Chewy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yanlız baba crit vurmuş B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 babalar efsanedir o konularda ya. şimdi anılarım depreşti. adam kötü polislere atar yapıyodu benim için. ki ben erkeğim bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 baba valla head shot u koymuş gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Baba babadır işte. Noktayı koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Abi yüzümde gülücük var resmen. Tam Münir Özkul criti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 reddiye said: Şehir iskenderundu. oha iskenderun mu ben de iskenderunluyum lan cocuk kim hangi fabrika da calısıyo aldırayım ifadesini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Baba da babaymis ha. Adeta bir gadfadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ver telefonunu skype den arayip tirstirin cocugu, zaten telefonda +123 diye fln cikiyo sivil polis diye yutturun, ses kaydinida buraya koyun :D valla muthis taktiktir yalniz. cok denedim 0 hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bi dakka mesajlari okumadan post attim, olaya godfather girmis, $$, skype fln yaninda kum arabasi kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Queen said: Abi yüzümde gülücük var resmen. Tam Münir Özkul criti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 1 Can olayi kopardi beni ben korktum lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 vivavale said: reddiye said: Şehir iskenderundu. oha iskenderun mu ben de iskenderunluyum lan cocuk kim hangi fabrika da calısıyo aldırayım ifadesini :P o da ayrı güzel. şuan mühendis olarak çalıştığım fabrikanın müşterisi bir fabrikada çalışıyor. İşten atılmasını da sağlayabilirmişim yani. Buarada siz böyle ayrıntı sorunca aklıma 'Arda bey?' olayı geliyor :D Tosçeliğin sanayideki bi hedesinde çalışıyormuş. Bugün olay biraz olsun uzarsa asıl crit o zaman gelecek Ben de sabırsızlıkla bekliyorum.. Enrage basıp gang yapılır daha da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 olay çözüldümü ? çözülmediyse bu elemandan kurtulmak istiyosan şu anki psikolojimle kurtarabilirim uygun bi fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 http://www.theworldwiderag.com/yahoo_site_admin/assets/images/Godfather2.203182633_std.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 nigga just kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bunun karşılığında, zamanı geldiğinde senden bir iyilik isteyeceğim. ama o zman hiç gelmeyebilir de. hadi şimdi git. artık dostumsun. * öp babanın elini * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Queen said: Abi yüzümde gülücük var resmen. Tam Münir Özkul criti. ahah süper tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Niggerlar kral oluyolar ya. Böyle usul usul yaklaşıp şarjörü boşaltıp okkalı bir laf ederler falan. En azından benim izlediğim filmlerde öyleydi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar