Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 2+2=4 den cogunuz bunu caksmissinizdir http://img243.imageshack.us/img243/2071/adsz1o.png da bugun yeni birsey ogrendim, faydali geldi baya paylasiyim dedim http://img210.imageshack.us/img210/4462/adsz2o.png buda o anlam verilemiyen noktaciklar, solo kasarken nelerden uzak durmaniz gerektigini gosteriyor 4 noktacik ve ustu moblara dalmadan once bir daha dusunun :p wow un 30 tanesini topla aoe grind moblarindan sonra ilac gibi geldi bu kadar ayrintili moblar eheh kaynak: http://aionexperience.com/?p=269 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 her postunda wowa bi laf sok zaten asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 lvl 50 ol yine toplayıp aoeliyceksin, istersen her mob'un kendi ozel adı evi, cocuğu karısı/kocası, işi, hobileri, fobileri olsun. np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 o zor biraz aglayan her classa "al sana aoe" diye seker vermiyor koreliler :p roguelar boel done done 3500 dagegr firlatmiyor saga sola dogru durust aoe si olan tek class var eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 herkes 50 olsun millet aglamaya baslar tek tek mi kescez aoe verin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Viktor said: full mavi dungeon set toplamak bile marifetti o zamanlar , t0.5 questi strat 45 flan saymiyorum bile ki o donem aldigim keyifi verdi bana aion, zorluk derecesi oalrak vanilla wowdan daha kolay kesinlikle viktorda ne dedigini sasirdi, bi post oyle bi post boyle. bu arada moblarin bu karakteristik ozellikleri baska oyunlarda vardi, eq2 vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 evet vanilla wowdan daha kolay halada savunuyorum bu fikri abidik gubidik elitlerin oldugu mekanlar, silithusun neredeyse tamami, alakasiz daze atip olume goturen plaguelands kopekleri vanilla wow cok iyiydi, kendi basina takilirken bugunki gibi god mode acik action oyunu oyniyor gibi hissetmiyordun gene vanillada normal moblardan world droplar, rep malzemeleri pahalli enchantlar filan derken para cok onemliydi ve daily quest filan yoktu essek gibi grindlerdin, blasted lands de deli bot olurdu onyxia questini yapamazdin para kazanmanin bir anlami vardi lich kingde para ile en fazla mount filan alip repair veriyorsun lol isin kisasi wow macera ogesini batirdi, aksamdan aksama raide girip cikicagin onun disinda salak sulak mount ile achi istemiyorsan yapicak hicbirsyein olmadigi bir oyun oldu vanillada en ozledigim sey gece kurulan elite kesme guruplariydi, bir yandan muhabbet doner bir yandan grindlerdik mmo nun anlami o zaten, tek basima quest yapmaya mahkumsam neden online oyniyorumki? butun zonelari kapatip offline a cevirseler zaten olmiyan world pvp disinda ne kaybediceksin? bi WG yi bir sehirleri online biraksalar instance icin online olsak su halinden farki olmiycak wow un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kiyaslarken birinin 5 sene sonraki halini digerinin daha ilk ayini kiyasliyorsun. burada ayriliyoruz seninle. bende wowun ilk halini begenirim. bununda ilk halini begeniyorum. ama gidipde birinin son hali ile digerinin ilk halini kiyaslamak garip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Öyle karşılaştırılır zaten. Bir oyun çıktığı zaman piyasadaki aynı türdeki diğer oyunların o andaki halleriyle yarışır müşteri kazanmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ben oyle karsilastirmam kusura bakmasin kimse.. birini 5 sene oyna ardindan bay, kusacagin gelsin, nefret et, cildir her seyinden kop, sonrada ez gec 1 aylik deneyimle. asiri hatali bir bakis acisi. wow un ilk cikmis hali bundan daha iyi bunda hem fikiriz zaten. hele bir 1-2 sene gecsin bakalim bu ne hal alacak bizler neler hissedecegiz. simdi hersey yeni hersey guzel ama batan yerler de yok degil. haksizlik ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 İstediğin kadar duygusal yaklaş, oyun piyasasının acı gerçeği bu. Yanlış da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 abi vanilla wow'da da aoe dedi mi mage gelirdi akla. çok da güzeldi bence, her class'ın uniqueliği vardı. mc'de impleri aoelemek, bwl'de şu trap odasında aoe ile geçmek ya da bomba fırlatan tipleri döne döne aoelerdik falan. tbc ile bi furya başladı, her patchle her class her şeyi yapmayı başladı. her class'a silence verdiler, her class'a stun verdiler, aoe verdiler, neredeyse herkesde heal reduce debuff var. oyundan soğumama en çok bu sebep olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Kaede said: İstediğin kadar duygusal yaklaş, oyun piyasasının acı gerçeği bu. Yanlış da değil sende istedigin kadar 5 sene once uretilmis bir oyunun son halini bununla kiyasla.. anca kendimize yeteriz. biri 5 sene once uretilmis hatta 10 sene once uretilmeye baslanmis arti wow u 3 sene once birakan birisi yaziyor bunlari. wow u taraf tuttugumda yok sorun sadece bu tur oyunlarin bu sekilde kiyaslanamayacagi (bence) o zaman bende ac bak gamespotu vs puanlarini kiyasla derim gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 gayette kiyaslanir niye kiyaslanmasin ikiside MMO degilmi MMO nedir? parti kurup arkadaslarinla takilirsin, MMO oldugu icin birseyler elde etmek single oyundan kat kat zordur, herkeste ayni esya olmaz olursa zevki cikmaz vs vs vs gunde 2-3 saat oyniyan kitle o kadar whineladiki gercekten MMO oynamak istiyen kitleye zevkli olan hicbirsey kalmadi wow da wow kotu oyun demiyorum kac sene oynadim sadece benim zevk aldigim wow degil artik diyorum, allahin nooblari bile gidip arthas kesicek, keyboard turnerlar lich king ciktiginda neredeyse imkansiz olan sarth 3D yi zergle yapiyor vs vs wowda kendime aksam gir raid yap cik ertesi aksam bir daha gir den baska yapicak bir hedef bulamiyordum, heroic harici dunyada takilmak world pvp veya zor bir questi yapmak icin en sin ne zaman arkadaslarla bir araya geldik allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 cok basit bir soru soracagim : ilk kez mmoya baslayacak birisi icin sence hangisi. ben acik ara su anki hali ile bile wow diyorum. bu yuzden de wow un ilk heyecan bakimindan kisilere daha cok sey tattiracagi kanatindeyim. yani wow ve aion su gun realese edilselerdi ne olurdu ? vay aionun haline derim ben. bu yuzden de mmolar yeni baslayanlarin gozunden review edilmeli. eski kiz arkadasinla yeni kizi karsilastirmaya benziyor sizlerin dedigi. ayrilmissin yemissin tekmeyi boynuzu ya da sen yapmissin kavga ile bitmis sonrada cirkinde olsa yeni bir kizi bulunca oh be dunya varmis. neyse benim fikrim bu kadar her seferinde ikinizle didismekten daraldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 LFG channelindaki WoW - AION karsilastirmalari ayni hizda burdada devam ediyor anlasildigi kadariyla.. Biri elma, biri armut. Farkli oyunlar. Kimine gore biri daha iyi kimine gore digeri daha iyi.. Herkes kendisi parasiyla oynuyor, isteyen istedigini alir, hicbir sonuc almiycaginiz sonsuz tartismalara girmenin manasi nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 wowla kavgali bitirmedim, kiz arkadasa benzeticeksek evlendim cocuk filan yok, kilo aldi sismanladi evlendikten sonra ev isi yapmiyor surekli salak sulak dizi izliyor ve geceliyin yataktan yataga gordugumden monotonluktan bikip bosamisim, ondan daha genc ve tecrubesiz ama beni eglendirebilen genc bir sevgili bulmusum bu kadar basit iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 of crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 of viktor off :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 heh sen evlenerek baya hata etmissin.. :) kaede bravo :P super dusunce ve fikre sahipsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 of uğraşamıycam takıl sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Masquerade said: tbc ile bi furya başladı, her patchle her class her şeyi yapmayı başladı. her class'a silence verdiler, her class'a stun verdiler, aoe verdiler, neredeyse herkesde heal reduce debuff var. oyundan soğumama en çok bu sebep olmuştu. tbc ile GC başa geçti wow devs. teamin ;p rastlantı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Aslında bu oyunun wowla bu kadar kıyaslanması ne kadar başarılı olduğunu gösterir. sonuçta yılların devi ile yeni bir ürünü kıyaslıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 scorch said: Masquerade said: tbc ile bi furya başladı, her patchle her class her şeyi yapmayı başladı. her class'a silence verdiler, her class'a stun verdiler, aoe verdiler, neredeyse herkesde heal reduce debuff var. oyundan soğumama en çok bu sebep olmuştu. tbc ile GC başa geçti wow devs. teamin ;p rastlantı? yok tbc ciktiginda GC efendi age of empires 3 un icine etmekle mesguldu FAST PACED, EZ TO PLAY sloganiyla zaten wow u yapan orjinal kadro lich king icin bir ulduari yapti, ulduar sonrasi cizimlerin bile ne kadar tirtlastigi reddedilemez blizzard in wow u wow yapan A takimi su an yeni MMO ustunde calisiyor, wow da GC efendi gibi kapatilan studyolarin artiklari ile kuralan B takimina kaldi omrunde mmo ustunde calismamis tek olayi RTS olan bir adami mmo nun basina gecirince boyle oluyor iste GC nin yaptigi faillari saysam kopru olur, birakmadan once en son mirror image la ilgili bri atmasyon yapmisti sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 tek olayı rtsleri bok etmek, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar