Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teröristler Devlet Töreniyle Karşılanacak

sg-1

Öne çıkan mesajlar

valla 1986 misali senelerdir ha yendik ha yenicez misali yemleyip duruyorlar halkı.

böyle bir olayı takip edecek başka olaylar olmadığını düşünsem bir sorun yok. yani öyle idealize bir durum düşünün ki adamlar sadece teslim olacak ve onu takiben hiç bir propagatif olay yaşanmayacak, suçlu olanlar yargılanacak ve gerekli ceza verilecek. bu kadar savaşıp da bir sonuç alamadığımız için bunu tercih ederdim açıkçası.

Ama tabi herşeyin bu kadar basit ve sorunsuz gelişmesine ihtimal vermiyorum. Öncelikle abdullah öcalan bu olaydan nasiplenmeye çalışacaktır, "bakın ben bıraktırdım onlara silah" gibi saçma sapan laflarla sempati kazanmaya çalışacaktır kendisi bir omurgasız yaşam formu olduğu için. Muhtemelen "Abdullah öcalan konusunda taviz vermezseniz olanlara karşımayız" gibi dehditler savuran omurgasız bir kaç dtpli de onu izlecektir (hepsine laf atmıyorum tabi ama aralarında kürtleri devlete karşı bir tehdit unsuru olarak kullananlar mevcut zira).
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:

ee oldu olacak sizde gidin karsilayin ya..

Bu kadar sevinc coskuyu ordada gosterin.. Sonra haberlere cikin Turk halki kader kurbani teroristi bagrina basti affetti..

Salakmisiniz birader?

Sufi said:

e hadi ne duruyorsunuz?

cepheye, haydin...

bi üstteki posta uygun bi cevap olmuş
salağım demekten öte
Sosyal ağlarda paylaş

çiçek serpen, kına yakan yok. gerçekçi yaklaşıp soruna çözüm arayan var. gerçek dünyada çözümlerin "anne bana çikolata al", "he yavrum" şeklinde gerçekleşmediğinin farkında olan var.

bir de içeriği ne olursa olsun çözüm arayışlarını vatan hainliğiyle suçlayan, fikrinin yokluğunu hakaret zikriyle kapatmaya çalışan, bir eli yağda, bir eli balda, keyfi çakır, oturduğu yerden yiğitlik taslayanlar var.

ha bu ikisinin arasındaki insanları da tenzih ederim, herkes kendinin farkındadır ancak, şu ikinci gruba tam uyanları salsak dağlara bu sorun çözülür. taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Karşılamalar olacak
Taraf’a konuşan DTP Grup Başkanvekili Gültan Kışanak, “Tutuklanmamaları için hükümete çağrı yapıyoruz. Başbakanın da haberdar olduğunu düşünüyoruz. Beklentimiz gelen grubun en kısa süre içinde özgürlüklerine kavuşacakları bir prosedürün işletilmesidir” dedi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...