bravecik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 haaaaa bende yeni bişi sandım fx alırsınız abi nolacak ki bende alcam bi tane de ne alcagıma karar vermedim bi de radeon larda o özellik war demi 9200 ve üstünde?[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Bonecrusher, 26 December 2003 11:09 tarihinde demiş ki: pentium 4 2ghz 512 mb ddrram 128 mb geforce 4 ti 4800 se 19 inç ekran tv kartı creative audigy 2 var çalışır mı oyuun sizce? hl2 ve d3[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. ya git bre bone ya! Hava mı atıyon dalga mı geçiyon :) O bilgisayar doom4 ü bile çalıştırır.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_iTT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: NuKe, 04 February 2004 19:18 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 26 December 2003 11:09 tarihinde demiş ki: pentium 4 2ghz 512 mb ddrram 128 mb geforce 4 ti 4800 se 19 inç ekran tv kartı creative audigy 2 var çalışır mı oyuun sizce? hl2 ve d3[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. ya git bre bone ya! Hava mı atıyon dalga mı geçiyon :) O bilgisayar doom4 ü bile çalıştırır. aynı makine bende var alphasını oynadım 30 fps aldım maximum.. çok ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 demosu o daha bıtırılınce daha ıyı performans alınır[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ya biri yardım etsin ben alphasını çalıştıramadım :) loading de göçüo nedendir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: n0body, 05 February 2004 20:41 tarihinde demiş ki: ya biri yardım etsin ben alphasını çalıştıramadım :) loading de göçüo nedendir acaba? readmeyi oku orada ne yapman gerektiği yazıyo.console dan çalıştırıyorsun oyunu[signature][hline]Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 DOOM 3 geliyoooo... ama...? x-box'a da çıkıyor. Cillop gibi. Hiç konsolda fps oynamdım ama haydi hayırlısı diyip bir elden geçirmek lazım bunu. Fakat oyunun gerek pc'de gerek konsolda müthiş grafiklerle geleceği bir gerçek. Tüm camiamıza hayırlı olsun[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: LevieMaxilack, 05 February 2004 21:36 tarihinde demiş ki: said: n0body, 05 February 2004 20:41 tarihinde demiş ki: ya biri yardım etsin ben alphasını çalıştıramadım :) loading de göçüo nedendir acaba? readmeyi oku orada ne yapman gerektiği yazıyo.console dan çalıştırıyorsun oyunu benim nie readmem yoooook :) ehue benim yüklediğimden çıkmadı readme... :) readme de yazanları yollayabilirmisiN icq : 149656349 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hmm readmeyi buldum açtım :) ama oyunun loading bittikten sonra xp uyarı veriyor : Virtual Memory Too Low :) euhe ben donanım bölümüne geçiim :P oyuna yetmedi 256 ddram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 eh baslık bayaa eskı ama olsun doom 3 cıkısı 26 temmuz olarak kesınlesmıs dıye bısey duydum bekleyenlere duyuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 26 temmuz ya off.. haziranda çıkarsalar ya hl2 ve doom3..[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hayırlısıyla şu oyunlar çıkmadan bir ay önce almış olacağım yeni makinemi, inşallah buna değecek kadar klasik olurlar.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Çıkmaz Demeyin şansınız deneyin gidin bilgisayar alın çıkmazsa yanlız elinizde patlar bu oyunlar ... çünkü oyunu bir min config le oynamak var birde optimum config le ama Doom 3 işi yattı gibi gözüküyor en azından bu yaz için[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 02 Haziran 2004 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Nea? nası doom 3 yattı ya? çıksın bu yıl ya bekleye bekleye bi hal olduk.(bunaların arasına Fahrenheit ve Duke Nukem Forever da dahil) *!bir of çeker karşıki dağlar yıkılır*[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 1gb'lık ekran kartları gelcek unreal engine 3 ile yapılmış oyunlar oynuycaz ehehe.. biri bana 10-12 sene evvel önce söyleseydi döverdim herhalde dalga geçiyor diye..[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 screamer bu oyunlar için almıyorum bilgisayarı zaten, ama almışken bunları da güncel bir makineyle oynamış olacağım işte.. kaldı ki hl2'yi 700mhz makinelerle bile oynayabileceğimizi söylüyorlardı geçen yıl.. doom 3 de oynanır, ss'lere dikkatle bakarsanız yüzlerdeki texture süper ama gövdede halen pikselize, q3 motorunu andıran dokular var. bu motorlar müthiş gözüküyordu 1-2 yıl önce ama şimdi standart hale geldiler denebilir çıksalar da çıkmasalar da. çıkmazlarsa kendi kayıpları olur bu vakitten itibaren. unreal 3 motorlu oyunlar 2006'ya gelecek ve doom3'le filan dalga geçiyor ss'lere bakarsanız.. yani bugün ne makine alsak doom 3 oynatır orası kesin. gelecek seneye kalırsa motor değiştirmeleri gerekir artık..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Gabe Newellile HL2'nin çıkış tarihinyle ilgili röportaj. Gabe Newell: Bu yaz[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Kızma sam ne bilem öle bir yazmışşın ki bende doom 3 e endeksli anladım Half life 2 hakkında da sonra başka bir konuşma da bu yaz çıkçak ifadesi bir aksilik çıkmazsa bu yaz çıkçak olarak değiştirildi hem zaten merak etmeyin half life 2 32 mb lık ekran kartlarında bile oynayabilcekmişiz[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 02 Haziran 2004 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hö? bonecrusher nerden çıktı ya? sam mi demek istediN?[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Akıl kalmadı kafada Saçma sapan program pascal dan yarın sınavım var bu yüzden biraz dingilleştim...[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 eh peki sen benim kızdığımı nereden çıkardın? :) her mesajda smiley bombardımanı mı yapmam gerekiyor? :-p öyle oldu ki artık smiley koymazsam her paragrafa millet gırtlaklayacağımı düşünüyor onları.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 muhahaha hahahah haa hahahah! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Haziran 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ya iyi guzel donanim tartisiyorsunuz ama doom3 cok buyuk bi balon olup patlayacak..HL2 'de oyle olacak.. Diablo 2 gibi bokunu cikardilar bekletmenin de bi sınırı olmali yani.hl2 simdi 2005'e ertelencek diyorlar.. Far Cry geldi, gidiyor...Hl hala oyun cikaracak hey allam ya.. Far Cry'dan daha guzelde olmayacak grafikleri isin kotusu. Diablo 2'yi ilk actigimda grafiklerine: - Bu ne lan??, olmustum..Cunku d1'de bile kare kare olmayan goruntu bunda hafiften kare kareydi.. Gerci sonra grafik ayarlari bilmemneydi duzelttim biraz ama cok super degildi hic bir zaman,3 yil mi ne bekledigime de degmemisti..Bu da ayni sey olacak off.. :([signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 mesh diablo 2 ile kıyaslayamazsın half-life ya da doom 3'ü, diablo 2 çıktığı zaman göre popüler olmuş oyunlar arasından cidden grafikleri çok geri bir oyundur. bunu da blizzard'ın statükocu mantığına borçludur. "nasılsa .ok gibi satıcaz grafikleri 640x480 bırakalım 2000 yılındayız ama salla" diyebilmişlerdir. doom 3 oynanış olarak emer mi tam kestiremiyorum ama hl2 müthiş olacak gibi. fazla da takip etmemeye çalışıyorum yayınladıkları şeyleri, işin bütün heyecanı kaçmış olacak oyunu yaşayınca..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Demek istedigim far cry'dan daha super olacagini sanmiyorum... Yani hayal kirikligi olacak, cok daha buyuk seyler bekliyoruz cunku bunlar cikarmadikca..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar