roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ahahahah az önce kilitlenen bir konuda böyle bir atar gördüm. ne çok ankaralı varmış şu forumda ya ahhahahhsd. msn bebesi nedir dslfkjs. msn bebesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 mesene bebesi veledlik etme baskan naabtin reis gel bi cay icek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 baskan nabtının bide şefli versyonu var. şef nabtın v1.02b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 la bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ben yazdim, komik olsun diye guldunse ne hos bokunu cikartmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kendisi de özenti bebek zaten sadsa oof her yer apple dolu bana da blackberry pls diye ortada geziyodu geçen gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 benim o msn bebesi. msn ile büyümeye çalışıyorum selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 inek geçidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 deniz bey size laflar hazırladım. ama msn'da söylemeyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ahahahah çok iyiydi bence. ankaralıların hitap database'ini çıkartayım da, muhabbet olunca konusunu açıp prim yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 beklerim o lafları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 serhat nolmuş burda ya neler kaçırmşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 msn bebesini kaçırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 uzerinden prim yapabileceginiz zirilyon tane hatus var burda, sonuc olarak da bu davranis gereksiz. komik de degil. rahatsiz oluyorum ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bu topic de gelecek vadediyor. reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Yatıcaktım ama pek bi heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 round 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ahaha senin üstünden prim yapmak, nerden çıkardın bunu ya. senin üstünden prim yapıcam. hem de forumda. forum. ee nolucak sonra yani ne primi sdflk. eğlenceli ve komik buldum, konu kitlenmiş alıntılayamadım, kaybolsun da istemedim. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 burda kimler hatun şindi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Saldırmayın birbirinize bakim. Reytinginiz mi artıyor hmm ._. *herkesi yatmaya yollar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 msn bebesi lafı üzerine prim yapıyorsan dory üzerinden prim yapıyorsun, yok lafı ankaralılara bağlayıp prim yapıyorsan ben dahil bir çok kişi üzerinden prim yapıyorsun. çiğdemgillerden misin, yoksa ıslak hamburger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 arkadasim rahatsiz misin? benim postumla alakali konu acmissin hem de boyle ucuz bi yolla acmissin kalite de kokmuyor ve ben de diyorum ki o konu zaten sinir bozucu bi de sen burda aynisini yapma, ha yok illa ki yapicam diyosan gl. futursuzca konu aciyosunuz sonra bi de uzerine gelip rahatsizligimizi insanca soyleyince 10 yasindaki kuzenim gibi "ben mi yapiyorum prim muhahaha" diyosunuz. evet yapiyosun, bak o konuda tartistigim insanlarin hepsi üşüştüler şeye üşüsen sey hesabi, ve ben bundan rahatsiz oluyorum, olmasaydim orda devam ederdim, oldum ki bitirdim. anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 oha alan attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 off abi kapatın konuyu tamam. rahatsız olmasın kimse. uzatmıyorum ben de. her şeyi ciddiye alıyorsunuz, bu ne ya. forum bu yani. bu kadar büyütülecek ne var. forum. vakit geçirmek için günde 20 dk takip edilen bir yer. edit: uzatmayayım demişim, uzatmışım. rahat olun, kasmayın. relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar