Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evrim icin en son kanit ortaya cikti

tomkat

Öne çıkan mesajlar

Abi hastayım şu Darwini ''maymuna'' indirgeyen mantığa. Ya en başta ''evrim yoktur'' diyen bi adamın;

1- Paleontoloji
2- Sedimantoloji
3- Genel jeoloji

bilmesi gerekir. Bunlar bilinmeden kulaktan dolma laflarla, Allah çarpar aga demek olmuyor. Eğer kendine güvenen varsa bilet parasını da vereyim gelsin bizim paleontologla bi kapışsın. Ağzına ağzına bilgileri vurunca bakalım ne yapacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

Vingthor said:

evrim'e inanıyo musun? sorusu başta gülünç birşey zaten. evrime inanmıyosan tıbba falanda inanma. scientific fact. bunun inanıyorum inanmıyorum diye bir durumu yok.

"evrimi sevmiyorum"
mesela bu nası ?

başına birşey gelmeyecekse sevme tabi. doğal hakkın. dsçg
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahhasda daha ne kadar dar görebilinir bu konu acaba ? "Maymun lan salaklara bak bundan geliştik oluştuk sanıyolar asdasda. Maymun kadar aklınız olsa öyle olmadıını anlarsınız zuh zuh." Bu mantıkla yaklaşırsan olaya olmaz tabi abi. Kimse bin yılda on bin yılda yüz bin yılda oldu demiyoki bunlar. Ki bundan 1000 yıl öncesinin insanıyla bile günümüz insanı arasında görünüş açısından bariz farklar var.

Benim anlamadığım, evrimi neden dinlere karşı görürsünki ? Evrim hiç bi dine karşı değil. Evrim din değil. Ha bazı dinlerin söylediği bazı şeylere ters düşünce biçimi var. Ama karşıda babalar gibi herşeyini inkar eden başka dinler varken evrime bu tepki neden yani ?

Bide son zamanlarda çıktı ha çok değil bundan bir buçuk iki sene önce hiç evrim muabbeti yoktu ortada. Müslüman topluğuğun cahil cühela bölümünü ateşlendirmek için ortaya çıkarılmış başka bi bölücü saçmalık bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...