Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Allah hakkında konuşurken noktalama işareti kullanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 - De ki: O Allah, birdir. 2- Allah, Samed'dir (herşey O'na muhtaçtır, daimdir, hiçbir şeye ihtiyacı olmayandır). 3- O, doğurmamıştır ve doğurulmamıştır. 4- Ve hiçbir şey O'nun dengi değildir. Bizim inandığımız ALLAH ihlas süresinde anlatılandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bilim adamı olmak için zaten bundan sonra 3 külfü bi elham bilmek şart olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 O Allah, birdir. 2- Allah, Samed'dir (herşey O'na muhtaçtır, daimdir, hiçbir şeye ihtiyacı olmayandır). 3- O, doğurmamıştır ve doğurulmamıştır. 4- Ve hiçbir şey O'nun dengi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sakaryali said: - De ki: O Allah, birdir. 2- Allah, Samed'dir (herşey O'na muhtaçtır, daimdir, hiçbir şeye ihtiyacı olmayandır). 3- O, doğurmamıştır ve doğurulmamıştır. 4- Ve hiçbir şey O'nun dengi değildir. aha kulfü allahu duası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bu duayı 10 bilim adamına gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Tanrı parçacığı demeleri Tanrı'yı aramalarından değil ki. Big bang teorisinin kanıtını arıyorlar. Enerjinin maddeye dönüşmesiyle alakalı olarak o eksik parçaya Tanrı parçacığı diyorlar. Ama bu Tanrı'yı arıyorlar demek değil. İnanmakta problem yok, inançtan gözlerin kör olmasında problem var. Bir tane bilimle alakalı, pozitif düşünce içeren postun yok şu bölümde. Dinimiz rabbimiz amin diye dolaşıyosun. Bilimsel araştırmalardaki amacı "Allah'ı bulmak" sanıyorsun, zaman yolculuğuyla ilgili pek çok teoriden habersiz "ama o zaman her salise klonumuz olurdu" diyorsun ve ben de hala sana laf anltmaya çalışıyorum. Yazık bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sana diyo sakaryalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 @sakaryalı: Oyununu oynayalım mı? Madem Allah'ın hiçbir şeye yada kimseye ihtiyacı yok neden insanoğlunu yarattı? Ego tatmini? Yalnızlık? İhtiyacı yoksa yaratmazdı da. Bence en azından. Ama gerekli resim koyulmuş zaten konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 şimdi birbirimizi kandırmayalım. siz de allah olsanız siz de yaratırdınız tapınsın diye 3 5 bişey. empati biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben hergün yaratıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 3 günde bir falan gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 3 gün mü sebze ye az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 trolcüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Şimdi size sorucağım siz dalgamı geciyorsunuz bu yazdıklarınızda ciddi ciddimi yazıyorsunuz bana sanki işi gırgıra alıyorsunuz gibi geldi. Aranızda hala müslüman olduğunu söyliyen varsa kendine çeki düzen versin, ALLLAH ile dalga geçilmez dininizden olursunuz tabiki bu dediklerim müslüman olduğunu söyleyip fakatt aynı zamqnda buraya muhabbet için girip dalga geçenlere kendinize çeki düzen verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben olsam elf cüce falan da yapardım izlemesi zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sakaryali said: Şimdi size sorucağım siz dalgamı geciyorsunuz bu yazdıklarınızda ciddi ciddimi yazıyorsunuz bana sanki işi gırgıra alıyorsunuz gibi geldi. Aranızda hala müslüman olduğunu söyliyen varsa kendine çeki düzen versin, ALLLAH ile dalga geçilmez dininizden olursunuz tabiki bu dediklerim müslüman olduğunu söyleyip fakatt aynı zamqnda buraya muhabbet için girip dalga geçenlere kendinize çeki düzen verin. triple L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bence allahtan önce ve sonra gelen kelimeleri de büyük yazmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Sen başkalarını trolleyeceğie Allah inancını yaymaya kas. Mesela cevap ver ihtiyacı olmayan o en yüce varlık neden insan yaratsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 var olmuyan bir zamana nasil gieceksin zaman yolcusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 nileppezdel said: Sen başkalarını trolleyeceğie Allah inancını yaymaya kas. Mesela cevap ver ihtiyacı olmayan o en yüce varlık neden insan yaratsın? çünkü kapıya kadar geçirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 çok zor sorular soruyorsun nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 http://xs.to/image-2C10_4B75E0C6.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar