Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Radeon wars. 9800 SE pro mu ? 9600 XT yenir mi ?

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Powercolor Radeon 9800 SE nin pro versiyonundan hiç bir farkı olmadığını ve hatta 8 pixel e çıkarılarak pro ya dönüştürülebileceğini ve 70 dolarında cebinizde kaldığını öğrenmiş bulunmaktayım geçmiş günlerde.

Bunun riskleri varmış
fakat Andromeda elindeki kartların pro edilebildiğini söylüyormuş
gidip soracağım.

Sizce bu riske girmeye değermi ?

9600 XT lerden herhangi birisini alacak olsanız
bu foruma bakanlar hangisini alır ?
ASUS mu ? HIS mi ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız şöylebirşey var
9600 XT > 9800 SE
yani 190 dolar verip o kartı 9800 pro yapamayacaksam almamın bir alemi yok
hem 9600 XT daha hızlı çalışacak hemde geldin hl2 ...

birde pro yapamayıp karta bye bye demekte var

denemiş olan birisi olsada deneyimlerine başvursak[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

yapılabiliyor ama şans işi... 9800pro yaparsın bi bakarsın grafiklerde yırtılmalar kırılmalar olur. (tabi sonra geri çevirebilirsin 9800se'ye) bi bakarsın taş gibi 9800pro olur normal bir şekilde[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

okudum, ilginç aslında. ben de powercolor (256-bit board kullandığından) 9800 se almayı düşünmüştüm ama şahsen 200$'ı riske atmak yerine 50$ daha verip sorunsuzunu almayı tercih ederim ve öyle de yaptım zaten.. :)

deneyeceksen kolay gelsin ama ithalatçının orada yazdığı gibi birşey deneyeceğini sanmıyorum, başarılı olmayan kartlar ellerinde kalır bu durumda. sanki orada hiçbir zararı olmayacakmış gibi yazmışlar. kaldı ki bu kadar sorunsuz modifiye edilebiliyor olsalardı defolu diye verilmezlerdi herhalde..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm
evet benide derinden düşündürmüyor değil aslında.

Ama şuda var
9800 XT ile kapışacak duruma geliyor kart ...

Kartın elimde patlama ihtimalide var , ithalatcı firmayla konuşacağım , kartın pro olduktna sonra çalışma garantisini vermiyorlar ise riske girmeye hiç ama hiç gerek yok , paşa paşa gider alırım 9600 XT mi , lakin 9800 SE PRO olduktan sonra 9600 Xt nin eline veriyor ama büyük risk . 190 $ ı zor buluyorum zaten riske etmeyeyim.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

9600xt ile aynı fiyatta olan fx5900xt çok daha iyi bir kart. fx5900 ile aynı kart, sadece işlemci ve bellek hızı düşürülmüş versiyonu. okuduğum bütün testlerde de 9600xt'yi geçiyor. 9800se alıp pro'ya çevireceğim diyorsanız onu alın tabi ki. ancak 9600xt almak gibi bir hataya düşmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sabah xpert vision 9800 se'yi softmod yaptim sorunsuz calisti, 3dmarkta fill rateler nerdeyse iki katina cikti 9800 pro seviyesinde calisiyor.Far cry'da butun konfigurasyonlar very high'da hic takilmadan oynayabiliyorum artik. 130 euro'ya almistim karti 100$ cepte kaldi eheh.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

Geforce 5900 XT fiyatları

5900 XT nin türkiyedeki fiyatını bilmiorum ancak tomshardware'in fbucks 'ında bayağı altlarda yeralıor. ancak 9600xt ile yakın fiyattaysa tabiki alınır. %10-15 arası bir performans farkı var. Birde ara version olarak Radeon 9700 var ama burda yok. 5900 XT 9700 den hızlı ama 9700 pro dan yavaş. Gerçi 9700 pro 300 küsür dolar civarında bir kart.

http://cnet.compuvest.com/Description.jsp?ItemID=92582

Bu da sözünü ettiğim 9700 pro. Süper bir kart. 195 $ yazıo orda.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...