Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 3. sezondaki Weeping Angel bolumunu izliyorum simdi, sinirleri alt ust edici deyiminin karsiligi olmus. Blink bolumun adi. Weeping Angel korkunc epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yanlış hatırlamıyorsam bi istisna hariç Moffat bölümleri banko güzel oluyordu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 blink en güzel bölümü bile olabilir o derece çok kaliteliydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Kiz coook guzel bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 şu ismi amy olan kızda cayır cayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 mmmh amy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 blink'teki kız aşırı derecede sevimli bi şey zaten fakat moffat dizinin içine etti ya. dizideki o hava kalmadı artık. sırf eskinin hatrına izledim son iki sezonu. gene de izlerim ama çerezlik dizi oldu resmen. o matt smithin hareketleri falan rezil. doktor öyle biri mi ki pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2IROtC6cAT4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 clara bu clara noldu da zırt bırt doktoru buluyor? hani önceki bölümlere serpiştirmiş olsalar güzel olacak da sezonun devamı hep bu kızın gizemiyle gidecek boku çıkacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 progamer said: Bone said: şu kadın diziden soğutmuştu resmen. en sevmediğim companion budur herhal. Ben mi tersim bilmiyorum ama ben epey sevmistim bunu. Ozellikle Martha'dan sonra cok iyi gelmisti. Martha'nin o liseli tavirlari, diziye katti sacma romantik yon filan korkunctu. Su dorduncu sezondaki "I am taking you back to Earh" deyisi ciglik attirdi resmen. Donna iyi, tam arkadas iste. Doctor Who diyince istedigim bu benim companion'lardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sen terssin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Donna'nın bağrışları, surat ifadeleri böyle çok itici gelmişti bana hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 donna: best companion stay pleb beğenmeyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 abi bırak ya çok gereksiz bi karakterdi donna :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 donna harika ya. seviyorum ben de. babası özellikle çok iyiydi. rose>donna>amy>other Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 amy/rory/river > rose > martha > donna evet moffat'ın Who'sunu seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bi babası iyiydi aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 rosun üstüne tanımam :) birde 2. sezon muydu 3 müydü neydi bu doktorun kızı oluyordu bir tane. o da zaman lorduydu hatta ondan bir ses seda çıkmadı bir daha galiba degilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2IROtC6cAT4 videodaki çocuklar için mickey ve rose, kızın annesinin konuştuğu sarışın kadın için de rose'un annesi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 doğru diyor olabilirler ya. yoksa bu kadar benzerlik yapılmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Livered said: rosun üstüne tanımam :) birde 2. sezon muydu 3 müydü neydi bu doktorun kızı oluyordu bir tane. o da zaman lorduydu hatta ondan bir ses seda çıkmadı bir daha galiba degilmi. Jenny'ye ne oldu cidden? Yok hic. Kesin cikar ama er gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Spinoff düşünüyorlarmış kalmış sonra oyle. Moffat pek iplemiyor eski doktorları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bu arada o jenny david tennant'ın karısı ve kadının babası da eski bi doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 According to subscribers of Doctor Who Magazine, David Tennant and Billie Piper will be returning for the Doctor Who 50th Anniversary special. !!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar