social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 birini hayatımdan sonsuza kadar çıkarmak istiorum ama öle sözde falan diil gerçekten tamamen ama msnden silmeye bile elim varmıyor :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ilk başta fazla takma.Zaten sen takmayınca oda sallamazsa bi soğukluk olur.O zaman daha kolay silersin. kafadan 5 sayfa bu topak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 yeni msn aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Git gözlerinin içine bak uzunca sonra çık git bi daha da görme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 içinde gezdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 "social butterfly" said: birini hayatımdan sonsuza kadar çıkarmak istiorum ama öle sözde falan diil gerçekten tamamen ama msnden silmeye bile elim varmıyor :(( Bu kadar düşünürken işin zor olur. Uzun süre konuşmayın, görmezden gel; birşey söylerse kısa cümlelerle cevap verip geçiştir. Karşılaşmamaya çalış. Zamanla hayatından çıkarmak şu anda olduğu kadar koymamaya başlar diye umuyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 görmüceksin, duymucaksın, konuşmucaksın sonrasını zaman hallediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Kafanı vur, hafıza kaybı yaşa. Öbür türlü geçmiş silinir mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Cons said: içinde gezdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 format at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 neyse ki 21. yüzyıldayız ve bu topiclere montla sıç cevabı gelmiyor. sevindirici bir gelişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 o kadar seviyorsan zor tabi. ayrıca zaman>all diye bir olay var bu kesinlikle doğrudur. he bana kalırsa uzak durma aksine yakınlaş. böyle iğrençleştiği anları yakala kazı beynine. ne biliyim kış geliyo hapşırınca burnundan sümük çıkarsa falan yardımcı olur unutmana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 sen benim için artık meftasın nâlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 vazgeçtim yapma yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 çivi çiviyi söker dierekten yeni birini buldum harikayım cumarteside onu çat die orta yerinden çatlatırım ohh çok mutluyum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 çüş ne ara buldun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 sen demedin mi ekmek boşver hayatını yaşa die bende öle yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Birini bulup eğleniyim vakit geçiriyim olayı işine yarar da sonra napıyorum ben falan diyebilirsin. Sana fazla zarar vermez ama karşındakini fazla üzebilir. Çatlatma falan işi de çok gereksiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 onun yasını tuttuğumu sanarken apşıp kalmasını görmek priceless bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 fede said: öldür anca.. ya da şu 15 adımlık şu planı ugula.. 15 adımlık plan [list=1] [*] venezüela bizden vize almıyor. [*] oraya uçak bileti al. [*] ülkenin batı sınırında kolombiya var. sınır diye bişi yok. rahatlıkla girip çıkabilirsin. [*] venezüela'dan bidonla benzin alıp kolombiya'da sat. biraz para yap. [*] sonra uyuşturucu işinde sivrilmen gerek. [*] sivril. [*] artık sadece kolombiya'da kalmalısın. [*] çetelerle içli dışlı ol ve yüksel... [*] yükseldikten sonra üst kademe ile içli dışlı ol. [*] bunu başardıktan sonra gizlice bir tekne ile amerika'ya geçmelisin. [*] gider gitmez fbi'a teslim ol. [*] onlara kolombiya uyuşturucu kartelinden bahsedeceğini söyle. [*] tanık koruma programını istediğini söyle. [*] büyük seçim ister misin derlerse iste kesinlikle. [*] yeni bir isim ve kimlik ile yeniden hayata başlayacaksın. [/list] hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 "social butterfly" said: sen demedin mi ekmek boşver hayatını yaşa die bende öle yaptım ulan onu dedikten sonra ben dişimi fırçalayıp yerdeki kabloları topladım sen sevgili mi buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ehahehahehahea bende şaşırdım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 dasaaa said: fede said: öldür anca.. ya da şu 15 adımlık şu planı ugula.. 15 adımlık plan [list=1] [*] venezüela bizden vize almıyor. [*] oraya uçak bileti al. [*] ülkenin batı sınırında kolombiya var. sınır diye bişi yok. rahatlıkla girip çıkabilirsin. [*] venezüela'dan bidonla benzin alıp kolombiya'da sat. biraz para yap. [*] sonra uyuşturucu işinde sivrilmen gerek. [*] sivril. [*] artık sadece kolombiya'da kalmalısın. [*] çetelerle içli dışlı ol ve yüksel... [*] yükseldikten sonra üst kademe ile içli dışlı ol. [*] bunu başardıktan sonra gizlice bir tekne ile amerika'ya geçmelisin. [*] gider gitmez fbi'a teslim ol. [*] onlara kolombiya uyuşturucu kartelinden bahsedeceğini söyle. [*] tanık koruma programını istediğini söyle. [*] büyük seçim ister misin derlerse iste kesinlikle. [*] yeni bir isim ve kimlik ile yeniden hayata başlayacaksın. [/list] hayırlı olsun. AHAHAHAHAHAHAHA hangi film bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bana da bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar