Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Gaziantepspor - Fenerbahçe 18.10.2009 @ 16.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:

abi yaradana sığındı vurdu valla o ne öyle ya :) valla şu dakika fenerli olmak istemezdim , içimde patlardı o şut abi ofh :S

bunu diyen bjk li lol.

hala lideriz, 2. ye 5 puan fark atmısız, bala mala yenerse trabzonu gs 2 farka iner, 11. haftada tekrar 5 puana cıkar zaten hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

hani bi de kendileri yenmiş gibi sevinenler var ben onlara uzuluorm. sonucta illaki bi yerde patlicaktık. gs macından once oldu gayette iyi oldu. ilk yarı gayet iyi oynuodukta saolsun daum 1 0 a yatmaya karar verince bole oldu tabi. julio cesar a da helal olsun adam astı resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

suBzer0 said:

abi yaradana sığındı vurdu valla o ne öyle ya :) valla şu dakika fenerli olmak istemezdim , içimde patlardı o şut abi ofh :S

bunu diyen bjk li lol.

hala lideriz, 2. ye 5 puan fark atmısız, bala mala yenerse trabzonu gs 2 farka iner, 11. haftada tekrar 5 puana cıkar zaten hehe.

Trabzon'u Sami Yen'de senelerdir yönetiyoruz, bu yıl da değişen birşey olmayacak galibiyet halinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

suBzer0 said:

bunu diyen bjk li lol.

tamam işte fenerli olmak istemezdim diyorum.. aslında ne demek istediğim anlaşılıyo ama daha açık yazıyım , iyiki fenerli değilim daha doğru olur heralde... ama fenerli olmak istemiceğim dakikalardan biriydi demek istedim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...