nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ya bırak nerem troll. En azından şu başlıkta trollük etmiyorum yani =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 abovvvvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Google diye bir şey var dostum ve inan bir yığın teori var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Teoriye hakikat diye inanamam hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 http://xspblog.files.wordpress.com/2008/05/facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 nileppezdel said: Ya sakaryalı okumadan o teorileri şöyle yorumlar yapma. Bi tane daha olması gerekmez. Olsa da en fazla bir tane daha olur ki bu sadece senin inancına ters olur, yoksa bi skıntı yaratmaz. yüzyüze görüşürsen belki evren çöker anca. Ama paralelleri var np :P Ve tamam arkadaşlar sustum beslememek lazım abi adam inandigini cok net anlatiyor sende cikar teorileri gorelim tartisin bakalim ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Teorileri çıkarmak benim görevim değil ki abi donanımlı gelmek lazım :) Bi de tartışsak da bir şey olmayacak o yüzden sustum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bence sakaryalıda 1 gram inanç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bence nilepde yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 anlamadınız siz olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sakaryalı görevini hakkıyla yerine getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 alakasizda komik geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bende inanç var şükür inanıyorum görmedigim şeyleri aklıma sığıştıramıyorum diye inkar etmiyorum ben şöyle inanıyorum bir evren var, sonradan gayet nizamlı ve ölçülü yaratılmış bir ölçünün oldugu yerde ölçüyü koyanda vardır, ilim oldugu yerde ilim sahibi vardır, iradenin olduğu yerde irade sahibi vardır,evrene etki eden sonsuz bir kudret var kudretin oldugu yerde kudret sahibi vardır ve bunların sonucu olarak evren var yani ortada bir iş var baştan dediğim gibi ilim,kudret,irade birer sıfattır bunlar bir zatta bulunursa bir eser ortaya çıkar ortaya bir eser çıkmış bu demektirki sonsuz ilim, sonsuz kudret ,sonsuz bir irade sahibi Mukaddes bir Zat var evreni yaratmıştır. Ben böyle inanıyorum sen hala her şeyin kendiliginden olduguna inan istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sakaryali said: kendileri kücücük bir parcacik bulmak icin milyonlarca dolar harcayip aylardir deney yapiyorlar. Bir seyin farkina varmislar hiç bir sey kendi kendine olmaz, bu yuzden labaratuvar kurmuslar sadece bir parcaciği aciga cikarmak icin hiç düşünmüyorlar acaba bu kainat tin var olmasi icin gereken labaratuvari kim vurmus, o hassas dengeleri kim ayarlamis? hala tanri parcacigini ariyorlar ama bilmiyorlarki ALLAH maddelerden zerrelerden oluşmuş bir varlik degil maddeyi var eden , olayı anladığından emin değilim. higgs parçacığı varlığı kanıtlanmamış olmasına rağmen bugün modern fizik alanında yapılan pek çok çalışmada varlığı kabul edilen bir parçacık. o parçacığın var olup olmaması ve o parçacığın özellikleri dolayısıyla büyük önem taşıyor. o parçacık yoksa bütün fizik yıkılmaz tabi abartmaya gerek yok ama pek çok şeyi baştan düşünmek gerekir. bu parçacığın varlığının kabulu fizikteki teoriler arasındaki bir çok çelişkiyi ortadan kaldırıyor. eğer o parçacık yoksa daha anlamadığımız pek çok şey var demektir. ayrıca tanrı parçacığı da medyanın(yani dünya yüzeyindeki en rezil kurum) ..k yemesi, said: The Higgs boson is often referred to as "the God particle" by the media,[19] after the title of Leon Lederman's book, The God Particle: If the Universe Is the Answer, What Is the Question?.[20] While use of this term may have contributed to increased media interest in particle physics and the Large Hadron Collider,[20] it is disliked by scientists as overstating the importance of the particle.[19] In a renaming competition, a jury of physicists chose the name "the champagne bottle boson" as the best popular name.[21] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sakaryali said: gelecekten gelmek lol derim buna ancak bu mumkun degil ayrıca bu konunun da yine türk medyasının halt yemesi olduğunu belirtmek istiyorum çünkü benim anladığım kadarıyla bu sadece adam tarafından yapılmış bir espiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 şimdi burda allah falan yok da sen cc mc ne şekilsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 said: ilim,kudret,irade birer sıfattır Dilimizi öğrenelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bana kısaca ilim sina diyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Cern çarpıştırıcısı bugün "büyük patlamayı" gerçekleştirecek. Tarih 30 mart 2010 salı. Bişicikte olmıyacak. (eheuehe olursa okur güleriz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Nerden izleriz bunu ? Bulamadim bi yerde. Ya da yayini var mi diye sorayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 http://webcast.cern.ch/lhcfirstphysics/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bugün yapıyolarm mı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Lan ya peltek ya da cins cins aksanlarla konusuyorlar. Anlamiyorum anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 beamleri bekliyoz dediler hadi aga yapcaksanız yapın kitap okuyacam kitap okurken gelmesin dünyanın sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bişi yapıyora benzemiyor bunlar. paso çay kave geyik =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar