Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THY Hostesi Fantezi Kurbanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Normalde böyle konular açmam, paticik ahalisinin güncel haberleri takip etmesi pek umrumda olan bir şey de değil. Fakat.. Bu haber.. Görünce öeh dedim, paylaşıyorum.

ÖEH
http://www.airporthaber.com/v3/readnews.php?newid=18101

yorumlar ayrı efsane
"hırpalanmak
Böyle haber sunumu yapılmaz sayın editörler. Şimdiden 8 sayfa yorum var. Sonuçta genç hostesimiz de bir insan. Ben de geçenlerde Senegal'e uçtum. O tip yerlerde dikkat etmek lazım. Bu mesajı bile hala ayakta yazıyorum...
Misafir - 2009-10-14 - 15:38:57"

vay anasını.
Mesaj tarihi:
yorumlar çok feci

said:
THY ismi
o üniforma kutsaldır.yaz izninde ne yaparsan yap ama sen görevdeysen adam gibi olacaksın(dinlenme sırasında da görev sayılıyor bilmeden konuşmayın). THY ismini karalamaya kimsenin hakkı yoktur. dışarıda "what drink", "chicken or paste" diyebilen binlerce üniversite mezunu işsiz var. herkes haddini bilecek.
Mesaj tarihi:
Dps fazla gelmiş.
Overnuke çekmiş zenciler.
Ayrıca BloodyBeast'in dediğine göre Kıbrıs'da 1. sınıf okuyan, bir kız öğrenciye tecavüz etmiş inşaat işçileri, aynı sorun olmuş falan. Onun yalancısıyım.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Dps fazla gelmiş.
Overnuke çekmiş zenciler.
Ayrıca BloodyBeast'in dediğine göre Kıbrıs'da 1. sınıf okuyan, bir kız öğrenciye tecavüz etmiş inşaat işçileri, aynı sorun olmuş falan. Onun yalancısıyım.

ayrıca kızın rahmi yırtılmış ve çocuğu olamicak şeklinde şeyler söylendi.

ananız bacınız da olabilirdi bu.. dalga geçmeyin..
  • Yeni Oluştur...