Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ulan SNN 6.1'de ne mp5 kullanıyodu millet.Ardarda 10,15 kişiyi alaşağı ediyolardı (Botanika)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 acsa ac biri acsa[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 5.2 diyorum ba$ka bi$ey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Rewendor, 14 December 2003 21:05 tarihinde demiş ki: Oofff offf. Hiç geri gelmiyecek heralde o zamanların OTN'si ve diğer serverları... o dockslar facilityler siegeler falan... X-BL, UCA, AoI, W, @... 5.2-6.6 arası diyorum başka bişi demiyorum. - [X-BL]Elessar (Belki hatırlayan çıkar...) sen ne diosun eles ya :) me$ur otm sw falan varken AoI THC-303 , forever , savage Spawn vardi aoi'de sonra wol'a gecmi$ti . sen ne diorsun ya nasi ozledim . Facility , Docks off off ne sen sor ne ben soliyim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Offf docks benim favori mapımdı ya.. Hala da öyledir... Bi de o zamanlarki muhabbet hiçbiyerde yoktu... "Komser Şahin vs uyuşturucu kaçakçıları" muhabbeti vardı docksta, assaultta "follow me" deyip aşağı atlardım bütün takım da "roger that" der beni izlerdi. Bi ara sonraları siege'ye apc koymuşlardı da "manyak şoför nejat" (kullananın keyfine göre nejdet necati necla vs de olurdu) dehşet saçar adam ezerdi... Trainde sote yapanları vuran biri (Mars'tı galiba) Et sote forever spreyi yapardı, manyaklar prodigy de her yere bomba spreyi koyardı, facilitydeki tuvalet savaşlarında biri ortaya flashbang çakınca herkes sağa sola ateş ederdi, hele bazen Magna sağolsun girer gravityi düşürürdü de gör o zaman keyfi :) Oooof offff efkarlandım...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Rewendor, 07 January 2004 21:14 tarihinde demiş ki: Offf docks benim favori mapımdı ya.. Hala da öyledir... Bi de o zamanlarki muhabbet hiçbiyerde yoktu... "Komser Şahin vs uyuşturucu kaçakçıları" muhabbeti vardı docksta, assaultta "follow me" deyip aşağı atlardım bütün takım da "roger that" der beni izlerdi. Bi ara sonraları siege'ye apc koymuşlardı da "manyak şoför nejat" (kullananın keyfine göre nejdet necati necla vs de olurdu) dehşet saçar adam ezerdi... Trainde sote yapanları vuran biri (Mars'tı galiba) Et sote forever spreyi yapardı, manyaklar prodigy de her yere bomba spreyi koyardı, facilitydeki tuvalet savaşlarında biri ortaya flashbang çakınca herkes sağa sola ateş ederdi, hele bazen Magna sağolsun girer gravityi düşürürdü de gör o zaman keyfi :) Oooof offff efkarlandım...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. :) Mars'la hala goru$urum ben arkada$in abisi oluyor kendisi ehe , Forever'i gecen gun manitasiyla bir cafede gordum selam cakti ehe aa dedim gokhan ;) , soracima geem bizim okulda oldugundan paso goruyorum zaten eski cscilerden kimsyle surekli bir muabbetim yok mars falan di$inda ama feci $ekil ozledim hoca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 jander e sölerim hemen açar farmaneti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 cs_Docks Cs ile ilk tanıştığım maplerden ve çok sevdiğim maplerden biri.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 docks kadar muthis mapmi vardı ya ciddi ciddi cs maplerinden en sevdigim maptir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 actır sieger o zman da oynayalım 6.2 ya :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Eğer WoN'a bağlanmayı pas geçen programı bulsam ben arada bir açacam. Gayet de hızlı olur heralde üniverstenin hattından, 3MB/s download yapıyorum. (Devamlı olmayacak, hadi bu akşam 5.2 veya 6.2 yapıyoruz dicem icq dan falan o zaman açılcak) Ama bulamıyorum ki programı.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Ooo hemen açıla,inşallah bulursun programı..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Ciddi çok iyi olur ya. bende gelirim kesin duyurursanız bi şekilde.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0regret Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 keşke olsa be superdi o gunler...[signature][hline]Live free,Die well! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 noregret seni hatırlıyorum galiba SNN 6.1'den,noresponce mu vardı birde?..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 acilsin süperr olur....(*eski günler aklına gelir*)[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Açılış yok mu daha,kurdela falan kesecektik daha.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ahhh ne oylardım bea özledim bennde acilsin ya[signature][hline]Worldbuilder Roanoke Quaxis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Beta 6.2 gibisi var mı kardeşim?!.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 beta 6.0 ve 6.5 hatırlıyorum ben.. 6.1 ve 6.2 var mıydı ya? eskiden 6.0-6.5 gibi oyun çok daha hızlıydı.. mp5, para felan daha güçlüydü.. 7.0 ile oyun yavaşlatıldı, awp güçlendirildi, sadece awp kullanılıyor şimdi..[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 6.0, 6.1, 6.2 (Server Based), 6.5 ve 6.6 vardı sanırım Beta 6.x serisinde.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 doğru hatırlıyorsun Zaten 6.2 bi farma bide anet vardi öle hatirliyorumn Ya biri acsada oynasak normal 42 mb lik exe si bende bulunmakta hatta o zamanki hl update i bile var cd de o kadar seviyorum ya[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 SNN'nin de vardı. 6.1'e uygun HL Update ise 1.0.1.6'dır. Serverını kurmak isteyen bir yiğit çıksa keşke.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hyr su anda cd de bulunmakta bende upload edebilicek bi yer gösterirseniz oraya 1.0.1.6 ve 6.1 i upload ederim sizde download edersiniz slip heycanlandım ya[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Su anda Cs6.0dan 6.1 e upgrade cs6.0 ve hl10151016 yi upload ediyorum yarın sabaha biter buraya adreslerini yazarım[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar