Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardim - Din konusu

dory

Öne çıkan mesajlar

BloodyBeast said:

Cuce said:

3 kutsal kıtapta sıkıcı, dinleride baya sıkıcı. napıcakki onları.

okudun mu gerçekten götünden mi sallıyosun?

abi 500 tane incil var, okumadım hepsini tabi, tevratla kuranı okudum, bazı yerlerı atladım ama baydı cunku.

kitaplardan önemlisi dinin kendisi, işleyişi bayık biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

euheueh

tam 10 dk once bi misyoner geldi kapima, haftada ortalama uc kez geliyolar hristiyanlar. hep klasik zaten, artik bi teyp doldurcam buna basin dicem

- Merhaba su bu (derken zaten taniyon hemen misyoner diye)
- Ben ilgilenmiyorum tesekkurler.
- Niye?
- Inanmiyorum tanriya
- Peki neye inaniyosun, (ya ne klasik sorudur abi inanmiyom diyorum illa biseye inanmak mi lazim hepsi soruyo)
- Iste bilime insanliga dogaya vs vs artik klise oluyo zaten

Neyse bugun dedim ki okudum ben incili falan, dedi nasi okudun, koca kitap? Sasirdi bayagi, kendi bile zorla okumus anlasilan. Dedim koca falan degildi hangi bible dan bahsediyosunuz bilmiyom ama bi tane kucuk okduum, cikardi cantasindan aha oyle bisi dedim. Bunu okudun ha 2 bin yillik tarih var icinde diyo. lan ne yapiyim onu okuduk iste, sanirim okumamislar daha onlar geride kaldilar ona sasiriyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

işte saygı çizgisini çekmek gerekiyor ki sende saygı göresin yalnız. herhangi birşeyin fanatiği olmakta iyi değil. adamın inancına salakça dersen olmaz. ofansif olur gerek yok. evet diyip kafayı çeviriceksin. inanç tartışmak saçmalık. özgür değil mi isterse sümüklüböcek yumurtasına tapar.
Sosyal ağlarda paylaş

mormonlara laf yok.. benim adamim o, ne sahane adamdir ya, ciddi huner ve sanat isi yani oyle bi hikaye setup edip 21. yuzyilda takipcinin olmasi. cok ayri bi yetenek, ki bence semavi dinlerin peygamberlerinden daha basarili pr konusunda, o kadar dandik bi hikayeyle basariya ulasmak her yigidin harci degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...