dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Günene bağlı olarak, bende katılabilirim, 2. takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ben oynarım bizim maçta, 2. maçta oynamaya rütbem izin vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 veteran maçına benim gelip gelmeyeceğim yarın öğleden sorna belli olacak ama büyük ihtimal geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 abi bi ses verin artık plan yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 cidden yarın kadrolar nası? kimler geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 saha alındıysa maç yapılır her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 aldı holy sahayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 dreagloth said: tamamdır abi, cumartesi 5-6 göztepede maç=) Saat kesin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 güvenç küfür edicem sonra bölümden banlıycaksın bak :P ayarlasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Arkadaşlar kafamda şöyle bir düşünce var, takımı 2 takım olarak ufaktan oluşturmayı düşünüyorum. Bu yüzden şu an 11 kişiyiz, 1 kişiye daha ihtiyacımız var gibi gözüküyor . Bu haftasonu ya da en geç hafta içine kadar maç kadrosunu kesin ayarlayıp , haftaya cumartesi akşamı gece geç saatlerde yani 23-00 ya da 00-01 olur ya da daha da erken olur bu maçı eski arkadaşların yaptıkları gibi geleneksel bi hale getirmek istiyorum .Bazen eski kadroyla da maçlar çıkartırız. Uyar sanırım çoğumuzda da böyle bir istek var düzenli bir şekilde yapmakla ilgili. şu an yeni kadro : Batuhan_Bjk Nos Arkasokak balon subzero knoxville HymnofSnuk Noyanh Holy Cthulhu dreagloth msnden de ekleyebilirsiniz abi öm atıp beni . Haftaya cumartesi , göztepe'de yapacağız . sahayı falan tutarım ben kadro ayarlandığı zaman. şimdi haftaya maç için gelmek isteyen varsa, bu kadrodan kesin geliyorum diyenler geliyorum diye belirtsin. Beraberce kadroyu ayarlarız,takımları dengeli ayarlamaya çalışıcam . durum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 saat 6-7 sonrası maçlar kişi başı 12 lira gibi bir fiyattan oynanıyor. 7 vs 7 oynuyoruz biz çünkü saha büyük. gece hem millet içmeye gittiğinden, hem de halı sahaya 12 milyon vermek istemediğinden genelde tercih edilmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 o zaman 3 kişiye ihtiyacımız var. peki gündüzde 7ye7 yaptığımızda ne kadar oluyor saha ? Ya her gece de kopmayın arkadaşım asfaf cumartesi 5-6 en güzeli olur o zaman.pazar da olabilir ona ortak karar veririz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 gündüzde kişi başı 6 lira oluyor, biz de gündüz tercih ediyoruz tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bence de gündüzü tercih edelim :) 12 çok fazla abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 7.6 değilde, 7.7 yi gece yapalım. saha parası vermicem çünkü ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 tamam 5-6 abi cumartesi akşamı. 3 kişiye daha ihtiyaç var , katılmak isteyen varsa belirtsin 2-3 güne kadar yoksa doldurucaz 2-3 kişiyi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Khelben said: 7.6 değilde, 7.7 yi gece yapalım. saha parası vermicem çünkü ;) yalnız biz farklı maçlardan bahsediyoruz sanırım, yeni kadro maçı olucak bu . oynamak istiyorsan yazıcam ismini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yok hayır ben normal maçtan bahsediyorum 1 maç bile zor kaldırıyor bu ciğerler, 2. maçı malesef yapamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 abi siz eski kadronun maç konusunda tartışıyosunuz sorun orda =D açsanıza yeni konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 cavanagh said: *eğer yeni arkadaşların sayısı fazla ise ve kendi aralarında hızlı bir şekilde anlaşabilirlerse ayrı bi maç yapsınlar, onlar da bu başlıkta kadro vs konuşsunlar, saha bulmak için birini görevlendirsinler diye şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 lan olm maç olmazsa küfür edicem buradan cidden.. plan bozup gelcem. bakalım hayırlısı bi de bana minibüsle maltepe tarafında nasıl geliniyordu onu anlatır mısınız tekrar..benzincide inip yardırıyor muydum aşağı öyle bişeydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 olcak maç güvençle konuştum 1 saat önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 CthuLhu said: lan olm maç olmazsa küfür edicem buradan cidden.. plan bozup gelcem. bakalım hayırlısı bi de bana minibüsle maltepe tarafında nasıl geliniyordu onu anlatır mısınız tekrar..benzincide inip yardırıyor muydum aşağı öyle bişeydi sanki benzinci'nin yanından git aşağı. ilk soldan(ışıklar var) gir, 200 metre ileride sağ tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Noyanh bu hafta canavar gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar