Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doctor Who (2005) - BBC One

yav

Öne çıkan mesajlar

aslında paralel evrende bıraktıkları insan tennant ile bi şekilde buluşsa. sonra ne bileyim bişiler olsa uzaylının biri vursa doktoru. ama vurduğu silah reankarne olmasını engellese.
sonradan ortaya çıksa işte reankarne olabilmesi için eski kişiliğinden falan dna gerektiği. o dnayı da insan tennanttan alsa. alınca da tennant olarak şekillense tekrar. pof rüya gibi bölüm olurdu :(
Sosyal ağlarda paylaş

bence tennant baya overrated ama herkesin doktoru ayridir falan derler; ben dizinin boyle daha iyi oldugunu dusunuyorum ama su doneme de matt smith era dan cok steven moffat era demeliyiz bence; russel t davies nasil unit sicarak tennant in doktorunun golgesinde kaldiysa burda da moffat le gelen farklar daha agir basiyo doktor degisiminden ziyade.

son bolum ise bence blink/girl in the fireplace ayarindaydi hatta suranne jones kimdir nedir diye arattirdi bana. tennant in basrol oldugu agir drama bir miniseriesde de varmis http://www.imdb.com/title/tt1605467/
Sosyal ağlarda paylaş

bu bölümü sevdim ben. tennant zamanında düşmanlar ve olaylar çok öndeydi. böyle ilk bölümden son bölüme kadar süren ana hikaye yok gibi bir şeydi. sezonun son 3-4 bölümünde çıkıyordu böyle hikayeler. bu yüzden bölümlerdeki hikayeler muhteşemdi.

mesela new new new new york'taki otobanda yaşayan insanların olduğu bölüm muhteşemdi. face of boe muhteşemdi. jack harkness vs.

blink mesela zaten gelmiş geçmiş en iyi bölüm olabilir.

moffat ise sağlam bir ana hikaye üstüne kurulu ufak maceralar tasarlıyor. bu doktor çok daha fazla şapşal ne yapacağını bilemez bir halde. tennant ise demiştim daha önce tanrı gibiydi. adam cidden zamana ve mekana hükmediyordu.

bu doktorda o hava yok.
Sosyal ağlarda paylaş

10. Doktor duygusaldı; 11. doktor manyak. Bence her seriyi ayrı ayrı değerlendirmek lazım; ikisi de güzel.

Amy'nin kızı

Bence o kız amy'nin kızı değil gibi geliyor bana. O kız Master'in kızı olabilir. Ahmedinejad linklemişti galiba, 7. bölümde mi ne kadroda Master'in manitası ve onun gençliği var kadroda, demek ki Master ile ilgili birşeyler olacak.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ahmedinejad said:

6.07'i izlemeyen açmasın

abo doktor çitilemiş amy'i. vay arkadaş doktora da güvenilmez artık.

ha yok lan ben yanlış anlamışım sdgbksdg

çok iyiydi be. çok çok iyiydi.

spoilör

doktor river'i çitilemiş yani amy ile rory doktor'un kayınpeder ile kaynana oluyor hayırlı olsun :D Tabii astronot kıyafetinin içindeki riversa demek oluyor ki river mi öldürecek doktoru mu oluyor yani, aklım karıştı iyice. Yalnız demişti River; "i killed a good man" şimdi de dedi ki "demons run when a good man goes to war" good man doktor ise o zaman mantıklı

Sosyal ağlarda paylaş

tardis'te seks güvenli değilmiş yarım time lord ucubeler ortaya çıkarabiliyormuş onu gördük sfghs

bir de river doktoru öldürüyor ya onu biliyoruz kesin. ama tarih değişebilir onu da biliyoruz. veya öldürdüğünü sanıyordur river bişeyler vardır.

bir de river'ın ortaya çıktığı ilk bölümde öldüğünü de 4. sezonda görmüştük sanırım. silence in the library bölümünde. kadının bilincini kütüphanenin ana bilgisayarına aktardı david tennant. bedeni yok oldu ama.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...