Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Selam, maşallah kedim büyüdü. Azgınlık dönemi geldi. Rahat rahat çiftleşsin istiyorum ama kısır olmasın istemiyorum. Fakat enikte doğursun istemiyorum. Yani boşu boşuna bir erkek kedinin başı yanmasın 5-7 enikle değil mi? Şimdi soruma gelecek olursam kediyi kısırlaştırmak yerine ertesin günü hapı almak ne kadar doğrudur? Kedide ne gibi yan etkiler doğurur? Yardımlarınızı bekliyorum :( Teşekkür ederim. Pardon kişisele mi patipetemi açsaydım karar veremedim en iyisi konu dışı dedim. Kusura bakmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ahah alttaki topicle bağlantısı var mı acaba=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Yok kesinlikle yok, ne alakası var? Kedim zor durumda yardım lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 kedinini kukusu düşebilirmiş. dragonmax dedi. rahimi atıyomuş vücut. korkuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 sdasdsads harbi güldüm.. tanıdık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Of iğrenç bi durum ya adam gibi gelirim olsa hiç dert etmiycemde nası bakarım nası ederim o kadar kedi eneğine. Neyse belki enik menik olmaz hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 patide dogurganlıkta bi artış söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 SEXTE ÖZGÜRLÜK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ayıp ayıp ulan bide madalyan var ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 tam bir 'selam kedim sevişti' topici olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 patipete açılcak konuymuş aslında ama oraya da ne açsan kitliyo itin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?22,4364207,4364948#msg-4364948 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bırak kediyi doğal hayatın dengesini bozma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 patipete açmaman iyi olmuş irin kafayi yedi bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 necmi said: bırak kediyi doğal hayatın dengesini bozma:I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kediler için prezervatif varsa alabilirsin ya da başlarında bekleyip son anda .... öff ne irenç topic lan bu :) vazektomi gibi bişi vardır heralde ya hayvanlar için de yok mudur? ille cinsel hayatını bitirmek mi lazım hayvanın.ha son bi fikir sendeki erkek nasıl olsa bi sokak kedisinin üstüne salıp sonra eve dönebilirsiniz ama günahı boynuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kedilerin eniği oluo mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kedin gayse sorun yok, sal sokaga isini halletsin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 anladığım kadarı ile kedisi dişi ama fil dişi ahaha espri yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yavru düşüren iğneler var.50-70 lira arası 2 kere vuruluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kendimin kısırlaştırılması diyo okuyorum dedim töbe yarabbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 fena degilmis =] attim cope yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 disi ise kalemle tatmin et salma sokaa erkek ise pipisi ile oyna kedinin hem daha da yakınlasmıs olursun hayvancagızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 AHSHUDAUDHUASD ÇOK PRATİK LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar