Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 laptop'un recorder'ıyla kayıt yapmak istediğim zaman sorun çıkıyordu. DVD'de de, DL'de de. Maximum hızda yapılan işlemlerde, epey bir ilerliyor, ama daha sonra hata veriyor ve disk'i atmak zorunda kalıyordum. Bunu 8x DVD'leri 2.4x ile, 2.4x DL'leri 1x ile yazmakla hallettim. Sorunsuz yakıyordu iki formatı da. Ama bugün DL formatıyla sorun yaşadım. normal DVD'ler gayet güzel kayıt yapıyor, ama DL ile bir türlü kayıt yapamadım. Sorun şöyle ki, nero olsun, roxio olsun, diske kayıt yapma işlemi tam başlıyacakken, kayıtı durduruyor ve diski çıkartıyor. Bir türlü hallemedim bu problemi, ısrarla kayıt yapmayı reddediyor. Daha da ilginci, diskte 1x seçeneğini göremiyorum, fix 2.4'e sabitlenmiş. Disk aynı disk halbuki. Kaydetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 boş cd taktığına eminmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 eminim. iki ayrı dvd denedim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 yazicin dual layer desteklemiyor demek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 DL'de ne yazıyosun? xbox oyunu mu? hata raporunda Layer set ederken mi sorun çıkarıyor? hata loglarına bak yaz, ben de aynı sorunu çekiyordum bir süre önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 KHaRoN said: yazicin dual layer desteklemiyor demek ki? dual layer okuyan, daha önce (hatta birkaç gün önce) dual layer yazmış bir yazıcı neden dual layer desteklemesin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 sorunları vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 psikolojik sorunları varsa döverek halledebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bone ispirto icmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 içmiş olabilirim, içmemiş de olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar