DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yavrum beaa ne çaktı ama tam faul oldu dedim sezar çakacak diye helal koçuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 valla bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Çok dramatik patladılar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 abi yaradana sığındı vurdu valla o ne öyle ya :) valla şu dakika fenerli olmak istemezdim , içimde patlardı o şut abi ofh :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Gençlerbirliği ve Sivas maçı dışında Fenerbahçe tüm maçları bu ayarda oynadı neredeyse, şaşırmadım mağlubiyete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 iyi oldu iyi. GS de kaybedince dunyanin hakimi gibi geziyordu daum. medya da bi buffladi ki, dahi daum estirdi. Yarin bak nasil kiyamet senaryolari yaziliyor gazetelerde fenere karsi. ah ah daum, 1-0 a kotu oyunla yatan kafana koyayim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ütüldük :D sağlık olsun gs maçlarından önce kötü gitmek hep iyi olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 of ne aasti lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA JULIO CESAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 juliooooooooooooooooo cesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 keser döner sap döner gün gelir hesap döner. manisa, antalya derken gelir sana patlar 90+ ama çok kalite asmış be herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 suBzer0 said: abi yaradana sığındı vurdu valla o ne öyle ya :) valla şu dakika fenerli olmak istemezdim , içimde patlardı o şut abi ofh :S bunu diyen bjk li lol. hala lideriz, 2. ye 5 puan fark atmısız, bala mala yenerse trabzonu gs 2 farka iner, 11. haftada tekrar 5 puana cıkar zaten hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 caps lock acık kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 caps lock acık kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 hani bi de kendileri yenmiş gibi sevinenler var ben onlara uzuluorm. sonucta illaki bi yerde patlicaktık. gs macından once oldu gayette iyi oldu. ilk yarı gayet iyi oynuodukta saolsun daum 1 0 a yatmaya karar verince bole oldu tabi. julio cesar a da helal olsun adam astı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 beşiktaşın yeni transferi belli oldu. 15 milyon euro julio cesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 colin kâzıma ele gelen ilk sert nesneyle girişmek lazım, çok sinirlendim bu maç ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Zegna said: suBzer0 said: abi yaradana sığındı vurdu valla o ne öyle ya :) valla şu dakika fenerli olmak istemezdim , içimde patlardı o şut abi ofh :S bunu diyen bjk li lol. hala lideriz, 2. ye 5 puan fark atmısız, bala mala yenerse trabzonu gs 2 farka iner, 11. haftada tekrar 5 puana cıkar zaten hehe. Trabzon'u Sami Yen'de senelerdir yönetiyoruz, bu yıl da değişen birşey olmayacak galibiyet halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 abi son 20 dakka sağdan yapılan bütün ortalar soldan taca gidiyodu nerdeyse. hiç mi orta çalışmıyo kazım ve bekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 fenerin oynadıgı futbolun hakkı hep buydu :) cesara 8m vericekmiş demirören devre arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Kazım'ı bilmiyorum da Bekir'in herhangi birşey çalıştığını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ahaha başladı işte bu futbolun hakkı hep buydu demeler. yatıp kalkıp bu anı beklemiş herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 cesara 8m, yetistiren klubede 4m verir demiroren hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Zegna said: suBzer0 said: abi yaradana sığındı vurdu valla o ne öyle ya :) valla şu dakika fenerli olmak istemezdim , içimde patlardı o şut abi ofh :S bunu diyen bjk li lol. hala lideriz, 2. ye 5 puan fark atmısız, bala mala yenerse trabzonu gs 2 farka iner, 11. haftada tekrar 5 puana cıkar zaten hehe. tamam işte fenerli olmak istemezdim diyorum.. aslında ne demek istediğim anlaşılıyo ama daha açık yazıyım , iyiki fenerli değilim daha doğru olur heralde... ama fenerli olmak istemiceğim dakikalardan biriydi demek istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bu arada, gol harbi cok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar