Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 şunu yapıştırmaya girmiştim başlığa. :/ umut sarıkaya'nın roman karakteri gibi buruk bir gülümsemeyle karşıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Fistan said: yap diye ben emrettimoha fistan... hakkatten oha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bu geyiğin üzerine H.P. Lovecraft kitapları bir de kolpa EVA merchandise'lerinin satışı ne biçim artar şimdi offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 zeus aşkına :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bu argumanin sebebi muhtemelen bilimsel gelismeler. Biliyorsunuz butun semavi dinler Dunya'nin bir kac bin yil once yaratildigini soyler. (Sanirim 8-10 bin yil a kadar gidiyor) Simdi buna inanmazsan Dinine inanmadigini gosterdigi icin, inanlar halen bu teoriyi destekler. Ornegin Dinazorlar i sordugunuzda resmi cevap, dinazorlarla insanlarin bir arada yasadigidir. Karbon testi gibi testlerin gercegi yansitmadigini syolerler, bilimide iteklerler bu yuzden. Ama cok fazla bir baseleri kalmadigi icin artik bu teoriyi uretmis olabilirler. Hani kitabimizda zaten boyle yazmiyordu biz yanlis anlamisiz ayagina getirebilirler. Bence bu yuzdendir. Semavi dinlere inananlarin en cok zorlandigi konularin basinda gelir yaratilis meselesi, dinazor buluntulari vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 dünya'yı lemurlar yarattı, hepiniz lemur soyundansınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ama onlar çok çirkin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bu profesöre 7.2 yetmemiş. Marduk ne zaman geliodu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yarabbim herşeyi yarattın da ...peygamber devesinin erkeğini neden dişisine yedirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 :D ahhaa çok içerlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Abi yaratmış/yaratmamış önemli değil de,yarattıysa ondan önce ne vardı benim kafamı alan soru bu? Diyelim 1 milyon yıl önce yaratıldı atıyorum,e peki ondan 75857187518751 yıl önce sonsuzlukta yani ne vardı,o kadar yıl boşluk muydu,niye bir anda yaratıldı,yok olunca ne olacak mesela? Sonsuzluk kavramını çözemediği için insanoğlu cevabını bulamıyor,yoksa 1m önce yaratılmış 100 milyar yıl önce yaratılmş,e peki onun öncesi,1 trilyar yıl önce ne vadı???Yani zaman kavramı,bizim bildiğimiz ölçülerdeki haliyle tutuarlı ve gerçek bir kavram değil,çünkü sonsuzluğu kavrayamıyoruz... Bütün soruların cevabı zaman-sonsuzlukta yatıyor bence,ancak heralde kavramamız mümkün değil.. Kavrayamadığmız diğer bir konu ise boşluk mesela,nedir yani boşluk şimdi bir düşünün tüm uzayı,nedense hep 2 boyultu gibi düşünüyoruz mesela dünya-ay arasındaki mesafeyi yatay bir çizgi olarak düşünüyoruz,bugün bir uzay gemisi yapsak ve durmadan ilerlesek hep ileri gideceğimizi düşünüyoruz,ama bir de atıyorum bunun yukarısı aşağısı var,orası da sonsuza gidiyo mesela,bilmem anlatabildim mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Dünyayı uche yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Size ne abi kim yarattıysa yarattı gidin ders çalışın gezin tozun önünüze bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 nedanko said: Ornegin Dinazorlar i sordugunuzda resmi cevap, dinazorlarla insanlarin bir arada yasadigidir. Resmi cevap aslında dinazor kalıntılarının insanların imanını test etmek için tanrı tarafından yerleştirildiğidir: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Tanrı yaratsa bu kadar b.ktan olmazmış bence. Tövbe tövbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 lan karar verin allah yok mu var mı? yoksa Laplace's Demon olmaya kararlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 iste tanri http://www.symbolworld.org/planets/jupiter/jupiter.jpg hepsinden once jupiter vardi Jupiter Optimus Maximus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 1000de 1 ihtimal bile olsa tanrı olmasıihtimali bence inanmaya değer malum sonucu baya bir ızdırap verici olabilir. COOOOZzzzzZZzZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 şu lafından sonra allah çıkar ilişkisine dayalı olarak inandığını ve yürekten inanmadığını anlayıp cehennemde rezervasyon yaptı o zaman sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 tanri internete ulasabiliyormu diycem olay cikicak :p (cennette MMO oyniyamiycaksam bir omur boyu ibadetin ne onemi kaldi gerci :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Absolut said: 1000de 1 ihtimal bile olsa tanrı olmasıihtimali bence inanmaya değer malum sonucu baya bir ızdırap verici olabilir. COOOOZzzzzZZzZz Hmm yanlız ihtimal 1000de 1 olmayabilir, şimdi diyelim insanlığın şu güne kadar taptığı 1000 tanrı vardı (zeus felan), sen gidip o 1000 tanrıdan 1'ine inanıyorsun. E asıl diğer tanrılar doğruysa yanmama olasılığın aslında 1/2^999. Yanlız yanlış hesapladım sanırım 999 tanrı için (tek tanrılı olmayan dinlerde) ya var olabilir ya da olmayabilir desek her biri için yanmama olasığımız %50 (1/2), yani yaklaşık 1/2^999 ediyor ama başka sıkıntılar var tabii mesela Allah gerçekse zeus'un olma ihtimali ortadan kalkıyor ya da her çok tanrılı din birbiriyle compatible değil aslında iyi bir matematikçi insanların cehenneme gitme olasılığı hakkında güzel bir hesap yapabilir, aman neyse ben her türlü yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Iki taraf var: inananlar ve inanmayanlar.. inananlar icin: 60 yil + sonsuz mutluluk,huzur,sex,vs. (kesin degil,kanitlanmadi) inanmayanlar icin : 60 yil + gg f10 quit surrender (kesin,ateist baskani soyledi) karar sizin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 eger bu insnalar cennete gidicekse thankz ben almiyim 60 sene yeter, sonsuza kadar akilsiz yasam formlari ile ayni mekanda kalmaktansa yokolmayi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 valla sen inanma git cehenneme viktor ben cennete gidersem sanmam ki cennet-cehennem arasında fiber optik olsun da multi atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Kaede said: valla sen inanma git cehenneme viktor ben cennete gidersem sanmam ki cennet-cehennem arasında fiber optik olsun da multi atalım bak hala fiber diyor. Arada sıratoptik var olum... Hem cehennemde xbox cennette playstatio veriyorlarmış galiba... Anladın sen asdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar