fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yok abi dikkat ediyorum onlara. çalışan full. ayarlar tamam yolun karşısında bazaarla granary var ekmek alamıyo. zaten granaryden uzak biyerdeki market de alamıyo ona da sinir oluyorum da anlayışla karşılıyorum biraz ama böyle de olunca deliriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 granary nin yakınına ev kurarsan gelişmiyor. Olumsuz etkiliyor granary. Yerleşim yerinden uzak yerlere kurman iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 o zaman da market granaryden mal alamıyo. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 granaryden marketin yemek almasi marketinde adaminin daitmasi laizm even cikip kimse almiyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 allah belasını versin öyle citizen ın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 kendisi almıyo zaten. market/bazaa/agora'dan araba cıkıp "haneeeem ot var! TAZE OTUUUM VAAAEEEER!!" diye bağırması gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bi de granary dolu dimi sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Dün akşam aklıma gelmişti şöyle bir oyun vardı http://forum.paticik.com/read.php?35,4682656,4682664#msg-4682664 diye, sağolsun calimero adını hatırlattı Ceasar III ün. Sonra ev arkadaşıma sordum indirsin diye, 99 dan beri oynamamışım. Bende Zeus var o inene kadar ona bak istersen dedi, AÇ gibi 4,5 saat oynamışım ya, 2de yattım şimdi de işe gidicem sdfs. Ama çok mutluyum ya çocukluğuma geri döndüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 pharaoh çokzeldir vede expansionla beraber bitirmesi bayaaa bi uzun sürmekteydi diye hatırlıyorum, bide ceasar 3 ü eklerseniz yanına, 2-3 ay sora görüşürüz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 pharaoh >>>>> ceaser 3 (2 side orijnal olarka var ama pharaoh döver) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 pharoh dövermi dövmezmi onu bilemem ama ceasaron yeri farklıdır abi. adamlar herşeyde ilk gibi oldu resmen. orta 3teydim galiba 97 98 zamanında demosunu vermişti level dergisi hey gidi hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bende bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Yazmisimdir muhtemelen konuya ama hastasiyim bu oyunun. Ara ara indirip basliyorum tekrar, sonra bir sekilde kaybediyorum oyunu, kaliyorum got gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 "this city urgently needs more food" diyen karakteri hatırlatıyo bu bana direk. AL ULAN AL YEMEK, ALLAHSIZ HERİF YİYE YİYE DOYMADIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi yapmayın ceasar daha iyi oyun pharoah'dan. Pharoah'ın tek ekstra yanı Nil nehri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 atmosfer olarak çok çok daha iyi sezar ama pharoah oynanış açısından daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ceasar 3 de okula sağ tiklayınca 'ben de oynuyorum' sesini duyabilmek paha biçilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi şehri kurdum, hayvan gibi güzel yaptım, herkes mutlu falan, legion lar geldi yerle bir etti dünyam yıkıldı ya ühü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sezarla aranı iyi tut (favor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 benden 15 çömlek zeytinyağı istedi bi türlü yetiştiremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 stockpil yap. elinde tut oili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 öyle oldu mu marsla ilgili tüm tapinaklari yap fazlasiyla. festivaller düzenle mars adina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 direk bölüm başında marsa abanıp onun blessingini almak, özellikle savaşlı senaryolarda demir - silah - lejyon üretimini kurana kadar çok işe yarar. Tabii God Effects açık oynuosanız. :) Ayrıcana bende çooooooooook severim Sezar 3' ü. Halen yüklü, kısayolu masaüstünde durur. Görevleri de bitirdim kaç defa ama her seferinde Prosperitynin 49, 59, 69 da fln takılmasına sinir olur saatlerce 1 puan artması için kasardım eheh. O bile ayrı zevkti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 pronoit said: ceasar 3 de okula sağ tiklayınca 'ben de oynuyorum' sesini duyabilmek paha biçilmez ahaha gerçekten de bu var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Abi ne zaman oynasam tek ben mi duyuyorum derdim Bu derdime çare buldunuz Allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar