cado Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 emre aşık haftaya oynarsa 1. dk da lugano ile kırmızıyı direk görürler 89 dk 10 kişi oynar her iki takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 @subzero aynını bende dusunuorm. sanırım bi milli maçtı hiç pas vermeden tek basına macı kazandırmaya çalışıodu falan. ardayı hiç sevmem ama cok cok yetenekli bi oyuncu bole giderse yazık eder kendine. bide hayallince avrupaya gitmek varmıs. burda bole alışıp sonra avrupada aynı hareketleri falan yaparsa tutunamaz oralarda. edit: bi araya girmeyin yahu.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 arda bi artistliklerde. ama bu maçta yardım alamadı bence çok fazla önceki maçlara göre daha az egoist olarak görüyorum ardayı. biraz daha toplarsa normale döner bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Keita'nın taça doğru giden volesini gif olarak istiyorum.O neydi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Abi penaltı pozisyonunu bi daha izledim de böyle topla alakasız arkadan koşup adama şarj koymak yok ya.. dağıtıyosun abi ne kadar omuzla olsa da filan.. yani bana öyle geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Keita ya.. Leblebi gibi adam ayıklıyor. Helal olsun. Türkiye sınırları içerisinde baş edecek bir sol bek yok zaten. Haftaya liderlik için geliyoruz. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 subzero yok penaltı değil o ben yalan söyledim kandırdım sizi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ne çaktık beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Eeht said: subzero yok penaltı değil o ben yalan söyledim kandırdım sizi sdfds kandırıkçımısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 EZ DİK . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Arada kaynamasın ,Ayhan yatacak yerin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Masquerade said: Keita ya.. Leblebi gibi adam ayıklıyor. Helal olsun. Türkiye sınırları içerisinde baş edecek bir sol bek yok zaten. Haftaya liderlik için geliyoruz. Hadi bakalım. metrobüsle gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 zuaa ezmisiz. en buyuk cimbom, tartismaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 haklı dory. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Khelben said: Eeht said: vermedi yalan mı? yalan. ben yalamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sabri çok güzel oynuyordu; ama gene çok kritik anda, çok büyük mallık yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sabri > kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Dünyanın en dandik gollerini yeme konusunda üstümüze yok. Ayhan olm nike freestyle mı katılcan? tek topla çıkıcan olm defanstan özellikle boş alana. İlla bi gerilim yaşatıcanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yazık trabzona, buz gibi pentaltıyı vermemis. oyle bi omuz yok, adnan yedirmis gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Zegna said: yazık trabzona, buz gibi pentaltıyı vermemis. oyle bi omuz yok, adnan yedirmis gene.çok net bir penaltı. yani nasıl atlandı aklım almıyor. sonra fener hakemlerle rerererörörö diyolar. meeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 abi hakeme bok atılmışken kayseri maçına bakın bu günki lütfen yani bi maç bu kadar satılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bence hakem gayet iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ne caktık be : ) Hakan baltaya uyuz oldum bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Skyfire said: bence hakem gayet iyiydiumarım yorumları dinliyorsundur herhangi bir kanalda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar