Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Hakem: M. Kamil Abitoğlı ASY 18.10.2009 Galatasaray(2) vs Trabzonspor(8) Hava Durumu: İstanbul’da maç günü hava bulutlu, ortalama sıcaklık ise 22 derece. Galatasaray Leo Franco Sabri Gökhan Servet Hakan Mustafa Ayhan Keita Arda Aydın Baros Teknik Direktör: Frank Rijkaard Trabzonspor Sylva Tayfun Giray Egemen Ferhat Serkan Selçuk Colman Alanzinho Gabriç Umut Teknik Direktör: Hugo Broos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 adam inatla aydın ı oynatıyor.gene sıçmazsa iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 gs puan kaybeder . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bi kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 net kadro kurmuş bence. aydını beğeniyorum nedir bu aydın düşmanlığı çözemedim, tamam çocuk messi değil ama oynadıkça gelişecek bişeyler yapmaya çalışıyor. 2. yarı kewell girer en kötü ihtimalle zaten.. endişeye mahal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 abi elano oynasın artık biraaaaaz. yemişim aydını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aydına baya bi kredi verildi hakkaten, bir iki maç dışında da "oh iyi ki oynadı adam" dediğimi hatırlamıyorum. ama elano da cuma günü dönmüş türkiye'ye milli maçlardan sonra. o açıdan 11 başlamaması normal. verimli kullanmak lazım elano ve kewell'ı. yoksa hakikaten istiyorum artık şu elano'yu doğru düzgün oynarken görmeyi. kewell desen zaten süper bi 6. adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 lan elano ya niye oturuyor kenarda? oyunda olunca da değişiklikte hep ilk tercih adam..elano ve kewell'ı kullanamıyor bariz rijkaard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Khelben said: net kadro kurmuş bence. aydını beğeniyorum nedir bu aydın düşmanlığı çözemedim, tamam çocuk messi değil ama oynadıkça gelişecek bişeyler yapmaya çalışıyor. 2. yarı kewell girer en kötü ihtimalle zaten.. endişeye mahal yok.ben hiç işte harika işte sen busun aydın dediğim maç hatırlamıyorum.bi kere geriye top almaya hiç gelmiyor hakan balta da zaten ileri pek çıkan bir oyuncu değil sol kanadımız resmen işlevsiz kalıyor.gerçi sağdada sabri yüzünden öyle oluyor genelde ama keita çok kaliteli bir oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Keita-Sabri kanadı işlesin de gerisi problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kewell baya yorgunmuş.tek yarı oynatıcakmıs ztn. 2. yarı girer arda da sakatmıs oynamama ihtimali var.elano oynar belki 2 farklı alırız.aslında bugun trabzonu kolay yenersek fener bizi 3 licektir.zor maç olsun ittire ittire kazanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Kewell nerede yorulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kewellin kondisyonu zaten 45 dakkalik degilmi yada 60? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 1 alanzinho 1 tanede oynarsa gokhan unal atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bol gollu karsılasma bekliyorum ben acikcasi toplamda 5 gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Fenerbahçe maçının skorunu bilmem ile birlikte güven aldım ve bu maçı da tahmin etmeye karar verdim. :) Galatasaray'ın 2-0 kazanacağını düşünüyorum. Muhtemelen kötü gidişe son vereceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kewell 5 dakika oynasa tüm trabzonun 90 dakikasına bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Kewell'ı bilmem de Keita baya kondisyonlu çıkacak bu maça, boş alan illaki verecektir Trabzonspor ASY'de her zaman yaptığı gibi.Rahat işleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Gs milli takımlara daha çok adam yolladığı için bu bir dezavantaj olabilir. ZENCİlerin DİRİliğine bağlı olarak değişir kimin kazanacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Holy said: Gs milli takımlara daha çok adam yolladığı için bu bir dezavantaj olabilir. ZENCİlerin DİRİliğine bağlı olarak değişir kimin kazanacağı. ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 37-3 biter maç keyta 27 gol atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 en buyuk cimbom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar