Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teröristler Devlet Töreniyle Karşılanacak

sg-1

Öne çıkan mesajlar

dağı haritadan silmek?

sen okuyamamışın ilk linke tıklaman yeterdi.

"TSK, 1994'te PKK'nın Zeli Kampı'nın bombalanmasından sonraki en büyük hava operasyonunu önceki gece yarısı yaptı. 13 yıl önceki gibi yine 50 F-16 uçağı Kandil Dağı'ndaki kampları yerle bir etti."
Sosyal ağlarda paylaş

kim demiş kara harekatı imkansız diye yaf
Allahuekber dağlarımı ne vardı hani binlerce asker tek kurşun atmadan donmuş
ve şehit olmuş
bu teknolojiyle kandile giremicekse napayım orduyu silahı
yap bi bahar operasyonu yolla onden hava taruzunu ver hava indirmeyi
yap nokta operasyonunu yukardan
sal mehmetciği at ye bak orada bi terörist kalıyormu
ulan cnn haber muhabiri nt gazetesi yazarı giriyor bizim mehmetcik giremiyor
neymiş tuzak vs vs
zamanında çanakkalede geçilmezdi ama bak şimdi kinkong iki adımda geçiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar oraya 20 küsür yıldır bomba yağdırıp asker gönderiyoruz. Elimize geçen belli. Bu yöntemin kısa vadede işe yaramadığı çok belli. Sizin söylediğiniz gibi devam ederse önümüzdeki yıllarda bunun bedelini kendiniz yada çocuklarınız öder. Bunun doğruluğunu tartışacağınızı sanmıyorum.

@Lopeth

Espiri yaptıysan güler geçerim ama bunu ciddi ciddi düşündüysen bomba dahi olmayan çernobilin ülkemizdeki yan etkilerini hatırlatmak isterim. Üstelik bizim ülkemizde de patlamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldız sarayı'nın küçük mabeyn dairesinde genişçe odada Vahdettin gözlerini kapatmış , tevfik paşayı dinliyordu.
(alakasız olduğu için atlanılmıştır )

Tevfik paşa konferansa ara verildikten sonra lloyd goerge ve lord curzonla yaptığı görüşmeyi aktardı ve tutanakları sehpanın üzerine bakarak sözünü bitirdi:

"Her ikisinide ısrarla , istediğimizin tamamen ingiltereye bağlanmak olduğunu belirttim."

Vahdettin canlandı " elbette.. bizi ancak ingilterenin lütfu kurtarır"

"Ermenilerede toprak vermeye razı olduğumuzu belirttiğim halde, yazıkki olumlu sonuç almadım."

Eh kişilerin teslimiyetçi bakış açısı nelere mal olur tarihte örnekleri ile var ama hala görmemekte ısrar ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...