DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Holy said: ahaha başladı işte bu futbolun hakkı hep buydu demeler. yatıp kalkıp bu anı beklemiş herkes. bu senin aklından yazdığın senaryo fenerin oynadığı futbolun hakkıydı buydu genelde, beşiktaş daha beter biz napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 fener hakketti bunu gayet öyle atıp yatmalarla olmaz akıllansınlar terbiyesizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 balon BUM sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Abi bu maç bi yana antep gerçekten çok iyi takım bence.. defanstaki tolga ve cesar iyi adamlar , murat ceylan çok çok iyi zaten , zurita senelerin zuritası bi standartı var , bu jorginho iyi teknikmiş , mesela erman özgür var daha yedekte , beto var falan filan.. daum korkmakta haklıydı ve bende iddaa da antepe oynamıştım zaten ama gençler maçına üst basmıştım o maçtan yattık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 tekrar nerde var maçın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 DoubleW said: Holy said: ahaha başladı işte bu futbolun hakkı hep buydu demeler. yatıp kalkıp bu anı beklemiş herkes. bu senin aklından yazdığın senaryo fenerin oynadığı futbolun hakkıydı buydu genelde, beşiktaş daha beter biz napalım.bana 10 hafta boyunca fenerden daha iyi oynadı diyebileceğin bir süper lig takımı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bekir çok güzel sıvadı yalnız 10 dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bekir girerken kendi kendime bişiler yumurtlicak demiştim. yumurtladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Holy said: DoubleW said: Holy said: ahaha başladı işte bu futbolun hakkı hep buydu demeler. yatıp kalkıp bu anı beklemiş herkes. bu senin aklından yazdığın senaryo fenerin oynadığı futbolun hakkıydı buydu genelde, beşiktaş daha beter biz napalım.bana 10 hafta boyunca fenerden daha iyi oynadı diyebileceğin bir süper lig takımı var mı? Tabiki de Gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 puan kaybı sorun değil, haftaya gs maçı var nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Masquerade said: Holy said: DoubleW said: Holy said: ahaha başladı işte bu futbolun hakkı hep buydu demeler. yatıp kalkıp bu anı beklemiş herkes. bu senin aklından yazdığın senaryo fenerin oynadığı futbolun hakkıydı buydu genelde, beşiktaş daha beter biz napalım.bana 10 hafta boyunca fenerden daha iyi oynadı diyebileceğin bir süper lig takımı var mı? Tabiki de Gs. tabikide LOOOOOOOOOOL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 DoubleW said: galatasarayasfsdsfaf 9 hafta boyunca gs bizden iyi oynadı diyosan sana diyecek tek bir sözüm kalıyo OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Masquerade said: Tabiki de Gs.OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 fanatiklik insanların gözünü köreltmese keşke. fenerin puan kaybetmesine şaşırmamak lazım. öyle de böyle de herkes kaybediyor. ha bu hafta ha sonraki hafta olacaktı. canınız sağolsun b@pslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 neyse averajımız 13 muş, gs maci sorasi 19 filan olur kesin o da ayrı avantaj :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 holy ben şuanda 3 büyüklerden herhangi birinin iyi FUTBOL oynadığını cidden düşünmüyorum, ama sıralama dersen bana gs - fb ve bjk gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 tamam ben de gözlük takan adama laf anlatmaya kasamayacak kadar yorgunum, OK diyip geçtim farkındaysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Holy said: DoubleW said: Holy said: ahaha başladı işte bu futbolun hakkı hep buydu demeler. yatıp kalkıp bu anı beklemiş herkes. bu senin aklından yazdığın senaryo fenerin oynadığı futbolun hakkıydı buydu genelde, beşiktaş daha beter biz napalım.bana 10 hafta boyunca fenerden daha iyi oynadı diyebileceğin bir süper lig takımı var mı? sivas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 julio sezar basın toplantısı yapıyor, imza istemeye gitti gs liler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 mani said: sivassen bambaşkaymışsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 benim çözemediğim bu gündüz maçlarının cenabetliği nedir böyle yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 abi frikik golu ne oyle. Herif kamerayi koseyi ortalayacak sekilde ayarlayip, suta basmis sonra da L1 + ucgen basmis tam kirmiziya gelmeden bar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Holy said: mani said: sivassen bambaşkaymışsın zaten. http://sleekupload.com/uploads_jpg/20/facepalm_4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 şunu iddaa ediyorum , lig tablosu artık geçen seneki halini almaya başlıcak yawaş yawaş , ilk devre bitmeye bjk ile liderin arasında 2-4 puan fark filan olur , nihat form tutar herkes tükürdüğünü yalar , bu dediklerim olmazsada ben tükürdüğümü yalarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar