Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Gaziantepspor - Fenerbahçe 18.10.2009 @ 16.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi oldu iyi. GS de kaybedince dunyanin hakimi gibi geziyordu daum. medya da bi buffladi ki, dahi daum estirdi. Yarin bak nasil kiyamet senaryolari yaziliyor gazetelerde fenere karsi.

ah ah daum, 1-0 a kotu oyunla yatan kafana koyayim sdfg.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

abi yaradana sığındı vurdu valla o ne öyle ya :) valla şu dakika fenerli olmak istemezdim , içimde patlardı o şut abi ofh :S

bunu diyen bjk li lol.

hala lideriz, 2. ye 5 puan fark atmısız, bala mala yenerse trabzonu gs 2 farka iner, 11. haftada tekrar 5 puana cıkar zaten hehe.
Mesaj tarihi:
hani bi de kendileri yenmiş gibi sevinenler var ben onlara uzuluorm. sonucta illaki bi yerde patlicaktık. gs macından once oldu gayette iyi oldu. ilk yarı gayet iyi oynuodukta saolsun daum 1 0 a yatmaya karar verince bole oldu tabi. julio cesar a da helal olsun adam astı resmen.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

suBzer0 said:

abi yaradana sığındı vurdu valla o ne öyle ya :) valla şu dakika fenerli olmak istemezdim , içimde patlardı o şut abi ofh :S

bunu diyen bjk li lol.

hala lideriz, 2. ye 5 puan fark atmısız, bala mala yenerse trabzonu gs 2 farka iner, 11. haftada tekrar 5 puana cıkar zaten hehe.

Trabzon'u Sami Yen'de senelerdir yönetiyoruz, bu yıl da değişen birşey olmayacak galibiyet halinde.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

suBzer0 said:

bunu diyen bjk li lol.

tamam işte fenerli olmak istemezdim diyorum.. aslında ne demek istediğim anlaşılıyo ama daha açık yazıyım , iyiki fenerli değilim daha doğru olur heralde... ama fenerli olmak istemiceğim dakikalardan biriydi demek istedim...
  • Yeni Oluştur...