Uzunkulak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 emeviler öncesi islam aslında ilginç bir din. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 dürüstlüğe inan, sevgiye inan, insanlara inan. yada hepsinden öte, kendine inan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 My country is the world, and my religion is to do good kim demişti bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 çok severim, thomas paine, insan hakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 inançsız olmak zor,bi şeye inan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 alamut oku sonra kendi dinini kendin pişir kendin ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 In America,we trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 reddiye said: alamut oku sonra kendi dinini kendin pişir kendin ye alamut tan önce veya sonra, maalouf un semerkant ını okursanız güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 athena derim ben. patronluk alanları bir yana doğuşu bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Animizm derim. Animism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ne koydun len kaffana skecinden çalıntı o hikaye bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Noodle Pork pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 BloodyBeast said: Cuce said: 3 kutsal kıtapta sıkıcı, dinleride baya sıkıcı. napıcakki onları. okudun mu gerçekten götünden mi sallıyosun? abi 500 tane incil var, okumadım hepsini tabi, tevratla kuranı okudum, bazı yerlerı atladım ama baydı cunku. kitaplardan önemlisi dinin kendisi, işleyişi bayık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 euheueh tam 10 dk once bi misyoner geldi kapima, haftada ortalama uc kez geliyolar hristiyanlar. hep klasik zaten, artik bi teyp doldurcam buna basin dicem - Merhaba su bu (derken zaten taniyon hemen misyoner diye) - Ben ilgilenmiyorum tesekkurler. - Niye? - Inanmiyorum tanriya - Peki neye inaniyosun, (ya ne klasik sorudur abi inanmiyom diyorum illa biseye inanmak mi lazim hepsi soruyo) - Iste bilime insanliga dogaya vs vs artik klise oluyo zaten Neyse bugun dedim ki okudum ben incili falan, dedi nasi okudun, koca kitap? Sasirdi bayagi, kendi bile zorla okumus anlasilan. Dedim koca falan degildi hangi bible dan bahsediyosunuz bilmiyom ama bi tane kucuk okduum, cikardi cantasindan aha oyle bisi dedim. Bunu okudun ha 2 bin yillik tarih var icinde diyo. lan ne yapiyim onu okuduk iste, sanirim okumamislar daha onlar geride kaldilar ona sasiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 chagy said: Animizm derim. Animism bu keyifli ya. buda öğretileri içerisinde çok keyifli olanları var. ha ciddi cevap vermek gerekirse bilinç olayına inandığım söylenebilir. kansışnıs. insanın birşeye tapmaması gerektiğini anlatan en güzel olgu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 abi kuran neyse de incil falan çok yeto zaten sonradan yazılmış bişi dine inancak olsam müslüman olurum mal mıyım lan el alemin kafasına göre yazdığı mektuplara hikayelere kutsal kitap dicem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 malmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 kuran yazılırken yanındaydım birinci baskı kağıt kokusunu tattım diyosun. burnuma sürttüm ilk kuranı elledim mi diyosun? neler diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 en azından kuran inanmış olaya o temada yazmış adamlar ama incil çok çakma. asıl anlamadığım bir insan nasıl mormon yada scientologye falan inanabiliyor ya ahahaha bu kadar aptal olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 işte saygı çizgisini çekmek gerekiyor ki sende saygı göresin yalnız. herhangi birşeyin fanatiği olmakta iyi değil. adamın inancına salakça dersen olmaz. ofansif olur gerek yok. evet diyip kafayı çeviriceksin. inanç tartışmak saçmalık. özgür değil mi isterse sümüklüböcek yumurtasına tapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 tom cruise'a sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 mormonlara laf yok.. benim adamim o, ne sahane adamdir ya, ciddi huner ve sanat isi yani oyle bi hikaye setup edip 21. yuzyilda takipcinin olmasi. cok ayri bi yetenek, ki bence semavi dinlerin peygamberlerinden daha basarili pr konusunda, o kadar dandik bi hikayeyle basariya ulasmak her yigidin harci degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 [img=http://img261.imageshack.us/img261/920/154155903h.jpg] gandalf doğru yolu bulmuş demekki bi bildiği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 mormonlar için; http://www.southparkstudios.com/guide/712/ scientology için; http://www.southparkstudios.com/guide/912/ daha güzel bir anlatım olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar