Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 cool story, bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bu akşam bıraktığımın 1. ayı oluyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 tek bir fırt çekmeden tam 30 gün sonra 1 sigarayla yine başladım hem de iki kez oldu bu. aman dikkat, tavsiyem tek bir adet bile içme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Sparkcaster said: için arkadaşlar, doğal seleksiyon (tu) (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 merak ettiğim şey, 5-6 sene sigara kullanmış biri sigarayı bıraktıktan sonra akciğerleri düzelirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 değişir elbet aşırı damage almadıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 neredeyse tamamen düzeliyormuş ya 10 sene sonra falan. sonuçta hücreler kendini deli gibi yeniliyor o sayede sürekli sigara içenler 1 yılda falan ölmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 balon said: Olivies said: 2 gunde 1 pakete kadar indirdim. Zorlaniyorum ama cidden, yani pff filan degilde, kolayda degil. Hani susayipta su icememek gibi. Yoksa keyfinden cok zarari oldugunu bilmeyen yoktur heralde. abi o bile fazla. günde 5-6 yap onu sen. yok bu noktadan sonra bırakırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 acı çekmekten korkmuyorsanız bırakmayın. ölümden korkmayanlar sigarayı rahat içer ama bu meret acı çektirerek, rezil rüsva ederek öldürür. keşke tık diye gitsek, valla sömürürüm o zaman. ne var ki korkağım. bundan dolayı son 3 senede baya bir azalttım. ondan öce de topu topu 1.5 yıl aralıksız içtim. şimdi ise nadiren paket alır oldum, bazen de alkolle birlikte aldım. zaman zaman 2 3 aylık aralar verdim. İçtiğimde de abartmadım, aldığım bir paketi zor zamanlarda kullandım. geçenlerde doktora göründüm ve akciğerlerimin sigara içmeyen biri gibi gözükmesi sevindirdi beni. başta da dediğim gibi çekeceğiniz acıyı ve yaşatacağınız rezilliği düşünün. bu iş karizma işi falan değil. Bir şekilde azaltın. Yoksa iğrenç acılı yıllar bekliyor arkadaş. bazıları der; "dedem 40 sene içti ama bir şeycik olmadı" iyi ne diyeyim, deden sağlammış, helal onun akciğerine. ama ben şu yaşımda kaç akrabamın, yakınımın bu meretten dolayı inleyerek öldüğünü duydum. en son site komşum aylarca bunu yaşadı ve öldü ve kurtuldu bir bakıma. burada birçoğumuz genç sayılırız, ve kabul edelim, sigarayı bugün emzik gibi kullananların 30 sene sonra ne sağlık sorunlarıyla karşılaşacağı çok açık. anladığım kadarıyla insan 50 sinde bile yaşamayı çok istiyor. akciğeri ceviz içine çevirmenin alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 evet aynen dediğin gibi, dedemin damarlarını teker teker açmışlar.kaç ay hastanede kalmış ve hiç rahat bir ölüm olmamış maalesef. tek sebebi sigara.çok uzun süre içmiş. alkol yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bugün gene bıraktım. Sürekli bırakıp duruyorum. 12 Aralık'ta askere gidiyorum, askerde içmezsem zaten bir daha hiç içmem. Sigara içen sizi rahatsız etmediği zamanlarda dokunamazsınız çünkü kendine zarar veriyordur, sevdiğiniz birisiyse uyarırsınız. Olay bırakın şu zıkkımı değil ama siz bilirsiniz, ilerde çekmeme gibi bir garantiniz yok. Zira kafanıza saksı düştüğünde de ölebilirsiniz ama o en azından acısız olur. Yıllarca günde 3 paket içip hiçbirşey olmayan insanları örnek alırsanız gene siz bilirsiniz. Ama zaten bu videoda izlediklerim bildiğim şeyler olduğu için şahsen ben bunları yaşamak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 gecen hafta ke$fettim. boyle arada sigara tutturenler icin ideal. ne balgam birakiyor agizda ne de sabah kaliknca o pis tadi. ayrica cok da farkettirmiyor lezzeti, neyi suzdugunu henuz ke$fedemedim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 çok kötü çok, ama insanların da bazı şeyleri kaybetmeden değer vermeye başlamadıklarını bildiğim için anlatmıyorum artık. bir noktadan sonra herkesin kendisi için kendi idrak etmesi gerekiyor harekete geçmesi için. başka birisinin "yapma, etme" demesiyle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bıraktım bi ara En fazla 8 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ya bazen insan öyle sinirleniyor ki olması muhakkak olan işi verimsizliğe uğruyor, öyle sıkıntılar geliyor ki sigaraya içkiye vuruyor kendini. fakat tabi yine genelleyince insan kendine bahane arıyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 4 haftadır falan içmiyorum 2-3 gece çok alkol aldığımda dayanamadım 3-4 tane içtim o kadar.iyi gidiyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu arada günde en fazla 4-5 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bak benim gibi yap.alkolle iç sadece o da çok canın çekerse.gündüzleri kesinlikle içmiyorum ve şu 3-4 haftada resmen fark hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben de baya azalttım. bilinçli değil öyle oldu,mukadderat sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 en güzeli de bilinçsiz,birgün kalktım içmiyim artık lan dedim birkaç gün içmedim,kimseye de söylemedim bıraktım diye.Beta test gibi birşey yaptım baktım iyi gidiyo ben içmiyorum artık arada içicem dedim,sonra da bıraktım dedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sipeyskeyk said: bak benim gibi yap.alkolle iç sadece o da çok canın çekerse.gündüzleri kesinlikle içmiyorum ve şu 3-4 haftada resmen fark hissediyorum. ya bazen hiç içmiyorum, bazen 4-5 tane içiyorum günde, bazen 1-2. alkol baya bayadır bi tüketmiyorum , yaklaşık 4 ay oldu. fakat çok üst üste gelince bazen içesim geliyor fakat sigara gibi o da zaafiyet sonuçta bana göre, engelliyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben alkolü hiçbirzaman zararlı alışkanlık konseptine oturtamadım,içmeyeyim şimdi zararlı dediğim hiç olmamıştır :) valla bu tempoda devam edebiliyorsan et,iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 son bir sigara içelim öyle git gideceksen ne olur yavaş iç yavaş iç dönmeyecekseeennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Alkolü ayarsız içersen gerçekten çok zararlı. Karaciğeri bitiriyor. Önümüzdeki 5 ayda tüm vucüt temizlenecek umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar