Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gecenin bu vaktinde en iyi ne gider?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böle konudan konuya atlama baya moda olmuş görmeyeli sanırım.
hı dersiniz ki 3.20 de o,3.22 de o şarkı iyi gidio tamam ozaman.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
sly uğraşma bizle be dostum onun zevki farklı benimki farklı[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
saat 4 e yaklastı sabah 11:00 da kalkıcam iş görüşmem var bana şans dileyin yaıtıyım azcık[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
İÇTİM İÇTİM GELDİM BURAYA

AŞIIIĞIIIM ULAN ANLIYORMUSUNUZZZ....

SEVİİİİYOOORUUM BE SUÇMU SEVMEK???

BATSIN BU DÜNYA dımdımdım
BİtSİN BU RÜYA dımdıdm[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
nemi içtim?

2 bardak fiski
3 şişe bira

böööööööööööghhh[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 04 Temmuz 2004 03:55 tarihinde demiş ki:
saat 11 de iş görüşmesi olan adam 4 te yatmaz sorumsuzluktur :)

harbi bak bi kız ne hallere soktu beni ya onla muhabbetten yatamadım :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
yatıyom dedim ama yatamadım 3 şarkı kalmış listede dinliyim dedim.şimdi gerçekten yatıyom ii geceler[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
said:
Black1ce, 04 Temmuz 2004 03:59 tarihinde demiş ki:
blackchaos öss yorgunlugunu mu atıyorsun yoksa aşık oldun da yoruluyormusun anlayamadım :P

kız kız
hayatımızda birini sevdik ahhh ulan ahhh mesafeler engellerr...
yaşamın zorlukları
yeter ulan!!!!!!!!!![signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
öyle böyle değil...

ağlıyabilsem ağlıyacam
ama ağlıyamıyorum
zaten ağlasam bile dayanıcak omuzum yok...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
her sabah yeni bi gün doğar yeni bi güneş açar
yeniden başlar insan hayatına ömründe birgün daha görmek nasip olmuştur insan
aslında hergün yeni bir hayat başlaması lazım.
Dün dünde kalmalı gelecek içinse endişelenmememiz gerekir.
yaşam ancak böyle güzel olur

çünkü yarının size garantisini kim verebilirki???

bugunun için yaşa

ne güssel konuşuyorum yauwww[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
peki black senin icin dun dunde kalio mu? eski sewgilini unutabilio musun? her yeni gunde yeni bi hayatin ba$lio mu?
benim icin bunnar yalan seni ve digerlerini bilemem tabi..[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
dün gece gene iyiydi 4 e kdr kızla muhabbet ettik bugun kızda gitti yazlığa bakalım nası gelcek sabah[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 05 Temmuz 2004 01:00 tarihinde demiş ki:
Buz gibi bir bira + Buffy + Angel
katılıyorum eğer gündüz kaçırdıysam bu saatte yiyecek içecek eşliğinde çok iyi vakit geçirmemi sağlıyorlar.[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i]
SBGG!Arcane
  • Yeni Oluştur...