Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Seçersin seçemezsin . sonuçda karşılıklı bişey var ama erkeğin seçmesi farklı , bence erkek duygusal bakmaz başka şeye bakar , ama duygu yakalarsa ayvayı yersin oda ayrı bi konu . Bu arada (cinsiyet : erkek) yanlış anlaşılma olmasın :D [Bu mesaj Malkor tarafından 02 Temmuz 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 iyi noktaya deyinilmiş... bende seçilinmek istiyorum! Kızlar,beni seçin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: Delanoresse, 02 Temmuz 2004 02:02 tarihinde demiş ki: ilgi maymunu olan hatunlar - "ayh emrecan beni neden aramadin, ben seni caldiriyorum sen beni caldirmiyosun yoksa beni sevmiyomusaaaaan" hmm daha gider ama kopenhag kriterleri gibiymis maasallah of abi geberdim gece gece... :)[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 yüz ü tatlı olsun.vücudu onemli degil(yani önemli tabi 150kg olmasın) bide kişilik diyelim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: PhalanX, 02 Temmuz 2004 01:39 tarihinde demiş ki: MMORPG oynayabiliyorsa sorun yok hehe benim bi arkadaşım abisi everquest'ten bir kızla çıkıyo. kız türkiyeye geldi 6-7 ay falan burada yaşadı. 2-3 hafta önce amerikaya döndü. 3-4 gün sonra yeniden gelecek türkiyeye. sonra da yaz sonunda ikisi birlikten amerikaya gidicekler. adam everquestten bulduğu kızla evlenicek büyük ihtimalle ...[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ya ben seçemiyorumki,sapım alllaaaaahım,aylardır sapım,görnümü zaten önemli,güzel olacak o kaddar,ama muhabbetide azda olsa olsun be,bu kreterlere uyan kız buldummu knedimi tutamıtorum zaten BAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZiiiiiiiiooooooooooooooo diyerek atlıyorum,şu aralar 4 şansım var,4'üde eskiden bazı arkadaşlarımla çıkmış,3 süper muhabbet+güzellik+tatlılık,çok hoş kızlar,diğer 4. benim her zaman favorim "aptal kız",en güz tanıdık aranıyor,ee şunu tanıyomusun bunu tanıyomusun diyorum fln ben-ee,sizin sınıfta kimler var? aptal kız-herkes. DOH!ama naapalım güzel kız sevgiler,dogmeat[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 su sıralar cayıp kısmeyım acıldı askere gıder ayak hadı hayırlısı ne yapıcaz boyle durumlardada hep bır fılozofun soyledıklerı gelır '' cok kadın hıc kadındır oglum''[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 o filozof hiç kadın bulamamadğından öllee konuşmasın ordan :)[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 tabi standart sahibi olmak da güzel şey o da lazım ama insanın karşısına gönlünün aklının fikrinin çokça uyduğu birisi çıkınca insan bu standartlarından büyük ölçüde taviz verebilir sanıyorum. yani "nefes alsın yeter" diyin demiyorum tabi de yani bazı kişiler için bazı ayrıcalıklar olabilmeli. tabi bu sözüm bu standart hedesini fiziksel olarak belirleyenler için. zaten insan birini gerçekten severse onun sahip olduğu özellikler de o kişiye en güzeli olarak görünür.. bööyle çiçekler böcekler kuşlar felan hatta.. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 esasında oyle ıdare edemedın zmaan zorlasıyor hepsını kaybedıyorsun sonra[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 zeki olsun , benden uzun olmasin , gusel olsun(dunya guseli kdr deil,cunku kiskancim :p ), beni cidden sevicek ve de a$ik olduguma degicek biri olsun...eskiden boyle biri wardi ama $imdi.. tabe artik hic biseye bakmiorum cunku kiz yok dert yok olay bu...[signature][hline]|førêvêr ãlønê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ya ben kızın fiziğini beğenirsem ilk başlarda beraber biryerlere falan gidiyorum eğer kafasıda bana uyuyorsa ve beni mutlu ediyorsa tamamdır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Kendisi seçmiyo malesef kendisi seçse aşk acısı olmazdı...[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 insan kız arkadaşını seçebilseydi doğru olanını seçerdi ve etrafında aşk acısından sürünen kişiler görmezdin asla[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Pyr0, 02 Temmuz 2004 04:54 tarihinde demiş ki: zeki olsun , benden uzun olmasin , gusel olsun(dunya guseli kdr deil,cunku kiskancim :p ), beni cidden sevicek ve de a$ik olduguma degicek biri olsun...eskiden boyle biri wardi ama $imdi.. tabe artik hic biseye bakmiorum cunku kiz yok dert yok olay bu... abi tam bu tanımda bi kıza kafayı takmıs durumdayım her aksam nette muhabbetteyiz kızla ben buna derdimi anlattım sevdiğim söyledim kıza kız yaşadığı bazı şeylerden ötürü herşeyin sonunu düşünüyo.kafalarımız acayip uyuyo oda farkında ama çok derin düşünüyo napıcam bilmiyom of of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ben kişinin hayalimdekine ne kadar uyduğuna bakarım. Bütün kriterlere uyarsa ne ala. Uymadığı sürece yıpranmamım ve karşımdakini yıpratmanın alemi yok. *!Bu karşılaştırmadan dolayı Mino'nun kız arkadaşı olmamıştır. Sonunda işi felsefeye vurup düşünsel olarak yaşamanın daha iyi sonuçlar getirdiğini anlamıştır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Güzel olmalı zeki de olmalı beni anlamalı ortak ilgi alanlarımız olmalı Bu kriterlere uyan kız olamadı hiç bi zaman yarım yamalak oluyo hep ehueh PS:ben de mecburen "eski dostum sağ el ve ben" olarak takılıyorum...(bu arada bu yannış anlaşılmasın kızları sex otomatı olarak görmüorum yane :) )[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bence akıllı ve benim le düşünceleri uyuşan biri olsun yeter ( öle birinide buldum :) balına güzelde üstelik :) ) Güzellik 2. planda benim için :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: hyde, 01 Temmuz 2004 22:14 tarihinde demiş ki: gercekten ınsan aradıgı kısıyı neye gore secer dıs gorunus onemlı degıl dıyen vyoktur sanırım Ben tek dış görünüşe önem vermem :D ama aşırı şişko ve cirkinede hayır derim benim için biraz eli yüzü düzgün olsun ic güzellik ve Müzik tarzı tarzı bana uymuosa IIHS :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 oha bona yuh be işin gücün yok bunlamı uğraşıon? :D şişko kadın sux[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bıyıksız sakalsız olsun bizim olsun :)[signature][hline] [Bu mesaj Diablo tarafından 03 Temmuz 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 e peki ya ayakları kokuyosa ve bitliyse? Saçları kepekliyse? Hepatit B taşıyosa Aids i varsa? Yegye![signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 o anki sarhoşluk durumuna göre (az çok zula gibi)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 en karizma bünye: Erutan :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 görünce işte bu diceksin işte :) belli bir tarif olamaz. diğer topicte konuşulduğu üzere güzel pek çok şey war ama erkekler için güzel bir karşı cins kadar çarpıcı etki yapan şey yoktur.ama bu ilk görüşte çarpılma olayı hormonaldır we insanın üreme gereksinimiyle ilgilidir, sora dawranışlar konuşmalar ile anlaşma derecenize göre bağlanırsınız.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar