Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ... o beyin nası katılıktan yarılmaz anlamıyorum. yanlıslıkla mewzu cıksa kafa atsalar beyni dagılır lan ınsanın. arkadaşın saça dokundum kıt kıt diye ses geldi. naptın lan diyorum bi kutuyu aynı andamı boca ettın kafaya. yok la yarısını ayptım dedi. alkışlarla yaşamaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sürmeyin saç diplerine jöle falan, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bknz : Kimbonun sakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=96598673010&ref=share breeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 insanı acayip itici gösteren bi şey. çekici saça sürülse bile itici gösterir, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 O diilde kimboyu maymun ediyorlar ultimate fighter heaavy weights'de. Lafim sana Kimbo! Sokakta rastgele dallamalari dovmeye benzemez mma, bunu da boyle belle kimbo slice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 kimbo muhabbeti eskimedi mi hâlâ ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar