Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fatih terim istifa etti.

Odeon

Öne çıkan mesajlar

Bu arada Lucescu'yu da çok isterim yanlız...Hem Türkiye'yi tanıyor,oyuncuları tanıyor hem de efsane adam...Gerekirse rezil gibi oynayalım(klasik Lucescu eleştirisi) ama turnuvalara katılalım...
Yoksa Fatih Terim'in egosuymuş bilmemneymiş beni ilgilendirmez arkadaş,şu kupalara gidelim yeter..Togo-G.Kore maçı izlemek istemiyorum artık TV'den..Sırf Fatih Terim gitsin diye Türkiye'nin yenilmesini isteyen adamlar var,banane abi şu Euro2008'deki 3. lükte bile deliler gibi sevinmedik mi,ben onu istiyorum abi yemişim egosunu oyunu buyunu...Keşke gidebilseydik de Fatih kalsaydı 10 sene daha hiç umurumda değil...
Yerine inşallah doğru düzgün biri gelir,ama gidelim yeter...

Kermit'e not:Fatih Terim'in Avrupa şampiyonasındaki başarısız demek haksızlık oluyor bence...Dediğim gibi Türk milli takımı,overrated bir takım...Bu yüzden hiç bir elemeyi rahat geçemedik,yeni birşey değil...Ama ne oluyor takım turnuvalarda coşuyor,neden?..Çünkü motivasyonla,gazla oynuyor dediğiniz gibi...Fatih Terim de bu konuda tartışmasız dünyanın en iyilerinden...O olmasa bence 3. olamazdık,şansları yaratan onun verdiği motivasyon ve hırs...
Sosyal ağlarda paylaş

Terim UEFA'yı aldığından beri 3 adım ilerlediyse, futbol 10 adım ilerledi. Motivasyonla elde edilen başarılar bu kadar işte, zar zor gruptan çık (veya ondan bile çıkama), sonra milliyet ve basın gazıyla son dakika kılpayı maç kazan dur, hangi maçta şöyle süper oynayıp da rakibi "ezerek" yendik en son? Hangi gruptan zorlanmadan çıktık?

Karşıdaki rakip güçlü, işin ucundaki ödül büyük, medyanın gazı çok olunca hepsi canavar kesilip gazla kazanıyor, ama karşıya Estonya gelince kimseyi açmıyor, kimsenin canı istemiyor, milletin averaj takımı ile biz 0-0 berabere kalıyoruz. Terim aşkından şunları bile göremiyorsanız, millete ettiğiniz laflarda da biraz dikkatli olmalısınız.

UEFA zamanı başarılarına laf eden yok, "bal" da demiyorum ben şahsen, ama Terim'den çok oyuncuların şahsi yetenek ve inançlarıyla alındı hep başarılar. O da nereye kadar yani, buraya kadarmış örneğin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok artık ali sami.. :D Ego yüzünden adam harcamaya da kesinlikle katılmıyorum.Bir takımda teknik direktörün otoritesine karşı gelecek hiçbir oyuncu barınmamalı. Bak Ferguson'a.. Kimleri yolladı takımdan.Beckham gitti Ronaldo geldi.O gitti başkası gelir. Oyun ve taktiği yönlendiren adamın üzerinde hiçbir futbolcu olamaz. T.D disiplinli ya da agresif gözükebilir,bunu yapmalı zaten bence.Yapılan işlere,başarılara "BALDI" demek bence bu forumdaki en komik olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaraylı olmayanların taktik yok demesi doğal,ama mesela 17 mayıs belgeselini izlerseniz gerçtekten de adam işini çok sağlam yapmış..Herşey var yani,işi Hagi ye Hakan'a bağlamak,
Chicago Bulls'un şampiyonluklarında Phil Jackson'un katkısı yoktu demek gibi birşey...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Avrupa şampiyonasını nerenizle izlediniz siz? Kim şampiyonanın altın 11'ine en iyi teknik direktör seçildi? Ne olursa olsun turnuvanın en keyif veren futbolunu oynuyordu milli takım. En çok izlenen maçlar haline gelmişti Türkiye maçı. Gaz LPG falan filan. Geçin bunları lütfen. Başarısızlığı nasıl kabul ediyorsa herkes adamın başarısına da çamur atmayın. Bugün başarısız olması geçmişteki başarısını gölgelememeli.
Mustafa Denizli de bilmiyor değil mi futbol?
Kermit kim geçsin milli takımın başına? Sen mi geçiceksin?
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

Ne olursa olsun turnuvanın en keyif veren futbolunu oynuyordu milli takım.

Aynı şeyleri söylüyoruz da, sen sarı kırmızı gözlükle bakıyorsun olaylara :)

Bir takımın sürekli çok güzel oynayıp 3-0 kazandığı maç mı daha zevkli olur, yoksa 2-0 mağlup takımın son 5 dakikada 2-3 kazandığı maç mı? Peki ikincisinin daha keyifli, daha dikkat çekici, daha ses getirici olması bizim daha iyi oynadığımızı mı gösterir, "85 dakika neredeydiniz" demezler mi adama? Kenardan çok süper bir taktik mi verdi Terim 5 dakika kala, yoksa oyuncular gazlanıp son bir gayretle mi aldılar maçı?
Sosyal ağlarda paylaş

Bence siz bize Galatasaraylı gözlüğü giydirmeye çok meraklısınız.Tamam Galatasaraylıyız,tamam Fatih Terim'e sempatimiz var.Ama bizim derdimiz "adam iyi lan,gitmesin" değil ki.Mevcut durumunu başarısız buluyorum ve gitmesinden memnunum.Ama kalkıp da "zaten o adam hiçbir zaman başarılı değildi,futboldan hiç anlamadı" derlerse orada itiraz ederiz.Yapılanlara biraz saygı duyulmalı ya.Yanlış mıyım?..
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Bence siz bize Galatasaraylı gözlüğü giydirmeye çok meraklısınız.Tamam Galatasaraylıyız,tamam Fatih Terim'e sempatimiz var.Ama bizim derdimiz "adam iyi lan,gitmesin" değil ki.Mevcut durumunu başarısız buluyorum ve gitmesinden memnunum.Ama kalkıp da "zaten o adam hiçbir zaman başarılı değildi,futboldan hiç anlamadı" derlerse orada itiraz ederiz.Yapılanlara biraz saygı duyulmalı ya.Yanlış mıyım?..

yanlışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hayır bi yanlış anlama var. Türk futbolu hiçbir zaman bir ekol olamadı ki. Tabiki öyle güzel futbol oynayamıyoruz bende isterim ki sabit bir taktiğimiz olsun. Fix bi futbolumuz olsun ama yok yani. Basketbolda da aynı eksiği çekiyoruz bi ekolümüz yok. Sabit bi modelimiz yok. Olmadı hiçbizaman...
Ama bütün bunların ışığında şunu söyleyebiliriz evet Fatih Terim dünya kupası elemelerinde başarısızdı. Ve bu hepimizi rahatsız etti. Bu yüzden kendisi de istifa etmiş zaten.
Dünya futbolunun çok gerisinde kalmış Fatih Terim dilerim kendisini update edip tekrar döner iyi bir teknik direktör olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

DeathFinger said:

Ne olursa olsun turnuvanın en keyif veren futbolunu oynuyordu milli takım.

Aynı şeyleri söylüyoruz da, sen sarı kırmızı gözlükle bakıyorsun olaylara :)

Bir takımın sürekli çok güzel oynayıp 3-0 kazandığı maç mı daha zevkli olur, yoksa 2-0 mağlup takımın son 5 dakikada 2-3 kazandığı maç mı? Peki ikincisinin daha keyifli, daha dikkat çekici, daha ses getirici olması bizim daha iyi oynadığımızı mı gösterir, "85 dakika neredeydiniz" demezler mi adama? Kenardan çok süper bir taktik mi verdi Terim 5 dakika kala, yoksa oyuncular gazlanıp son bir gayretle mi aldılar maçı?

evet bi fatih terim topici kalmıştı baggio galatasaraya gönderme yapmadığın, artık oda var. tebrikler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ekol dediğin şey zaten bitti. misal alman ekolü alman ekolü, fiziğe dayalı futbol, alman panzeri derler; turnuva takımı hede hödö derler. Almanya avrupa nın en yumuşak takımı lan nerdeyse şimdilerde, ama halen alman panzeri, fiziğe dayalı futbol diyolar. ağız alışkanlığı yani sadece. ekoller bitti, bütün hepsi aynı noktaya toplanıyo. Bi hollanda biraz ekol havasını koruyo geri kalanı gg...
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Wishmaster said:

yanlışsın.

sözlerimde yanlış olarak değerlendirilebilecek hiçbir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

kermit said:

Wishmaster said:

yanlışsın.

sözlerimde yanlış olarak değerlendirilebilecek hiçbir şey yok.

yoo dostum yo
bana göre yanlış işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Kermitin Fatih Terim le nahos bi geçmişi filan var sanırım yada TW ligine güvenip gelip saçmalamakta bi sakınca görmüyor anlamadım ki ne yapmaya çalıstıgını.

Tamam evet fatih terim türkiyede son dönemde basarısız olmustur ama adam çıkıpta euro 2008 de de hiç bi basarısı yoktur tek basarı futbolcularındır filan demek komik kaçıyor.Fatih Terimin istifa etme zamanı gelmisti gitti basarısız bi dönem geçirdi bunu inkar eden yok ama abartmamak lazım

Lucescu ya gelince evet lucescu nun bi taktigi var bi istikrar yakalayabiliyor ama yunanistanın zamanında yaptıgı gibi heralde gelmiş geçmiş en zevksiz sampiyonalardan birini daha yasatırız tüm dünyaya eger katılablirsek bi dahaki turnuvaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...