Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanlarla göz göze gelmekten çekinmek

soulberry

Öne çıkan mesajlar

Mum_Chamber said:

ben de konusurken birinin gozune bakiyorsam o sirada beyin aktivitem yuksek degildir. ozellikle de projeler, fikirler hakkinda tartisirken bazen kendimi daga tasa bakarken konusuyor buluyorum.

+1

yalnız kafa yoğunken baktığınız yerde sıkıntı olabiliyor. mesela bişi düşünüyorsun işte, kafa tam kanalize olmuş konuya. bayağı 3d gözünüzün önünde canlandırmışsınız yani.. hesap falan yazıyorsanız kenarda 2D onlar da yazılıyor, not alınıyor. böle bakarkene bir anda size direkt bakan, gözünüzün içine bakan bi çift göz farkediyorsunuz. lan 10dakikadır ablaya/amcaya bakıyormuşsunuz farketmeden!

direkt göze bakıp konuşmaktan hoşlanmam. genelde makro olarak, göz, göz kapağı, burunun tam iki göz arasındaki kısmı, kaşlar falan... gezerim işte.. arada kesin kafamı eğip bi yere bakıyorum nedense. bir de canım sıkılırsa sağa bakıyorum.

racta said:
tanımadığım, iletişim kurmadığım birisiyle pek göz göze gelemiyorum nedense. rahatsız ederim kaygısı var sanırım.

al bak bu da doğru bi tespit..
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:

afedersiniz sn emo gencler, biriyle konusurken nereye bakmayi tercih ediyosunuz?
soruyorum meraktan.

tercih değil ama genelde ağzına bakıyorum.

daha doğrusu kendimi oraya bakarken buluyorum.. eskiden rahatsız ederdi bu durum, fark ettiğimde gözüne bakmaya çalışırdım birden ama ister istemez yine ağzına kayardı bakışlarım. artık alıştım sanırım, o kadar dikkatimi çekmiyor konuşurken nereye baktığım
Sosyal ağlarda paylaş

Experimental said:

Erkekle kızın gözgöze gelmesi kötü bişey .Zira günümüzde baya bi erkek lan kız gözümün içine bakıo diye umutlanır bile

baya bi kız da "lan gözlerine bakıp umut vermeyeyim" kafalarındadır ki aynı oranda çirkin bir yaklaşım. kıl olurum böyle kızlara. göz göze geldi diye de medeni hiç kimse birbirini yemez. abartmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Durumun ilginç bı boyutu var pattayadayim yürürken herkez welcome sexy man diye is atıyor(alakam yok bende farkındayım ) guzelmi diye bakıyorum göz teması kurarsam salça oluyorlar bende goguslerine bakıyorum bu durum artık normal oldu kadınları goguslerinden taniyabiliyorum bununlada gurur duyuyorum kendimi 4400 delilerden biri olarak görüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...