Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Xenocide said: Skroce said: Birde takanlara bir sorum var. Sagami takilir yoksa Solami sebebini bilmiyorum ancak sağa takarsan ibiş muamelesi görürsün. ya ikisine birden takıcaksın ya da sola. bir zamanlar küpeye ön yargıyla yaklaşılırdı.. küpe takan ibiştir, serseridir, ottur, boktur.. şimdi küpe olması gerektiği gibi algılanıyor (genellikle), sadece bir aksesuar. ama bu sefer de yalnız sağa takanlar ibiş oluyor. bitiyorum bu insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 işte niye ama... onun cevabını bulamadım bi türlü. heralde osmanlı padişahları solamı takarmış artık ne yaparmış öyle bişey var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 gayler de padisaha muhalefet mi edermis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Deldirceksen tabancayla deldir, zaten spray falan sıkıyorlar acı macı hissetmiyorsun. + olarak millet ne derse takma, kendince istiyorsan, kendinde beğeniyorsan git deldir kulağını. Onun bunun için yapmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ben kendim deldiydim küpenin ucuyla. sonra takmadım ama. nası gözükcek diye denedim bi. tabancayla deldirirsende acı macı yok sadece yanıyo kulak memen buz gibi havada birisinin gelipte kulağına vurması gibi bi yanma düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 abi manyakmısın niye delipte takmadın, sadece nasıl görünceğine bakcaktıysanda gidip mıknatıslı deneseymişin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 takmadım dediğim 3 4 gün taktım yatarken çıkarmayı unutuyodum bi çıkardım komple öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Olivies said: Artik takmayani begeniyolar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 xeno, sebebi farketmez ki.. saçma bir tabu olduğu belli. sonuçta ben şu yaklaşımını yanlış buldum; xeno said: sağa takarsan ibiş muamelesi görürsün. ya ikisine birden takıcaksın ya da sola. yani sen de bu fikre katılmasan bile, davranışlarınla bu fikre uyduktan sonra ne farkı kaldı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ben fikre katıldığımı söylemedimki. eğer sağa takarsa ibiş muamelesi göreceğini söyledim ki öyle buna engel olamayız yani. ve evet bende sola taktım uğraşamam tabu yıkmakla if you can't beat them, join them Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Güzellik salonu + eczane beraber çalışan yerler var. oralarda çok temiz var rahat küpe için kulak deldirebilirsin. hijyenik diyosan zaten bence pasajdan uzak eczaneye yakın ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 atlas pasajı karşısında bi mekan gördüm. küpe tato piercing vsvs yazıyodu. gittim girdim. buyrun dedi. dedim kulak asds. dedi ok.. dedim acımasın.. dedi yok acımaz. tabancayı aldı. bişe sıktı. otur dedi. 3 e kadar saycam dedi. ok dedim. dememle tak diye tabacaya basması bir oldu. bitti dedi. baktım bukadarmıydı lan unutmuşum dedim asds. verdim parayı çıktım. ufak bir şey taktı zaten. ayrıca eski delikten yine taktı. zerre acı hissetmedim. 4 gün bunu çıkarma sonra istiyosan başka tak dedi. adam küpeyi taktıından beri maşallah ne bi acı ne bi sızı hiçbişe olmadı. gören herkes de pek yakıştırdı. güzel yani. teşekkürler :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Küpe yi takanlar şeydir ehehe toptur yani ehehe /thread şaka ayol bana ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 rica ederim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar