Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok abi dikkat ediyorum onlara.
çalışan full.
ayarlar tamam
yolun karşısında bazaarla granary var ekmek alamıyo.

zaten granaryden uzak biyerdeki market de alamıyo ona da sinir oluyorum da anlayışla karşılıyorum biraz ama böyle de olunca deliriyorum
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Dün akşam aklıma gelmişti

şöyle bir oyun vardı

http://forum.paticik.com/read.php?35,4682656,4682664#msg-4682664

diye, sağolsun calimero adını hatırlattı Ceasar III ün. Sonra ev arkadaşıma sordum indirsin diye, 99 dan beri oynamamışım. Bende Zeus var o inene kadar ona bak istersen dedi, AÇ gibi 4,5 saat oynamışım ya, 2de yattım şimdi de işe gidicem sdfs. Ama çok mutluyum ya çocukluğuma geri döndüm :D
Mesaj tarihi:
pharaoh çokzeldir vede expansionla beraber bitirmesi bayaaa bi uzun sürmekteydi diye hatırlıyorum, bide ceasar 3 ü eklerseniz yanına, 2-3 ay sora görüşürüz :p
Mesaj tarihi:
pharoh dövermi dövmezmi onu bilemem ama
ceasaron yeri farklıdır abi.
adamlar herşeyde ilk gibi oldu resmen. orta 3teydim galiba 97 98 zamanında demosunu vermişti level dergisi hey gidi hey.
Mesaj tarihi:
Yazmisimdir muhtemelen konuya ama hastasiyim bu oyunun. Ara ara indirip basliyorum tekrar, sonra bir sekilde kaybediyorum oyunu, kaliyorum got gibi =)
Mesaj tarihi:
direk bölüm başında marsa abanıp onun blessingini almak, özellikle savaşlı senaryolarda demir - silah - lejyon üretimini kurana kadar çok işe yarar. Tabii God Effects açık oynuosanız. :)
Ayrıcana bende çooooooooook severim Sezar 3' ü. Halen yüklü, kısayolu masaüstünde durur. Görevleri de bitirdim kaç defa ama her seferinde Prosperitynin 49, 59, 69 da fln takılmasına sinir olur saatlerce 1 puan artması için kasardım eheh. O bile ayrı zevkti. :D
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...