Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cern'in deneyine gelecekten etki

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Tanrı parçacığı demeleri Tanrı'yı aramalarından değil ki. Big bang teorisinin kanıtını arıyorlar. Enerjinin maddeye dönüşmesiyle alakalı olarak o eksik parçaya Tanrı parçacığı diyorlar. Ama bu Tanrı'yı arıyorlar demek değil. İnanmakta problem yok, inançtan gözlerin kör olmasında problem var. Bir tane bilimle alakalı, pozitif düşünce içeren postun yok şu bölümde. Dinimiz rabbimiz amin diye dolaşıyosun. Bilimsel araştırmalardaki amacı "Allah'ı bulmak" sanıyorsun, zaman yolculuğuyla ilgili pek çok teoriden habersiz "ama o zaman her salise klonumuz olurdu" diyorsun ve ben de hala sana laf anltmaya çalışıyorum. Yazık bana
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi size sorucağım siz dalgamı geciyorsunuz bu yazdıklarınızda ciddi ciddimi yazıyorsunuz bana sanki işi gırgıra alıyorsunuz gibi geldi. Aranızda hala müslüman olduğunu söyliyen varsa kendine çeki düzen versin, ALLLAH ile dalga geçilmez dininizden olursunuz tabiki bu dediklerim müslüman olduğunu söyleyip fakatt aynı zamqnda buraya muhabbet için girip dalga geçenlere kendinize çeki düzen verin.
Sosyal ağlarda paylaş

sakaryali said:

Şimdi size sorucağım siz dalgamı geciyorsunuz bu yazdıklarınızda ciddi ciddimi yazıyorsunuz bana sanki işi gırgıra alıyorsunuz gibi geldi. Aranızda hala müslüman olduğunu söyliyen varsa kendine çeki düzen versin, ALLLAH ile dalga geçilmez dininizden olursunuz tabiki bu dediklerim müslüman olduğunu söyleyip fakatt aynı zamqnda buraya muhabbet için girip dalga geçenlere kendinize çeki düzen verin.

triple L
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...