artık gelip çatması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aynı anda msn deki yazılan hatun kişinin cevap vermemesi, 20 dk sonra acil çıkmam lazım sonra konuşuruz öpüyorum demesi (ulan 23:17 de ne acili?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 annenin cuma günü tiroid ameliyatı olacak olması derslerin birikmesi, vizelere 2 hafta kalması, daha hiç ders çalışılmaması bok gibi para harcanması öküz gibi içilmesi uyku düzeninin olmaması servisçiyle kavga edilmesi sinirlerin gergin olması. ULAN.!!!!YEEEAAAAAA!€ Şarkıdaki metalci kankalara ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 "roket adam" said: 20 dk sonra acil çıkmam lazım sonra konuşuruz öpüyorum demesi (ulan 23:17 de ne acili?) akşam yemeğinde acılı yedim diyememiş işte gitme üstüne kızcaazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 annesi babası çemkirmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 evde arkadaşlarıyla toplanmış ve oradaki erkek arkadaşlarından biriyle aniden sevişmeye başlamış da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 gece 1e doğru yatarken saati sabah 6ya kurmak =( benim için çoğu zaman pazar günleri bunu ifade ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sabah 6 da kalkmak, 1.5 saat yol çekip okula gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 "roket adam" said: bir sürü işin birikmiş olması ve rapor yazma gününün artık gelip çatması "roket adam" said: derslerin birikmesi, vizelere 2 hafta kalması, daha hiç ders çalışılmaması bok gibi para harcanması öküz gibi içilmesi uyku düzeninin olmaması bu arada bunları benim yerime de yazmış olmuşsun. ne kadar rezalet birgün pazar ya. cuma günü ne güzel halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Montla sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 haftanın en iğrenç günü pazar. yazında iğrenç kışında iğrenç. bir perşembeden nefret ederim bir pazardan. fukem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kendimi hala iğrenç hissediyorum ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Çözümü var. Pazar günleri çalışın. Haftanın 7 günü çalışınca hiç sıkıntı olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yatıyorum şimdi 4 saat 27 dk sonra kalkıcam. allahım yearabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 En güzeli cuma ertesi iki günün tatil olduğunu biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar