Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Matt smithte çok iyi. Farklı bir tarzı var daha bir uzaylı gibi takılıyor. Daha çılgın. Seviyoruz ailecek. ajasjaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aslında paralel evrende bıraktıkları insan tennant ile bi şekilde buluşsa. sonra ne bileyim bişiler olsa uzaylının biri vursa doktoru. ama vurduğu silah reankarne olmasını engellese. sonradan ortaya çıksa işte reankarne olabilmesi için eski kişiliğinden falan dna gerektiği. o dnayı da insan tennanttan alsa. alınca da tennant olarak şekillense tekrar. pof rüya gibi bölüm olurdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 paralel evrendeki ten zaten açık kapı gibi; tennat'ı yeniden kullanabilmek için; ratingler düşerse falan patlatırlar öyle. Amy rose 10 11 bir arada birde riveri koydunmu efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Milamber said: Değil daha bilmiyoruz :D Tek bilinen.... veya tahmin edilebilecek şey çocuğun Time Lord olduğu. Tabi 2. bölümün sonundaki kızın Amy'nin olduğunu varsayarsak. Bu durumda da mevcut sadece bir baba adayı var, zavallı Rory :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Spoiler işareti daha ilgi çekici be normal yazıdan. Dayanamıyorum tıklıyorum, burutal spoilerlar vermişiniz sağolun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ne bu simdi, eski doktorun devami mi, yoksa yeni mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 geçen seni evrildi doktor işte devam ediyor dizi. ama her doktorda konsept vs değişiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Devamı,Televizyon tarihinin en uzun soluklu ve en başarılı bilimkurgu dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Dizinin Tanent'lı sezonları altın dönemleri olarak bilinecek bundan sonra sanırım:) İleride artizlik yaparız, nasılsa bu dizi sonsuza kadar devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bence tennant baya overrated ama herkesin doktoru ayridir falan derler; ben dizinin boyle daha iyi oldugunu dusunuyorum ama su doneme de matt smith era dan cok steven moffat era demeliyiz bence; russel t davies nasil unit sicarak tennant in doktorunun golgesinde kaldiysa burda da moffat le gelen farklar daha agir basiyo doktor degisiminden ziyade. son bolum ise bence blink/girl in the fireplace ayarindaydi hatta suranne jones kimdir nedir diye arattirdi bana. tennant in basrol oldugu agir drama bir miniseriesde de varmis http://www.imdb.com/title/tt1605467/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bu bölümü sevdim ben. tennant zamanında düşmanlar ve olaylar çok öndeydi. böyle ilk bölümden son bölüme kadar süren ana hikaye yok gibi bir şeydi. sezonun son 3-4 bölümünde çıkıyordu böyle hikayeler. bu yüzden bölümlerdeki hikayeler muhteşemdi. mesela new new new new york'taki otobanda yaşayan insanların olduğu bölüm muhteşemdi. face of boe muhteşemdi. jack harkness vs. blink mesela zaten gelmiş geçmiş en iyi bölüm olabilir. moffat ise sağlam bir ana hikaye üstüne kurulu ufak maceralar tasarlıyor. bu doktor çok daha fazla şapşal ne yapacağını bilemez bir halde. tennant ise demiştim daha önce tanrı gibiydi. adam cidden zamana ve mekana hükmediyordu. bu doktorda o hava yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 10. Doktor duygusaldı; 11. doktor manyak. Bence her seriyi ayrı ayrı değerlendirmek lazım; ikisi de güzel. Amy'nin kızı Bence o kız amy'nin kızı değil gibi geliyor bana. O kız Master'in kızı olabilir. Ahmedinejad linklemişti galiba, 7. bölümde mi ne kadroda Master'in manitası ve onun gençliği var kadroda, demek ki Master ile ilgili birşeyler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Çok fena bir bölüm geliyor, yok böyle bir şey off. Moffat üstad coştu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 cok fena cok ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aboov Amy'i sahtesiyle 2. bölümde değiştirmiş olmaları lazım; 2. bölümün balındaki taramada hamile görünüyordu; sonundaki taramada negatif çıkmaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 rory luke mi olcakmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 anlamadım olayı ben. nası bi teknoloji ki o başka bi tarihten kontrol ediyor ? nası bi uzaktan kumanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bu sezon baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 son iki bölümü izledim de muhteşem bu. oy oy 6. bölümün sonunda çok fena mal oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ehueh sezon midfinali simdi izledim. iyiydi bence spoiler veresim var vermiycem ehuh. 3 ay kadar ara veriyorlar..sonra "lets kill hitler" diye bi bolumle geliyor.. garip isler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 6.07'i izlemeyen açmasın abo doktor çitilemiş amy'i. vay arkadaş doktora da güvenilmez artık. ha yok lan ben yanlış anlamışım sdgbksdg çok iyiydi be. çok çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 öeh. bi lost vardı noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ahmedinejad said: 6.07'i izlemeyen açmasın abo doktor çitilemiş amy'i. vay arkadaş doktora da güvenilmez artık. ha yok lan ben yanlış anlamışım sdgbksdg çok iyiydi be. çok çok iyiydi. spoilör doktor river'i çitilemiş yani amy ile rory doktor'un kayınpeder ile kaynana oluyor hayırlı olsun :D Tabii astronot kıyafetinin içindeki riversa demek oluyor ki river mi öldürecek doktoru mu oluyor yani, aklım karıştı iyice. Yalnız demişti River; "i killed a good man" şimdi de dedi ki "demons run when a good man goes to war" good man doktor ise o zaman mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 tardis'te seks güvenli değilmiş yarım time lord ucubeler ortaya çıkarabiliyormuş onu gördük sfghs bir de river doktoru öldürüyor ya onu biliyoruz kesin. ama tarih değişebilir onu da biliyoruz. veya öldürdüğünü sanıyordur river bişeyler vardır. bir de river'ın ortaya çıktığı ilk bölümde öldüğünü de 4. sezonda görmüştük sanırım. silence in the library bölümünde. kadının bilincini kütüphanenin ana bilgisayarına aktardı david tennant. bedeni yok oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 pff çok zorlama falan oldu bu hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar