Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yeni nesil aşılar oldukça farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 oha attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ilk okulda öğretiyolar aşının ne işe yaradığını. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ah burhan aah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Hastalığın eşiğindeyken aşı olursan iyice hasta olursun, pek akıl karı değil yani.. Aşı, sağlıklı canlıya yapılır... Kırılıklık varsa da iyice beslen, vitamin takviyeni al ve bol bol dinlen, uyumuyosan bile yan gel yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 2 gün önceden belli oluo.hemen bi benical ve tylololoth çakıyorum.meyve yiyorum geçio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Vingthor said: coldeks at. hemen at. 6 saat sora falan bidaha at. sonra uyu. iyice uyu. sonra uyan. iyice uyan. bişiciin kalmadığını gör. iyi gör. ince görbunu yapıyorum şu an. başıma bişi gelirse sorumlusu sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 DoruK said: Vingthor said: coldeks at. hemen at. 6 saat sora falan bidaha at. sonra uyu. iyice uyu. sonra uyan. iyice uyan. bişiciin kalmadığını gör. iyi gör. ince görbunu yapıyorum şu an. başıma bişi gelirse sorumlusu sensin. Evet. Adamın başına yıldırım düşse bile sorumlusu sensin. Öneriyi sen yaptın çünkü :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ince göremezsen dert benim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yataga gir, herbal cay + vitamin hapi yap once cay bitince de nyquil icip uyu turkiye'de hangi adla satiyorlar bilmiyorum ama http://stuffwriter.files.wordpress.com/2008/11/nyquil.jpg sabaha normal kalkarsin direk, garanti olsun diye bi vitamin + bi de dayquil sabah ogle aksam, tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yarin tir, vinc kullanmasi gerekiyosa napicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 herbal çay sdjhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 nanelimon tylol apranax combosu yapıp yattım dün, şu an iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Seperate said: Eoteyn said: git hemen bi grip aşısı vurdur. eczanede bile vuruyolar. yalnız arkadaşım hastalık konusunda sıkmayın bari,grip aşısı adı üstünde aşı ,hastalığı engellemek için yapılır ve tutması için de hasta olmaman gerekli aman diyim alakası yok konuyla Konu: grip olacağınızı hissettiğiniz an ne yapmalı bu hasta olunduğu anlamınamı geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Vingthor said: coldeks at. hemen at. 6 saat sora falan bidaha at. sonra uyu. iyice uyu. sonra uyan. iyice uyan. bişiciin kalmadığını gör. iyi gör. ince gör Hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Eoteyn said: Seperate said: Eoteyn said: git hemen bi grip aşısı vurdur. eczanede bile vuruyolar. yalnız arkadaşım hastalık konusunda sıkmayın bari,grip aşısı adı üstünde aşı ,hastalığı engellemek için yapılır ve tutması için de hasta olmaman gerekli aman diyim alakası yok konuyla Konu: grip olacağınızı hissettiğiniz an ne yapmalı bu hasta olunduğu anlamınamı geliyo? Hastalık bulaşmadan grip olacağını nasıl anliyosun birader müneccim testisi mi yedin? Halsiz hissetmeye başlayınca yemişindir virüsü o saatten sonra da aşı yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 abvblizzard said: Eoteyn said: Seperate said: Eoteyn said: git hemen bi grip aşısı vurdur. eczanede bile vuruyolar. yalnız arkadaşım hastalık konusunda sıkmayın bari,grip aşısı adı üstünde aşı ,hastalığı engellemek için yapılır ve tutması için de hasta olmaman gerekli aman diyim alakası yok konuyla Konu: grip olacağınızı hissettiğiniz an ne yapmalı bu hasta olunduğu anlamınamı geliyo? Hastalık bulaşmadan grip olacağını nasıl anliyosun birader müneccim testisi mi yedin? Halsiz hissetmeye başlayınca yemişindir virüsü o saatten sonra da aşı yapılmaz. sonrasında iyi o zaman her halsizlikte grip olucam kanısına kapılalım. sakin olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 CEC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 grip olduğumu hissettiğim zaman limonları sıkar sıkar içerim. çok iyi gelir. he sıcak suyla yapmayın o işi c vitamini yalan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 İlkokulda öğretiyolar kümeleri alt küme kapsar felan grip olduğunda halsizlikle başlar her halsizlik grip değildir zor mu geldi bunu anlamak tarlada çalış diye göndermediler mi okula? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 c vitamini,havuç,elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 grip olmaya başlıyorum şuanda ve vodka tedavisine başladım sonuçları bildiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 elmalı iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 salya sümük birbirine karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar