Pha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Olm kaleci bulun kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 şu an yeni kadro : Batuhan_Bjk Nos Arkasokak balon subzero knoxville 1 takımlık adamımız çıktı. daha çok insan yeni kadro için bekliyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 "Pen Duick" said: Peki sorarım sen hiç sivri sineklere öfkelenip çakmak ve deodorantla yakabildiklerini yakıp kalan olmasın diye yattığın odayı raidle doldurup salonda uyudun mu ? dengesiz güç kullanımı ftw muhammed aliyi de kelebek gibi uçarken kanatlarını yolup ari gibi sokmak istediğinde iğneyi de ona sokarsın.. ama içinde mırıldayan bir kedi yavrusu yatıyor değil mi? yoksa kızları başka nasıl tavlayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 şu an yeni kadro : Batuhan_Bjk Nos Arkasokak balon subzero knoxville HymnofSnuk başka isim yazdırmak isteyenler yeni kadro için burdan bildirebilirler, ya da bana öm ile ulaşabilirler. edit: HymnofSnuk cb :P yeni ali eren'imiz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 güvenç hey istanbula gelcem ona göre bişey de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yarın hafiften başlarız adamları belirlemeye geçen hafta çoğu kişi bu hafta için de geliriz fln demişlerdi, bikaç kişi belki demişti onlardan tek tek haber almak lazım son maçta oynayan arkadaşlar buraya yazarlarsa gelip gelmeyeceklerini iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 gelcem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ben gelmeyecem bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 abi naptııınn cok artizlik yaptım gecen sefer karşı takıma :p şimdi yenilcez tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 geliyorumda kender nası yok :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 eski kadroda olmak istiyorum sırf sly'la oynamak için ama bu hafta gelemem zaten önümüzdeki haftaya şimdiden +1 desem?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ben de gelemeyeceğim bu hafta, çok özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 METROBÜSLE GELİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 balon said: şu an yeni kadro : Batuhan_Bjk Nos Arkasokak balon subzero knoxville HymnofSnuk başka isim yazdırmak isteyenler yeni kadro için burdan bildirebilirler, ya da bana öm ile ulaşabilirler. edit: HymnofSnuk cb :P yeni ali eren'imiz hehe haydi bakalim takimimizi cikaralim. yarin da muhtemelen konusuruz okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ya kişi sayısı artsın bence biraz. 2 takım çıksın . olmazsa bu takım başlar maç yapmaya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 holy-kaspar(arcane)-cavanagh-mr.bomb-wishmaster-noyan-khala-eshreff-babacum-khelben-zaugna(cthulhu)-gris-sly(dreagloth)-dela diğer arkadaşlar da bi ses etsin msn'den fln görürseniz dürtün, haber almaya çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Yer olursa geliom kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 balon said: ya kişi sayısı artsın bence biraz. 2 takım çıksın . olmazsa bu takım başlar maç yapmaya . farklı günde ben sizlede oynarım ya .destek olalım başlarda demi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 eyv =P şu an yeni kadro : Batuhan_Bjk Nos Arkasokak balon subzero knoxville HymnofSnuk Noyanh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 tamamdır abi, cumartesi 5-6 göztepede maç=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 arcane said: Yer olursa geliom kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Noyanh said: balon said: ya kişi sayısı artsın bence biraz. 2 takım çıksın . olmazsa bu takım başlar maç yapmaya . farklı günde ben sizlede oynarım ya .destek olalım başlarda demi .ben de oynarım sizinle :) hem yenilerle de tanışmış oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ya ben nickini yazmışım ama nedense arada kaynamış, pardon o yüzden =) şu an yeni kadro : Batuhan_Bjk Nos Arkasokak balon subzero knoxville HymnofSnuk Noyanh Holy edit: 12 kişi olunca takım kurma konusunda sorumluluk alıcam. 2 takım çıkarmaya çalışıcaz fakat olmazsa kadromuz korunur tek takımla takılabilir yeni kadro eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben de yenilerle oynarım vize haftam hariç çok güzel de defansın bel kemiği olurum veya sabri style sağ açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar