cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 haftaya aldık sahayı yine 24 Ekim Cumartesi Göztepe Spor Tesisleri (Hilal) *sahayı 1 saat erkene aldık, maç bu sefer 5-6'da *bugün sahaya gelenlerin büyük bir kısmı diğer maça gelicekler yine gelmek isteyen varsa bu başlığa mesaj atsınlar ya da öm atsınlar, mesaj attıkları sıraya göre eksik çıkması durumunda ulaşıcam kendilerine *bu haftaki maça gelenlerin tamamı eski maçta oynayan arkadaşlardandı, ama bazı arkadaşlar bu hafta gelemeyip bi sonraki hafta geleceklerini söylemişlerdi, bu hafta oynayan herkes önümüzdeki maça da gelirse , şimdiden özür diliyorum o arkadaşlardan=) *eğer yeni arkadaşların sayısı fazla ise ve kendi aralarında hızlı bir şekilde anlaşabilirlerse ayrı bi maç yapsınlar, onlar da bu başlıkta kadro vs konuşsunlar, saha bulmak için birini görevlendirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Varım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Hayır gelmek isterim diyeceğim ama manasız bir hareket olacak bakalım yine de diyelim gelmek isterim diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ben yeni kadro kurulacaksa varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Yeni kadro meselesine ben soyunmak istemiyorum,tekrar dediğim gibi sayı 7'nin üzerine çıkarsa ilgilenicem . yeni arkadaşlar,anlatabildi mi cavanagh derdini sizlere? yeni kadro kurulacaksa ben organize edim o zaman . yeni kadro: Batuhan_Bjk Nos balon şimdilik.Eski kadro maçına katılmak isteyenler cavanagh'a , düzenli bi şekilde halı saha maçı yapsam bundan böyle iyi olurdu be diyenler de bana isimlerini bildirirlerse sevinirim. Durumu burdan takip ederiz, cavanagh'la paslaşırız falan gerektiğinde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 şu an: Batuhan_Bjk Nos Arkasokak balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Maraba Televole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kesin geliorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yeni kadroda ben de oynayabilirim. hem eski hem yeni maç olsun gerisi farketmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yeni kadro şu an: Batuhan_Bjk Nos Arkasokak balon Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Bu hafta öyle boşaldım ki ildenize, ki az geldi biraz ama, haftaya bundan daha iyisini yapabileceğime inanırsam geleceğim. dfsg O deil de, ekin müthişti ya, emreyi size verelim ekin benden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 abi sözün var bana=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 geliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 khala said: kesin geliorum ben neyse artık sen yenilerle oynarsın kanka . oyun kurucu görevini ekin e verdik artık bizim takımda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Ekin kondisyonlu olabilir ama khala > ekin bence.Kalecimiz olmadigi icin cok rahattiniz skor anlaminda.Her şut gol oldu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Sixoms nerelerde haberi olan var mı?Boşluk olursa gelsin o adam da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 varım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 khala > ekin konusuna katılıyorum. yiğit'in bi de arada gaza gelmesi lazım tabi yürümeye başlayınca bayıyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 güvenç oynuyorum di mi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 eski kadroyla 2-3 maç yaptım ama şuan yer yoksa yeni kadroyla oynarım bende.. hatta yine forumdan "knoxville" i de kafalarım onunla beraber geliriz.. adam lazım olursa ben hallederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 "Pen Duick" said: Bu hafta öyle boşaldım ki ildenize, ki az geldi biraz ama, haftaya bundan daha iyisini yapabileceğime inanırsam geleceğim. dfsg O deil de, ekin müthişti ya, emreyi size verelim ekin benden olsun. sana inat geleçek maç kaleye geçmeyip sırf seni tutacağım!!!11!!onbir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Eyvah.Sly'ın önümüzdeki maç işi çok zor olacak.. :D Cüssenle yerlebir edersin artık ildeniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 "Pen Duick" said: olm yeminlen ayağıma kayarsan üstüne basar geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Wishmaster said: Eyvah.Sly'ın önümüzdeki maç işi çok zor olacak.. :D Cüssenle yerlebir edersin artık ildeniz :D sen hiç uyurken sivri sinekten rahatsız olmadın mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Peki sorarım sen hiç sivri sineklere öfkelenip çakmak ve deodorantla yakabildiklerini yakıp kalan olmasın diye yattığın odayı raidle doldurup salonda uyudun mu ? dengesiz güç kullanımı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar