MyLifer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 tamam maymundan geldik, yürüyün aya gidelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 evrim'e inanıyo musun? sorusu başta gülünç birşey zaten. evrime inanmıyosan tıbba falanda inanma. scientific fact. bunun inanıyorum inanmıyorum diye bir durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Ya dawkinsin oktarı maymun ettiği video evrimin kanıtı zaten. Adam evrimini tamamlayamamış bu da kanıtlanıyo maymun olunca (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Vingthor said: evrim'e inanıyo musun? sorusu başta gülünç birşey zaten. evrime inanmıyosan tıbba falanda inanma. scientific fact. bunun inanıyorum inanmıyorum diye bir durumu yok. "evrimi sevmiyorum" mesela bu nası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Abi hastayım şu Darwini ''maymuna'' indirgeyen mantığa. Ya en başta ''evrim yoktur'' diyen bi adamın; 1- Paleontoloji 2- Sedimantoloji 3- Genel jeoloji bilmesi gerekir. Bunlar bilinmeden kulaktan dolma laflarla, Allah çarpar aga demek olmuyor. Eğer kendine güvenen varsa bilet parasını da vereyim gelsin bizim paleontologla bi kapışsın. Ağzına ağzına bilgileri vurunca bakalım ne yapacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Dragonmax said: Vingthor said: evrim'e inanıyo musun? sorusu başta gülünç birşey zaten. evrime inanmıyosan tıbba falanda inanma. scientific fact. bunun inanıyorum inanmıyorum diye bir durumu yok. "evrimi sevmiyorum" mesela bu nası ? başına birşey gelmeyecekse sevme tabi. doğal hakkın. dsçg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 evrim yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Yoktur demiştim eskilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 evrim yoktur değilde bilinç yoktur. türk toplumunda yoktur hatta. kendini kabul edemeyen adama maymundan geliyosun dersen evrimi kabul eder mi? etmez. seni allah yarattı seni seviyor olm bak cennette karılar falan var orciler bekliyor seni dersen ona inanmak daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Evrimi belli bir yere kadar kabul etmek neden islamı reddetmek olsunki. Ya da islamcılar evrimi neden belli bir yere kadar kabul etmez. Örneğin mamutların evrimleşip fil olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Fistan said: islam pat diye inmemişse işler değişir. şöyle 3-10 yıl arası bir dilimde yavaş yavaş geldiyse üstünde çalışılmış derim ve oynarım öyle demedim abi, öncesi var demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 maymundan geldiğine inananlar inansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 maymun olsak derdimiz tasamiz olmaz lan, niye evrilmissek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 binmişiz bi alamede gidiyoz kıyamede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Fly said: maymundan geldiğine inananlar inansın sen sığırdan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Ahahhasda daha ne kadar dar görebilinir bu konu acaba ? "Maymun lan salaklara bak bundan geliştik oluştuk sanıyolar asdasda. Maymun kadar aklınız olsa öyle olmadıını anlarsınız zuh zuh." Bu mantıkla yaklaşırsan olaya olmaz tabi abi. Kimse bin yılda on bin yılda yüz bin yılda oldu demiyoki bunlar. Ki bundan 1000 yıl öncesinin insanıyla bile günümüz insanı arasında görünüş açısından bariz farklar var. Benim anlamadığım, evrimi neden dinlere karşı görürsünki ? Evrim hiç bi dine karşı değil. Evrim din değil. Ha bazı dinlerin söylediği bazı şeylere ters düşünce biçimi var. Ama karşıda babalar gibi herşeyini inkar eden başka dinler varken evrime bu tepki neden yani ? Bide son zamanlarda çıktı ha çok değil bundan bir buçuk iki sene önce hiç evrim muabbeti yoktu ortada. Müslüman topluğuğun cahil cühela bölümünü ateşlendirmek için ortaya çıkarılmış başka bi bölücü saçmalık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ulan deyyus. taşşaktan çıktın dölden geldinde maymundan gelincemi ayıp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Olm adam çamurdan geldim sanıyo. Çamur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kaburgadan gelen var lan ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kaburgadan gelen tek şey spare ribsdir arkadaşlar. onuda yemeyin çok yağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Fly said: maymundan geldiğine inananlar inansın Evrimin ne olduğunu bilmeyen, bilimsel çalışmaları din sanan gençlerden gelen en cahil saldırı şekli bu olsa gerek sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Ahah Cons yargılamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 abvblizzard said: Olm adam çamurdan geldim sanıyo. Çamur. AHAHAHAHA ON NUMARA CEVAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar