reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 mini bi anket seklindede algilayabilirsiniz olayi, Turkiye den bi urun satin alirken hangi siteleri tercih ediyorsunuz? Guvenilir ve urun cesitliligi bol olan siteler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://www.migros.com.tr/ burdaki kampanyaları takip ediyorum. temizlik reyonu çok iyi buranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 gittigidiyor ismi igrenc olsa da buradan alısveris yapıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 www.gittigidiyor.com www.yemeksepeti.com www.ebay.com www.kitapyurdu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 oyunlarımı www.shopto.net den alıorm. cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 shoptodan sipariş kaç günde geliyor ortalama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 vivavale said: gittigidiyor ismi igrenc olsa da buradan alısveris yapıyoreniye iğrenç olsun bence çok inovatif bir isim. (hah bu kelimeyi cümle içinde kullandım sonunda eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 mavishop, vatanbilgisayar, gittigidiyor, ebay, gameseek, yemeksepeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mumu said: shoptodan sipariş kaç günde geliyor ortalama? max 1 hafta. ama normalde 4 5 gunde kesin gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 eroticshop dfgdfg sanalmarketim, ereyon, hepsiburada ve birkaç tane daha ama tam hatırlayamıyorum şimdilik dgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Genelde hepsiburada'yı takip ediyorum, arada sağlam kampanyalar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://www.exa.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bing shopping :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ereyon kom tr. burdan bikaç alışveriş yaptım, gayet hızlı ve sağlam oldu hepsi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Penthesilea said: bing shopping :) Türkiye'den mi alıyorsun yoksa Microsoft binasından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 idefix.com hepsiburada.com edit : dealtextreme.com strawberrynet.com bunlar da yabancı kökenliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ideefixe hepsiburada exa bilgisayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar