Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 valla 1986 misali senelerdir ha yendik ha yenicez misali yemleyip duruyorlar halkı. böyle bir olayı takip edecek başka olaylar olmadığını düşünsem bir sorun yok. yani öyle idealize bir durum düşünün ki adamlar sadece teslim olacak ve onu takiben hiç bir propagatif olay yaşanmayacak, suçlu olanlar yargılanacak ve gerekli ceza verilecek. bu kadar savaşıp da bir sonuç alamadığımız için bunu tercih ederdim açıkçası. Ama tabi herşeyin bu kadar basit ve sorunsuz gelişmesine ihtimal vermiyorum. Öncelikle abdullah öcalan bu olaydan nasiplenmeye çalışacaktır, "bakın ben bıraktırdım onlara silah" gibi saçma sapan laflarla sempati kazanmaya çalışacaktır kendisi bir omurgasız yaşam formu olduğu için. Muhtemelen "Abdullah öcalan konusunda taviz vermezseniz olanlara karşımayız" gibi dehditler savuran omurgasız bir kaç dtpli de onu izlecektir (hepsine laf atmıyorum tabi ama aralarında kürtleri devlete karşı bir tehdit unsuru olarak kullananlar mevcut zira). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Eh çpok askerimiz oldü baş edemedikte hem abd de bastırıyo en iyisi federasyon olalım federe devletlerini kursunlara gider böyle devam ederse asılsaydı apo bakalım ne olurdu görürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Masa başı generallerini bırakalımda da şu sempatizanları alalım çiçek serpsinler gelen teröristlere... yazık la size (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 gellidus said: ee oldu olacak sizde gidin karsilayin ya.. Bu kadar sevinc coskuyu ordada gosterin.. Sonra haberlere cikin Turk halki kader kurbani teroristi bagrina basti affetti.. Salakmisiniz birader? Sufi said: e hadi ne duruyorsunuz? cepheye, haydin... bi üstteki posta uygun bi cevap olmuş salağım demekten öte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 heroes of the newerth de kicklendiğin zaman hem ratingin düşüyor hemde leaver seviyen artıyor ya leaver olayı artmasın yada puan düşmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 1 hafta önce askerlerimize ateş eden insanlar hainler teslim oluyor diye kına yakmak bana ters geliyor açıkcası. O teslim olanların hepsini vatan hainliği suçundan yargılamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 en az 20-30 bin pkklı (dağ kadrosu ve şehirdekiler ve avrupadaki aktif pkklıar) ve 1 milyondan fazla destekçiyi nasıl yargılayacaksın ? dtp bu kadar oyu bu kadar sempatizanı havadan teleport etmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 çiçek serpen, kına yakan yok. gerçekçi yaklaşıp soruna çözüm arayan var. gerçek dünyada çözümlerin "anne bana çikolata al", "he yavrum" şeklinde gerçekleşmediğinin farkında olan var. bir de içeriği ne olursa olsun çözüm arayışlarını vatan hainliğiyle suçlayan, fikrinin yokluğunu hakaret zikriyle kapatmaya çalışan, bir eli yağda, bir eli balda, keyfi çakır, oturduğu yerden yiğitlik taslayanlar var. ha bu ikisinin arasındaki insanları da tenzih ederim, herkes kendinin farkındadır ancak, şu ikinci gruba tam uyanları salsak dağlara bu sorun çözülür. taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 paspatur said: Tarih bize her zaman göstermiştir ki demokratik çözümlerle ıslah olan bir terör örgütü yoktur ve olmayacaktır. Yapılması gereken bellidir. Bence uzatmaya hiç gerek yoktur. belli mi.Valla ben bilmiyorum söyle de yapsın adamlarlar bitsin bu illet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Masa başı generalleri ne ya? Fikir beyan etmek için general mi olmak gerek. Sözüm ona demokratik çözüm arayan arkadaşlarımız bürokrat mı acaba? Aklımız erdiğince düşüncelerimizi söylüyoruz insanları yaftalamayın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 said: Karşılamalar olacak Taraf’a konuşan DTP Grup Başkanvekili Gültan Kışanak, “Tutuklanmamaları için hükümete çağrı yapıyoruz. Başbakanın da haberdar olduğunu düşünüyoruz. Beklentimiz gelen grubun en kısa süre içinde özgürlüklerine kavuşacakları bir prosedürün işletilmesidir” dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Tutuklamazlar hatta yakında vekil yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 başkasının düşüncelerini vatan hainliği ya da terörist yardakçılığıyla damgalarken iyi ama. ha bunu yapmayanın da alınmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Dursun bu kan artik yeter. o cok bilmisler kendileri gitsinler kan dökmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Benim vatan haini dedigim askermize dün kurşun sıkıp bugün teslim olacaklar. Eğer af ederse hükümet cidden yazıklar olsun diyeceğim ama mehmetçiği kelle olarak gören bir hükümet onu da yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Yazdıklarımda öle bişey yaptığımı düşünmüyorum. Dolayısıyla alınmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 postları okumadım ama haberin içeriği ile topic adının pek bi alakası yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 gerek yok sg-1 yazmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 olayı resmen terör örgütünün propogandasına dönüştürdüler. bu 30 kişi teslim olduktan sonra çıkan herhangi bir çatışmada ölen 2-3 çakalın ardından asker düşmanı kesimin kopardığı tantanaya izliycez asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 demokrasi testi yapıyodur yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 silahlarıyla birlikte mi teslim olacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Absolut said: Benim vatan haini dedigim askermize dün kurşun sıkıp bugün teslim olacaklar. Eğer af ederse hükümet cidden yazıklar olsun diyeceğim ama mehmetçiği kelle olarak gören bir hükümet onu da yapabilir. af yok etkin pişmanlık kanunu işleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konvoy kaza yapmış 1 kişi ölmüş, yararlılar da varmış. Bak sen allahın işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 İLAHİ ADALET TECELLİ ETTİ. KONVOY KAZASI YETMEDİ Mİ ?!?!?!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Kina getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar