bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 öpüşürken gözlerini kapıcan. gözüne bakarsan samimiyetsiz olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 elesso said: ben göğüslere bakıyorum bayanlarla konuşurken kardeşim yaaaa aynıyız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben bakmayı tercih ediyorum. eğer samimiyeti varsa o açmaz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 göz teması sucks. ben de asla göz teması kuramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben de biri bana bişi anlatırken yüzüne gözüne bakmam hiç sonra da dinlemiyo lan bu beni?, sallamıyo lan? falan gibi düşüncelere kapılıyolar ama dinlerim.tarzım o. sen anlat ben dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 adamın içine akarım gözünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Muhtemelen insanların senin hakkında ne düşündüklerini çok fazla düşünmenden kaynaklanıyor. İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini çok takmazsan bu konuda çekingenlik yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mum_Chamber said: ben de konusurken birinin gozune bakiyorsam o sirada beyin aktivitem yuksek degildir. ozellikle de projeler, fikirler hakkinda tartisirken bazen kendimi daga tasa bakarken konusuyor buluyorum. +1 yalnız kafa yoğunken baktığınız yerde sıkıntı olabiliyor. mesela bişi düşünüyorsun işte, kafa tam kanalize olmuş konuya. bayağı 3d gözünüzün önünde canlandırmışsınız yani.. hesap falan yazıyorsanız kenarda 2D onlar da yazılıyor, not alınıyor. böle bakarkene bir anda size direkt bakan, gözünüzün içine bakan bi çift göz farkediyorsunuz. lan 10dakikadır ablaya/amcaya bakıyormuşsunuz farketmeden! direkt göze bakıp konuşmaktan hoşlanmam. genelde makro olarak, göz, göz kapağı, burunun tam iki göz arasındaki kısmı, kaşlar falan... gezerim işte.. arada kesin kafamı eğip bi yere bakıyorum nedense. bir de canım sıkılırsa sağa bakıyorum. racta said: tanımadığım, iletişim kurmadığım birisiyle pek göz göze gelemiyorum nedense. rahatsız ederim kaygısı var sanırım. al bak bu da doğru bi tespit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 insanların gözlerine bakmaktansa, götlerine bakmayı tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 konuşan kişinin arkasına geçmek ayıp olmazmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 dory said: afedersiniz sn emo gencler, biriyle konusurken nereye bakmayi tercih ediyosunuz? soruyorum meraktan. tercih değil ama genelde ağzına bakıyorum. daha doğrusu kendimi oraya bakarken buluyorum.. eskiden rahatsız ederdi bu durum, fark ettiğimde gözüne bakmaya çalışırdım birden ama ister istemez yine ağzına kayardı bakışlarım. artık alıştım sanırım, o kadar dikkatimi çekmiyor konuşurken nereye baktığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 dory said: afedersiniz sn emo gencler, biriyle konusurken nereye bakmayi tercih ediyosunuz? soruyorum meraktan. Cinsiyete göre degisir. Bayanlarda agıze rkeklerde kulaga bakarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 eğer ciddiysem yüzüne bakıyorum. değilsem orasına burasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ben bakıyorum ama hafiften şaşı olduğum için üzerine alınmıyo karşımdaki insan.Hayat ne zor öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Dekoltesi varsa arada gözüm mutlaka MEMElerine kayar kızla konuşuyorsam. Çaktırırsam özür dilerim ve gözüm kayıyor napayım diyip devam ederim. Espriyi yaparken 2 saniye daha bakarım. (tu) oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bi kız dekolte giymişse bakmakta sorun yoktur bence. konuşurken gözlere tip tip bakarım hatta karşıdaki gözlerini kaçırırsa hafif bi sırıtırım niye bilmiyorum. dekolte varsa gözler yalan dekolteye kayarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Erkekle kızın gözgöze gelmesi kötü bişey .Zira günümüzde baya bi erkek lan kız gözümün içine bakıo diye umutlanır bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 karşıdakinin konuşurken gözüne bakamayan ezik loser bi tiptir genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Experimental said: Erkekle kızın gözgöze gelmesi kötü bişey .Zira günümüzde baya bi erkek lan kız gözümün içine bakıo diye umutlanır bile baya bi kız da "lan gözlerine bakıp umut vermeyeyim" kafalarındadır ki aynı oranda çirkin bir yaklaşım. kıl olurum böyle kızlara. göz göze geldi diye de medeni hiç kimse birbirini yemez. abartmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 oha oturup bunu düşünüyo musunuz? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sıkıntı çok düşünmekte lzaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ben direk gözlerinin içine bakarım , kendi gözlerimle hipnotize ederim hatun kişisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Durumun ilginç bı boyutu var pattayadayim yürürken herkez welcome sexy man diye is atıyor(alakam yok bende farkındayım ) guzelmi diye bakıyorum göz teması kurarsam salça oluyorlar bende goguslerine bakıyorum bu durum artık normal oldu kadınları goguslerinden taniyabiliyorum bununlada gurur duyuyorum kendimi 4400 delilerden biri olarak görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ben karşımdakini gözlerimle soyarım aldığım tatmin anında yüzüme yansır sonra bir şeyler içmeye davet edetrim gelirse gazozuna calcium sandoz atarım kadın erkek farketmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 galiba kalsiyum u yanlış yazdım ama salla irkildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar