Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sayıları hatırlamiyorum da normal oyun hizi yüzde 60 falan 100 de 100 e falan çikartilinabiliyordu ki baya baya hizlanyordu.

ben şehri kurarken durduruyordum hizi dikdörtgen dikdörtgen siteler kurup öyle bi basiyordum go ya süper olyodu
Mesaj tarihi:
oynamadım birincisi, ikincisi neden diyecekmişim? (:P)

ha pharaoh'u da çok sevmiştim vaktinde, gayet özgün bir oyundu piramit, mastaba filan taş üstüne taş inşa edilebilen bir oyun olması nedeniyle özellikle.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

Oyun normal hızına ne sabır ne vakit yetiştiremem bugünlerde. Hani şöyle majesty2 usulü ff varmı x5 falan

işt max hız nromalın 5 katı şeklidne combatlarda veya işte yenı site kurarken falan düşürüyosumn hızı.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

olm ne güzel oyunlardı lan bunlar, stronghold denmiş bak o da süper oyundu. ama multide bile çalışan hilesi vardı oyun ilerledikçe suyu çıkıyodu.
abiii agzima sictiniz bu baslikta lan, 15 saat sonraya paper deadline'i var, sonra eve kapaticam kendimi once pharaoh sonra stronghold :)
Mesaj tarihi:
eğer rahatsızlık eden çözünürlük değil de sadece ekranın ölçeği ise, ekran kartı sürücüleri ölçeklendirmeyi kapamaya izin veriyor. widescreen kısımları kullanmıyorsun, 4:3 oynanıyor oyun.
Mesaj tarihi:
Dediğini deneyeceğim de ben şey olarak sormuştum, nasıl diabloda filan oyunun görebildiğim alanını artırarak çözünürlüğü değiştirme imkanı sağlayan yamalar varsa bunda da bulabilir miyim acaba diye.
Mesaj tarihi:
calimero said:

pharaoh and cleopatra' nın cleopatra kısmı add on muş sanırım. nasıl yapayım normal oyunu oynamadan cleopatra yı oynasam mı???
yok direk cleopatrayla basla, ilk oyundaki kisimlari da oynamana izin veriyordu zaten oyle hatirliyorum yani ilk oyunu gelistiriyor basli basina ek gorev paketi gibi degil.
Mesaj tarihi:
abi bana kafayı yedirecekler. bi insan bu kadar mı gerizekalı olur. yolun karsısıda pazardan alışveriş etmeye üşenir mi lan insan. olm kuruyorum bazaarı pharohta adam gidip almıyo bişey. marketin yanında granary var gidip almıyo hiç bişey. nası yapıcaz lan. bug mı bu ne
  • Yeni Oluştur...