Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 böle konudan konuya atlama baya moda olmuş görmeyeli sanırım. hı dersiniz ki 3.20 de o,3.22 de o şarkı iyi gidio tamam ozaman.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 sly uğraşma bizle be dostum onun zevki farklı benimki farklı[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 saat 4 e yaklastı sabah 11:00 da kalkıcam iş görüşmem var bana şans dileyin yaıtıyım azcık[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 İÇTİM İÇTİM GELDİM BURAYA AŞIIIĞIIIM ULAN ANLIYORMUSUNUZZZ.... SEVİİİİYOOORUUM BE SUÇMU SEVMEK??? BATSIN BU DÜNYA dımdımdım BİtSİN BU RÜYA dımdıdm[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 saat 11 de iş görüşmesi olan adam 4 te yatmaz sorumsuzluktur :)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 nemi içtim? 2 bardak fiski 3 şişe bira böööööööööööghhh[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: blackchaos, 04 Temmuz 2004 03:55 tarihinde demiş ki: nemi içtim? 2 bardak fiski 3 şişe bira böööööööööööghhh kimse sormamıs ne içtin diye neyse ben sorim -ne içtin?
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 blackchaos öss yorgunlugunu mu atıyorsun yoksa aşık oldun da yoruluyormusun anlayamadım :P[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Sly-One, 04 Temmuz 2004 03:55 tarihinde demiş ki: saat 11 de iş görüşmesi olan adam 4 te yatmaz sorumsuzluktur :) harbi bak bi kız ne hallere soktu beni ya onla muhabbetten yatamadım :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 yatıyom dedim ama yatamadım 3 şarkı kalmış listede dinliyim dedim.şimdi gerçekten yatıyom ii geceler[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Black1ce, 04 Temmuz 2004 03:59 tarihinde demiş ki: blackchaos öss yorgunlugunu mu atıyorsun yoksa aşık oldun da yoruluyormusun anlayamadım :P kız kız hayatımızda birini sevdik ahhh ulan ahhh mesafeler engellerr... yaşamın zorlukları yeter ulan!!!!!!!!!![signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 iyi geceler b@p asl pls[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 19 mal u?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 öyle böyle değil... ağlıyabilsem ağlıyacam ama ağlıyamıyorum zaten ağlasam bile dayanıcak omuzum yok...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 uyu şimdi geçer.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 her sabah yeni bi gün doğar yeni bi güneş açar yeniden başlar insan hayatına ömründe birgün daha görmek nasip olmuştur insan aslında hergün yeni bir hayat başlaması lazım. Dün dünde kalmalı gelecek içinse endişelenmememiz gerekir. yaşam ancak böyle güzel olur çünkü yarının size garantisini kim verebilirki??? bugunun için yaşa ne güssel konuşuyorum yauwww[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 peki black senin icin dun dunde kalio mu? eski sewgilini unutabilio musun? her yeni gunde yeni bi hayatin ba$lio mu? benim icin bunnar yalan seni ve digerlerini bilemem tabi..[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 poker..[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 dün gece gene iyiydi 4 e kdr kızla muhabbet ettik bugun kızda gitti yazlığa bakalım nası gelcek sabah[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 uyku iyi gider,ama iyi bir muhabbet sonrası.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Buz gibi bir bira + Buffy + Angel[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Absolut[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
arc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 zabbaha kadar dens dens dens!![signature][hline]There's no place like 127.0.0.1
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: DiaBLeSSe, 05 Temmuz 2004 01:00 tarihinde demiş ki: Buz gibi bir bira + Buffy + Angel katılıyorum eğer gündüz kaçırdıysam bu saatte yiyecek içecek eşliğinde çok iyi vakit geçirmemi sağlıyorlar.[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane
Öne çıkan mesajlar