aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 dostum new yorku karistirmayin avrupanin pis islerine.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ankaraya deniz getirirken avrupayada alir melih np
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Laorx said: http://assembly.coe.int Avrupa Konseyi, büyük kentlerin almak için kıyasıya yarıştığı Avrupa Konseyi Ödülü'nü bu yıl Ankara'ya verdi. Avrupa Ödülü, kentsel, çevresel, sosyal, kültürel ve uluslararası ilişkilerde dünyada örnek teşkil edecek çalışmalar yapan kentlere ve belediyelere veriliyor. Bu kapsamı nedeniyle de Avrupa'nın en büyük kent ödülü olarak biliniyor. Puig, "Ankara'nın modern görüntüsü ile ödülü hak ettiğini" belirtti. Daha önce Avrupa Şeref Bayrağı ile Avrupa Şeref Plaketi'ne layık görülen Ankara, Viyana ve Lahey'in ardından bu önemli ödülleri bir arada alma başarısını gösteren üçüncü şehir oldu. Aynı Ankara'da mı yaşıyoruz acaba... modern görüntü derken?..
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Buyse said: http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg ya spoiler falan yapın sabah sabah ahasdasdasdsafda
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ya abi şehir içler acısı lan. Yazın iyi bir dolaştım ankarayı. 15 sene önceki güzelliklerin hepsi şimdi şantiye alanı gibi bir hale gelmiş. üzüldüm gördükçe yayalara ve şehir hayatına ağırlık vereceğine, kamyon trafiğine ağırlık vermiş adam resmen.
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Lütfen bir ankarali buna aciklik getirsin. artik su olayin sirri cözülsün. Simdi ankaralilar olsun kime sorarsak soralim herkes M.G. ten yakiniyor. Yok büyüksehir sunu yanlis yapti yok burda hata yapti felan filan. Peki bu adam her seferinde nasil seciliyor ? biri bunu bana anlatsin.
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Doğma büyüme ankaralı olarak melih gkçek in bu ödülü almasındaki en büyük etken ki bu benim fikrim bu pursaklar ve diğer gecekondu yerlerini şehirleştirmesi arsa kaçakçılarına daha da fazla para kazandırması. e tabi allahın gavurunun ülkesinde herkez de ev olduğu için bizim ülkemizdeki beleş yere yerleştiğinde orası senin olur tapun olur ordan milyarlar kazanırsın olayı yok.. ama şunu da es geçemeyiz o fecaat yerler bu havaalanı yolu ve bunun gibi bitik yerleri şehre kazandırdı adam ne kadar sevmesemde.. ama şu da olabilir bilirsiniz i.m.g herkez hakkında herşeyi bilip milleti sindirmeye çalışmasıyla meşhur belki o konseydeki adamları da bi şekilde köşeye sıkıştırmıştır ne dersiniz? :D
chagy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Skroce said: Lütfen bir ankarali buna aciklik getirsin. artik su olayin sirri cözülsün. Simdi ankaralilar olsun kime sorarsak soralim herkes M.G. ten yakiniyor. Yok büyüksehir sunu yanlis yapti yok burda hata yapti felan filan. Peki bu adam her seferinde nasil seciliyor ? biri bunu bana anlatsin. Şimdi adamın aslında iyi yaptığı bazı şeylerde yok değil, ama çoğu kendi çıkarına. Şimdi nasıl seçiliyor diyorsun, Çankaya'dan aldığı oy ile çevre ilçelerden aldığı oy bir değil, özellikle uzak ilçeler - artık ne yapıyorsa - direk M.G'ye basıyor oylarını. Aslında büyükşehir oy dağılımına bakıldığı zaman; Gökcek 38.5 , Karayalçın 31.5 Çankaya'ya bakıldığında parti olarak; AKP = 21.9 , CHP = 58.4 tüm ilçeleri yazmaya gerek yok ama çevre ilçelerin bazılarında durum çok çok farklı. Birde partili olmamasına rağmen M.G'ye verenler var. E doğal olarak o %7'lik fark oluşuyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Viktor said: obamada cok sevdi bizim melihi cidden cok alcakgonullu eli bol bir milletiz, istiyorlarsa alip sehirlerinde kullanabilirler seve seve yollariz :D:D:D (tu) Ankara nasıl dayandı bilmiyorum ama 1 sene içersinde Amerikayı yok edebilir.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Buyse said: http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg bunu koymaya gelmiştim gecikmişim
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 chagy said: Aslında büyükşehir oy dağılımına bakıldığı zaman; Gökcek 38.5 , Karayalçın 31.5 Çankaya'ya bakıldığında parti olarak; AKP = 21.9 , CHP = 58.4 doğru zaten Ankara = Çankaya, so suck it up diyorum buradan Ankara'da yaşamadığı halde yorum yapanlara, gökçek anca varoşlarda takılır.
Uzun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Tayyip gene satmistir bi yerleri.. para yerine ankaranin secilmesini istemistir anlasmistir :)
Venaprincess Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Buyse said: http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg çok tatlı ya beslenir bence, mickey mouse :)
Öne çıkan mesajlar