mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Merhaba,BBC de de yayınlanmış olan Step By Step diye bir sitcom biliyorum: http://www.bbc.co.uk/comedy/guide/articles/s/stepbystep_7776030.shtml Biraz eski ama King of Queens veya According to Jim den kat kat güzel!Tam tamına 159 bölüm çekilmiş.Seinfeld ın yerini bile alabilir komiklikte :) !Zaten karakterler ve dizinin yapısı da seinfeld a benzemiyor değil... Diyorum ki CNBC-e ye bir çok kişi istek mail'i gönderirse belki bu diziyi de yayınlarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ben smallville istiorum. Hazır dizinin amerika daki ratingleride düşmüşken araya çerez niyetine sıkıştırsalar keşke.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ben dizi değil film istiyorum"dr strangelove,how i stopped worring and love the bomb" 1 kere izlemiştim sonra cd bozulmuştu,bi dahada bulamadım. :)[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Aslında benim de istediğim filmler var...Örneğin the sunshine ı tekrar versinler...Ayrıca şimdi aklımda olmayan bir çok film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ben firefly istiyorum. zaten angel ve buffyi yazan adam yazmış onuda. http://forum.paticik.com/view.php?id=79750 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 keşke kubrick filmleri falan verseler artık. hala garip filmler veriyo arada iyiler çıkıyo da genelde vasat bence yani öbür kanallarla karşılaştırmıyorum tabi :) ama yine de kaliteyi artırabilirler[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 dogmeat +1 Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964) Monty Python and the Holy Grail (1975) yayınlasalar keşke, izleyemedim bunları o yüzden ukte kaldı içimde.[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ikisini de herhangi bi p2p de kolayca bulabilirsiniz (holy grail ile dr.strangelove) tam cnbce nin tarzı filmler aslında, verebilirler de...[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Eheh dizinin adını görür görmez, kesin "o" atmıştır bu mesajı dedim. İzninizle Mrt'ya hoşgeldin diyorum. Ve evet çok güzel bir dizidir Step By Step. ;)[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler. Ateşe giderken ne şahaneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: arcane, 03 Temmuz 2004 00:38 tarihinde demiş ki: ikisini de herhangi bi p2p de kolayca bulabilirsiniz (holy grail ile dr.strangelove) 56k ile çekmek zor olur:),adslye ocakta baş vurdum amma burası türkiye yok öyle. bonecrusher,email atsak ikimiz yayınmlarlarmı?bize bir kıyak geçerler belki :) [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 03 Temmuz 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: DoGMeaT, 02 Temmuz 2004 17:26 tarihinde demiş ki: ben dizi değil film istiyorum"dr strangelove,how i stopped worring and love the bomb" 1 kere izlemiştim sonra cd bozulmuştu,bi dahada bulamadım. :) peter sellers! peter sellers! evet evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ben eski klasiklerden izleyemediğim married with childeren'ı istiyorum..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 asıl "Bottom" diye bi dizi vardı eskiden BBC'de, işte o İngilizlerin isteseler gayet komik olabileceklerinin bi kanıtıdır. süperdi walla, hatta netten indirdim bi kaç bölümünü, tavsiye ederim.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 CNBC-E genelde Amerikan NBC kanalının dizilerini veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Eskiden Nickelodeon diye bi kanalda "The Adventures of Pete & Pete" diye bi dizi vardı, bayılarak izler, yayınlanan her bölümünü 5-6 defa izlemiş olmama rağmen yine de başından kalkamazdım, hele 1 Nisan bölümü beni benden almıştı. Keşke tekrar yayınlansa da izlesem...[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Catscratch, 02 Temmuz 2004 16:53 tarihinde demiş ki: Ben smallville istiorum. Hazır dizinin amerika daki ratingleride düşmüşken araya çerez niyetine sıkıştırsalar keşke. bende smallville istiyorum ayrıca reyting mi düştü cats saçmalama euhue :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 cnbce gündüzleri ekonomi hedeleri biter bitmez red dwarf ı yayınlasın :D hoş olur bence.[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 paticikten birini cnbce'ye sızdırmak lazım o zaman bütün hayallerimiz gerçekleşir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Rewendor, 05 Temmuz 2004 01:47 tarihinde demiş ki: Eskiden Nickelodeon diye bi kanalda "The Adventures of Pete & Pete" diye bi dizi vardı, bayılarak izler, yayınlanan her bölümünü 5-6 defa izlemiş olmama rağmen yine de başından kalkamazdım, hele 1 Nisan bölümü beni benden almıştı. Keşke tekrar yayınlansa da izlesem... süperdi ya. yarılarak izlerdim ahh ahh yayınlasalar keşke gene.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 baskı yapak getirsinler o zamana[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 herkesin isteklerini belirten bir e-mail hazırlayıp tüm üyelee göndermeleri için dağıtalım,baskı yapalım.[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 twilight zone!!! twilight zone!!![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paticik'ten birilerini sızdırmaya gerek yok. CNBC-E'den birileri Paticik'e gelmeli artık. (Zaten ben şaşıyorum neden CNBC-E müdürü gelip de "Ee, yeni dizi önerilerinizi alalım!" demiyor diye.) Biz de hemen kaynaşır, kanına gireriz. Ekonomi programlarını toptan kaldırırız belki de. :)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 05 Temmuz 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar