Experimental Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ne kadar dandik bişeymiş arkadaş ya . İnsan bütün gün sıkılıyo , evde hiç ses olmuyo konuşcak eğlencek kimse yok , geceler daha da sıkıcı . Pehh evcil hayvan almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 mükemmel birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yaklasık 2 aydır uyguluyorum,mumkunse en az 30 una kadar bu sekilde gitmek istiyorum,dunyanın en guzel seylerinden biri herkese tavsiye ederim ic huzuru boyle buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 dişi alma peti dicem banlancam önerim: tvyi açık tut sürekli. ya da vent kullanacağın bi oyun oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Dişi alma kediyi, evet. Sonra doğuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Bella said: mükemmel birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 aa aynı ben. 2 haftadır hafta içleri tek yaşıyorum. bundan sonra da böyle gidecek hep yaza kadar. sadece hafta sonu asıl evime geçeceğim. bence sıkıcı bi olay bu yani. izlenimler; -adsl'im yoktu, her akşam birkaç saat telefonla konuştum. bu hafta adsl bağlattım. -geçen hafta 4 akşam pizza yedim. -evde sürekli müzik çalıyor. bilgisayar kapalıysa bile ufak bi bluetooth hoparlör aldım telefondan çalıyor alet. -anathema tarzı doom metal - bunalıma sararsın depresyona girme ihtimalin yüksek. -şarkı söylemeye başladım evde. -hayvan gibi duşta kalıyorum. kol gibi fatura gelicek. -çöpleri atmayı unutmuşum geçen hafta, ev kokmuş hafiften. -bulaşık sorun olmuyor, makina var da bulaşık yok ki zaten çok az yani. -henüz yemek yapmadım adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Üni hayatımda 5 kişi mutlu mesut yaşadık(ev büyüktü biraz).Göreve başladıktan sonra tek yaşamanın huzurunu arıcam ama o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 böyle giderse bende tek yaşayama başlıcam,ama ben severim tek yaşamayı,geçimsizim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 kişiden kişiye değişir tabi bu olay. yalnız yaşamayı çok severim ben de.süper bişey bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bence yeryüzündeki bütün boş arsalar değerlendirilmeli tek yaşamalı herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 olm tek yaşamak sıkıcı bir durum. her açıdan zorlayıcı. birden fazla kişiyken her türlü sıkıntını kişi sayısına bölebiliyorsun. maddi açıdan zorlayıcı mesela. ps3 alayım 3 kişi bölüp öderiz diyemezsin. yemek yapıcan, batak oynayıp bulaşıkları birine kitleme şansın yok. canın sıkkın, sataşacak adam yok. zor yani. iyi düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 tek yaşamak çok güzel bence 1 aydır sıkılmadım daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 12 gündür falan tek yaşıyorum. Gerçi yurt ortamı, sadece yatmaya ve biraz bilgisayar başında oturmaya geliyorum odaya ama olsun. Yine de memnun değilim tek olmaktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Lol yanlız yaşamayı çok severim diyenler bikaç seneden fazla yanlız yaşadılarmı acaba hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yaşadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 O zaman asosyalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 değilim malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 haftasonuçekilmiyor uyuyabilmek dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 asosyallikle tek yaşamanın ne alakası var şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Uzun süre yanlız yaşamayı niye severki bi insan. Ya emodur ya asosyal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ha no offence fistan sana kişisel bişey dediğim yok duruma fikir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 evde internetshouldbeillegal'deki adamlar gibi gezme ozgurlugunu ancak tek basına yasamak verir bir erkege daha ne avantajı var diye sormayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yalnız yaşamak evde 7/24 oturmak mı sanıyorsun. arkadaşların gelir gider, sen gidersin vs. ama ev senindir, eve geldiğinde karışanın yoktur, eve birşey alacagında keyfine göre takılırsın, istediğin gibi bagırır cagırır eglenirsin. arkadaşların geleceğinde acaba evdekiler ne der diye düşünmezsin kısacası seni rahatsız edecek ya da senin rahatsız edeceğin biri yoktur evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 tek yaşamanın ilk kuralı anahtarı unutmamak 2si rutin işleri vaktinde yapmak 3.sü hiçbir şeyi sallamayacak kıvama gelmeden önce tek yaşamdan kurtulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar