Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 müm beni sevdiğini biliyorum bunu açık açık söyle olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 olm ardayla kutuluya laf sokmayi unutmusum uyku mahmuru, kendime geldigimde is isten gecmisti. yani evet seni seviyorum ama tek degilsin bebisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 kırıldım gerçi beni yazmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 beni sonradan eklemiş olsun çok sevindim mümün saçma olmayan ender mesajlarından birinde az daha yer buluyor olmama. ayrıca pati güzel pati iyi kalsın böyle. yönetim beceriksizse üyeler de süper madafakalar değiller hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 mum is a good guy. very good guy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 mum beni yazmamis mesajinda, birakiyorum forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 baggio da vardır bi yerlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ya küfür konusunda kesinlikle çifte standart yapılmalı mesela babacummostors küfredince herkes gülüyo genelde, ha yeni gelen balonlu aynı şeyi yapınca suratlar asılıyo. dolayısıyla da ban geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 balonluları biz de banlayabiliyoruz sorun olmuyor.. babacum küfredince canlı yüzyüze söylediğini düşünüyor eminim fizban banlayamıyor gülmekten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 müm beni unutmuşsun :( yıllarımı verdim lan patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 15 yıldır patideyim, böyle topik görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ben 2 yıldır falan galba patideyim. böyle 30 tane topic gördüm ahaha muattabı ben olmadıktan sonra etliye sütlüye karışmadığım için çok şükür başımı ağrıtmıyorum böyle konularla. yoksa ohooo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 şu halkların kardeşliine hep gülmüşümdür.. üniversite zamanımda da gülüyodum. hala gülerim. hep de gülücem. uahsdauhsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 evet lan, arcane, akila ve fedeyi de atlamisim.. atladigim daha cok vardir elbet. daha cok atladiklarim cikmadan itiraf edeyim, yonetim bolumunu acip, ilk sayfada adi gozukenleri yazdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yok yok arcane birşey katmazdı, ilk yazdığın doğru. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 kişilerle alakası yok, kafa yapısıyla alakası var.yönetim aşağıya inince eline bişey geçmez merak etme . beğenmiyorsan da sallamaz gidersin yani burayı bu kadar abartmanın bi alemi yok . kimse de demokrası vadetmiyor hoş sana burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bu adamı ben davetiye sistemi varken davetiye göndermiştim. ben davet ettim yani. çok şey vaadetmiştim. demokratik ortam vs vs. diye. olmadı üzgünüm dostum. şimdi gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 davetiye sistemi ne zaman vardı be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 horas deli resim yapardi. bi de smileysi vardi. kusup gitti adam tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 CthuLhu said: davetiye sistemi ne zaman vardı be? 1998 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 paticik bolumunu aglama duvari yapmayin var ilk sayfada beceriksiz / tarafli yonetim temali topic eger baninle ilgili derdin varsa mail at, pm at. yok baskasina ceza verilsin istiyorsan sikayet butonu var ha ikisi de degil de, 'arkadaslar bana yamuk yapildi bu ortamda, siz de beni destekleyin devirelim bu yonetimi, yasasin devrim' veya 'buralar eskiden yemyesildi' diyeceksen hazir denmisi var, cok orjinal bir soylem degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Nessarien said: Kürtlerle ilgili bir konuda sarcasm yaparken algısı kıt bazı kişiler tarafından şikayet edilip halkların kardeşiliği adına için 1 ay + 3 günlük (sistemsizliğin nimetleri..) ceza aldım, birkaç gün önce açıldı ama hiç giresim gelmedi, kısmet bugüneymiş. Etrafa bakıyorum çarpıklık ve yozlaşmadan başka birşey görmüyorum. Bir tarafta 3-5 kişi küfür için uçurulurken diğer tarafta bazı bölümlerde yetkisi olan tipler aynı eylemi yaptıkları halde es geçiliyor. Aynı sözleri A kişisi diyince gülümseyip başını çeviren B kişisi söyleyince onu forumdan uzaklaştıran bir yönetim anlayışı yozlaşmanın uçlarında değildir de nerededir.. Konu dışı bölümünde bazı dallamalar (hadi bir tahmin yapalım kim olabilir bunlar hmmmm) her konunun içine edip, olayları çarpıtıp insanları tahrik ederken bunlara ses çıkarmayan yetkililer orada yaşanan tatsızlıklarda büyük pay sahibidir ama onlara sorsak onlar harika yetkililerdir ve bizim onlara laf söyleme hakkımız yoktur. (tmm süpersin adamım!) Patinin sizlerin eline düşmüş olması bu aciziyeti ve yönetim beceriksizliğini çekmemiz anlamına gelmiyor. Bence oturduğunuz yerden kalkmanın zamanı geldi, bu işi beceremediniz elinize yüzünüze bulaştırdınız. Sizden daha iyi yapabilecek birçok kişi olduğuna eminim ya objektif bir yönetim anlayışı sergileyin ya da arkanızı dönüp gidin. Neden yönetici oldunuz ve patiye bugüne kadar ne kattınız ? Bunu gerçekten merak ediyorum. Saçma sapan birçok sistem ekleyene kadar bir platform için gerekli olan temel şeyler burada bulunmuyor. Bunun bile altından kalkamadığınızı görünce ciddi anlamda burada neden yönetici sıfatı taşıdığınızı merak ediyorum. Konuyu kapatmak gibi bir basitlik yapmayacağınızı düşünüyorum. Bununla ilgili olarak bir de anket açmaya ne dersiniz (kendim ezbere açmıyorum, sizin tarafınızdan açılması daha manalı olurdu) Bakalım kaç kişi sizin yönetim sisteminizden, patiye kattıklarınızdan, adaletsiz yaklaşımlarınızdan ve adam kayırmanızdan memnun. Hodri meydan diyecek cesaretiniz vardır diye düşünüyorum. Okuduğunuz için teşekkürler, kürtlere ve kürt sevicilerinede tekrar merhabalar (oh noes ne dedi! vay faşist vay!). İyi günler.. garbage e yazılan uzun bi post dostum değermiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 pişmanmısınız kaan bey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 en güzeli işini gördüğü kadar paticik'te takılmak, userlarla haşır neşir olmamak, araya mesafe koymak, olabildiğince az garbagea, kişisele girmek zira kırık adam çok forumda, illa arıza çıkarcak biri çıkıyor karşına. bunları yaptığın zaman güzel paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar