Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doctor Who (2005) - BBC One

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet bu senenin prodüksiyonu geçen sezonlara göre baya iyi, bütçe kat be kat arttı, yapımcılar değişti; 3-4 yeni senarist ve yönetmen eklendi. İlk yarısı ABD'de BBC amerika tarafından çekildi, sonra galler'e geri döndüler. Matt Smith ve Karen Gillan, David Tennant & Billie Piper olmaya sanki yaklaşıyorlar.
Mesaj tarihi:
imdb'de 30 oyda 9.7 puan almış bu bölüm. baya iyi bence.

amy ve astronot kız hakkında

kızın amy'nin kızı olduğu kesin gibi, bunu biliyoruz artık. kızın bu time lord halinin açıklamasını amy'nin hamileliği sırasında yaşayacağı bir şey yapacak büyük ihtimal.

belki amy de rose gibi tardis'in kalbine bakmak zorunda kalacak ve çocuğu böyle olacak.

ha bir de ölmek üzereyim deyip yenilendi kız. şekli şemali tipi değişti yani. ileriki bölümlerde farklı şekillerde de çıkabilir karşımıza.

doktor

ilk bölümün başındaki vurulma sahnesi hala gizemini kuruyor. bu bizim gay fbi'cı abiyle de tekrar buluşabilirler gibi.

Mesaj tarihi:

ufak kız hakkında fena spoiler

bakın burda kim var http://www.imdb.com/title/tt1777781/

lucy saxon!! o ufak kız masterın kızı olabilir!

young lucy saxon diye bir karakter de var ama lucy'nin kendisinin olduğunu sanmıyorum ufak kızın.

Mesaj tarihi:

Amy'nin bebeği

ya bu bölümün sonunda pregnancy taramasında Amy bir positive bir negative yazıyordu; acaba bebek silence olabilir mi? yani gemi tarıyor bebeği görüyor, sonra negative e dönüyor tarama biter bitmez

Mesaj tarihi:
Evet, üç bölüm izledim, adamı kabul ettirmek için salak ayaa yapmışlar. Biliyoruz Tanent'ın eline su dökemez ama salak işte kabul edin tarzında sempatik bir giriş olmuş.
Süper değil, izlenebiliyor, yeni eleman da monolog tarzı dialogları iyi yapmaya çalışıyor, sonuçta fena değil:)
Mesaj tarihi:
hehe simdi izleddim ayiptir soylemesi tv den bbc one :p

guzel bolum olmus neil gaiman in senaryo direk belli ediyor kendini...

spoiler sayilmaz ama genede

sezonun kotu adami cikmadi henuz, gene bi kelime oyunlari arasinda bir gondermeler oldu ama

Mesaj tarihi:
Freedoom said:

Evet, üç bölüm izledim, adamı kabul ettirmek için salak ayaa yapmışlar. Biliyoruz Tanent'ın eline su dökemez ama salak işte kabul edin tarzında sempatik bir giriş olmuş.
Süper değil, izlenebiliyor, yeni eleman da monolog tarzı dialogları iyi yapmaya çalışıyor, sonuçta fena değil:)

tennant son sezonunda tanrı gibiydi ya. adam evrendeki her şeyi kontrol ediyordu nerdeyse. paralel evrene geçişler vs. bu doktor baya basit kalıyor o doktora göre. sanki her şeyi baştan öğreniyor gibi.
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:

Amy'nin bebeği

ya bu bölümün sonunda pregnancy taramasında Amy bir positive bir negative yazıyordu; acaba bebek silence olabilir mi? yani gemi tarıyor bebeği görüyor, sonra negative e dönüyor tarama biter bitmez

oha kıza tecevüz etmişler günlerce

• Yeni Oluştur...