Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 önce izlediklerimi yazayım bunların dışında farklı hoş izlerken off sıkıldım bırakayım demiyeceğim zevkli bir dizi arıyorum... prison break,heroes,how i met your mother,dirty sexy money,gossip girl,skins,fringe,kyle xy,eureka,legend of the seeker,its always sunny in philedelphia,two and a half men,weeds,chuck,big bang theory,the it crowd,my name is earl,lie to me,coupling. şimdi bunların dışında özellikle skins gibi gençlik içeren veya big bang tarzı bi komedi yada kyle xy gibi fantastik veya da gossip girl gibi kim kime dımdıma bir dizi bulmayı istiyorum... bir de çok eski olmasın örneğin married with children... izliyesi gelmiyor insanın. çok karışık yazdım sanırım kusura bakmayın. yardım edenlere şimdiden çok çok çok teşekkürlerimi iletiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 seeker gibi istersen, merlin var eğlencelide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Flight of the Conchords izleyin izletin. Harika dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,4146113,4161155#msg-4161155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 30rock göremedim, tavsiye ederim tbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bak şimdi napıyorum. FRIENDSZSSZZS!!!İKİ1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 scrubs izle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Sir.Enis said: gençlik içeren veya big bang tarzı bi komedi yada .. kim kime dımdıma bir dizi bulmayı istiyorum... Entourage; az çok üçü birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Banko Entourage söylendiği gibi. 30 rock da ideal, bugün 4. sezonu da başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 supernatural (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 entourage çok önceden izlemiştim sonra neden bıraktım hatırlamıyorum öyle diyorsanız izliyim bari teşekkür ederim! 30rock şu tnt de fln çıkıyordu bi ara sanırım o dizi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 eski ama That 70's Show var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Melekler Korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Laorx said: video'nun sonuna bombayı koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 O kadar dizi izlemissin, Friends`i izlememissin. Hemen ona basla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 dory said: supernatural (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 seinfeld i yazmamışsın friends de iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 dory said: supernatural (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 geniş aile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 naraso said: scrubs izle :D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 doctor who çok çekici geldi afişten =) entourage başladım çok eğlenceli gibi daha pek izliyemedim ama hoşuma gitti şimdiden... sağolun öneren arkadaşlar. diğerlerine de zamanla bittirdikçe başlıyacağım çekinmeyin aklınıza gelenleri yazın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 moriQ said: eski ama That 70's Show var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Sırasıyla Accidentally on Purpose Psych Californication Futurama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar