Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Bir ara bizde de yayınlanan Mario dizisiyle oyun dünyasının yıldızı olan Lou Albano ölmüş. Bir süredir hastanedeymiş zaten. http://en.wikipedia.org/wiki/Lou_Albano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 mario dışında tanımazdım doğrusu ama huzur içinde uyusun. gerçi o açıdan çizgi bölümüne daha uygun gibi ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mario hayranı kardeş yüzünden Kanal 6'da her gün izlerdik, (ondan sonra Samurai Pizza Cats, ondan sonra da o günün Disney yapımı filmi çıkardı) ama anısı vardır yine de R.I.P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 her canlı ölümü tadacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Kinkaudonau said: Kanal 6 da... ...o günün Disney yapımı filmi çıkardı abi oha bi an kücük oldum vay anasını ya hic kacırmazdım programları öle bi sölemişsin ki =( yazık nan sevinmiştir işte kardeşin ben cok mutlu olurdum ahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 istatistik olarak luigi değil sanırım ölen eleman, şişkolar önce ölür kuralı gereğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kanal 6 deyince cep pokerden başka bişey gelmiyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bi de şu çizgi film yayınlanmıştı bizde hatırlayan var mı? http://www.youtube.com/watch?v=CaLMYPB5lIo Bu çizgi filmin maceraları daha hoşuma giderdi. Ama şu var ki, Lou Albano'nun skeçleri iki çizgi filmden de zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar