Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı V7.6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haftaya aldık sahayı yine

24 Ekim Cumartesi
Göztepe Spor Tesisleri (Hilal)

*sahayı 1 saat erkene aldık, maç bu sefer 5-6'da

*bugün sahaya gelenlerin büyük bir kısmı diğer maça gelicekler
yine gelmek isteyen varsa bu başlığa mesaj atsınlar ya da öm atsınlar, mesaj attıkları sıraya göre eksik çıkması durumunda ulaşıcam kendilerine

*bu haftaki maça gelenlerin tamamı eski maçta oynayan arkadaşlardandı,
ama bazı arkadaşlar bu hafta gelemeyip bi sonraki hafta geleceklerini söylemişlerdi, bu hafta oynayan herkes önümüzdeki maça da gelirse , şimdiden özür diliyorum o arkadaşlardan=)

*eğer yeni arkadaşların sayısı fazla ise ve kendi aralarında hızlı bir şekilde anlaşabilirlerse ayrı bi maç yapsınlar, onlar da bu başlıkta kadro vs konuşsunlar, saha bulmak için birini görevlendirsinler
Mesaj tarihi:
Yeni kadro meselesine ben soyunmak istemiyorum,tekrar dediğim gibi sayı 7'nin üzerine çıkarsa ilgilenicem .

yeni arkadaşlar,anlatabildi mi cavanagh derdini sizlere?
yeni kadro kurulacaksa ben organize edim o zaman .

yeni kadro:
Batuhan_Bjk
Nos
balon

şimdilik.Eski kadro maçına katılmak isteyenler cavanagh'a , düzenli bi şekilde halı saha maçı yapsam bundan böyle iyi olurdu be diyenler de bana isimlerini bildirirlerse sevinirim.

Durumu burdan takip ederiz, cavanagh'la paslaşırız falan gerektiğinde .
Mesaj tarihi:
Bu hafta öyle boşaldım ki ildenize, ki az geldi biraz ama, haftaya bundan daha iyisini yapabileceğime inanırsam geleceğim. dfsg
O deil de, ekin müthişti ya, emreyi size verelim ekin benden olsun.
Mesaj tarihi:
eski kadroyla 2-3 maç yaptım ama şuan yer yoksa yeni kadroyla oynarım bende.. hatta yine forumdan "knoxville" i de kafalarım onunla beraber geliriz.. adam lazım olursa ben hallederim..
Mesaj tarihi:
"Pen Duick" said:

Bu hafta öyle boşaldım ki ildenize, ki az geldi biraz ama, haftaya bundan daha iyisini yapabileceğime inanırsam geleceğim. dfsg
O deil de, ekin müthişti ya, emreyi size verelim ekin benden olsun.

sana inat geleçek maç kaleye geçmeyip sırf seni tutacağım!!!11!!onbir!!
Mesaj tarihi:
Peki sorarım
sen hiç sivri sineklere öfkelenip
çakmak ve deodorantla yakabildiklerini yakıp
kalan olmasın diye yattığın odayı raidle doldurup salonda uyudun mu ?

dengesiz güç kullanımı ftw
  • Yeni Oluştur...