pronoit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 gaza geldim zeus kuruyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Pharoah da zamanı hızlandırma varmıydı ya ? Benimde canım çekti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ceaser motorunun son hızı baya hızlı ya, baymıyo ole settlers modudna dğeil yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Oyun normal hızına ne sabır ne vakit yetiştiremem bugünlerde. Hani şöyle majesty2 usulü ff varmı x5 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sayıları hatırlamiyorum da normal oyun hizi yüzde 60 falan 100 de 100 e falan çikartilinabiliyordu ki baya baya hizlanyordu. ben şehri kurarken durduruyordum hizi dikdörtgen dikdörtgen siteler kurup öyle bi basiyordum go ya süper olyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 öyle hızlandırınca ekim mevsimi filan kritik bir şeyler kaçırıyordun, yalan oluyordu bölüm heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ceasar III epik (tu) hayret sam ceasar III çok kötüydü dememiş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 oynamadım birincisi, ikincisi neden diyecekmişim? (:P) ha pharaoh'u da çok sevmiştim vaktinde, gayet özgün bir oyundu piramit, mastaba filan taş üstüne taş inşa edilebilen bir oyun olması nedeniyle özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 istatistiksel olarak benim epik dediğim oyunlara %30~50 "meeeh serinin sonrası daha güzeldi" deme ihtimalin var ondan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Kaede said: Oyun normal hızına ne sabır ne vakit yetiştiremem bugünlerde. Hani şöyle majesty2 usulü ff varmı x5 falan işt max hız nromalın 5 katı şeklidne combatlarda veya işte yenı site kurarken falan düşürüyosumn hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 windows 7 de oynayabılır mıyım acaba pharoh u veya zeus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 DoruK said: olm ne güzel oyunlardı lan bunlar, stronghold denmiş bak o da süper oyundu. ama multide bile çalışan hilesi vardı oyun ilerledikçe suyu çıkıyodu.abiii agzima sictiniz bu baslikta lan, 15 saat sonraya paper deadline'i var, sonra eve kapaticam kendimi once pharaoh sonra stronghold :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 of stronghold da süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Caesar 3 için resolution pack gibi bir olay var mı acaba? Geniş ekranda 1024x768 ile oynamak bayık oluyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 eğer rahatsızlık eden çözünürlük değil de sadece ekranın ölçeği ise, ekran kartı sürücüleri ölçeklendirmeyi kapamaya izin veriyor. widescreen kısımları kullanmıyorsun, 4:3 oynanıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Dediğini deneyeceğim de ben şey olarak sormuştum, nasıl diabloda filan oyunun görebildiğim alanını artırarak çözünürlüğü değiştirme imkanı sağlayan yamalar varsa bunda da bulabilir miyim acaba diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 abi pharaoh cd'mi arattırmayın bana yeter kapatın şu muhabbeti :) o değil de müzikleri de süperdi diye hatırlıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Emperor:_Rise_of_the_Middle_Kingdom şu vardı bi de daha minimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 pharaoh and cleopatra' nın cleopatra kısmı add on muş sanırım. nasıl yapayım normal oyunu oynamadan cleopatra yı oynasam mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 aman sakın cleopatra oldukça zordu yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 calimero said: pharaoh and cleopatra' nın cleopatra kısmı add on muş sanırım. nasıl yapayım normal oyunu oynamadan cleopatra yı oynasam mı???yok direk cleopatrayla basla, ilk oyundaki kisimlari da oynamana izin veriyordu zaten oyle hatirliyorum yani ilk oyunu gelistiriyor basli basina ek gorev paketi gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 İzin vermiyor zaten ek pakedi oynamana. Önceki görevleri bitirmen gerekiyor ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bi gazla caesar a başladım ben de dün. özlemişim mereti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 abi bana kafayı yedirecekler. bi insan bu kadar mı gerizekalı olur. yolun karsısıda pazardan alışveriş etmeye üşenir mi lan insan. olm kuruyorum bazaarı pharohta adam gidip almıyo bişey. marketin yanında granary var gidip almıyo hiç bişey. nası yapıcaz lan. bug mı bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bazaarda veya granaryde calısan adam yoktur, veya o malın yemek olarak kullanmasını engellemişsindir. vesaire vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar