Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 son gün sabahlar çalısırım abi noljak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 mulgear6 said: evet çünkü 1 hafta kala ygs ye aşık oldum kız peşinden koşturuyorum ... bkz: ilk girişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ahahah neyse ya bekliyorum bakalım ygs sonrasını olmıyıcak gibime geliyo çok moralimi bozuyo çok seviyorum lan ben onu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 o kız sana bakmaz bırak onu ygs in üstüne gül koklama önce dersler gelir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 önce dersler evet. bırakın şu karı kız olayını yahu, hem bakın üniversitede kızlar teklif ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 mulgear6 said: ahahah neyse ya bekliyorum bakalım ygs sonrasını olmıyıcak gibime geliyo çok moralimi bozuyo çok seviyorum lan ben onu ! o kız seni sevmesede farketmez patilerin seni hiçbir zaman terketmez sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 gecko said: bir kıza facebookta 152681 defa teklif yollayan liseli Abi adam imzasına yazmış. O zaman en yerinde troll resmini koymalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 evet ya cumartesi günü bi oturup calısayım ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hacı şimdi atıyorum ingilizce sınavı yapıp girdim fransızca bölümüne. fransızca hazırlık okuyup mu öğretiyorlar sana dili ilk sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 mezun olmadan öğretmiyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 e bu gene dönmüş galiba karar boşa mı gircez şimdi yds hayallerimiz yattı mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ahaha abi ne kastınız bukadar her bölümden 4 net yapın geçin işte barajı sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Evet. Ama her okul ingilizce sınavıyla fransızca bölümlere almıyor. araştırman lazım işte onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bir insan fransızca gibi saçma bir dili neden öğrenmek ister ? 4 sene okudum o ayrı ama bi işe yaramaz. Ispanyolca öğrenin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kartal sabri taşkın ilkögretimi bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 dersane sınavlarını ettim talan moraller oldu tavan puanlar 460-470 falan ygs yi edicem yalan kendime güvenim sonsuz.dersane sınavları ygs düzeyinde olmamasına rağmen iyi puan yapıyorum.ygs de umarım derece plz.herkese şimdiden başarılar.gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 geçen sene çözemediğim sosyali çözücem şimdi :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Lorrotar said: dersane sınavlarını ettim talan moraller oldu tavan puanlar 460-470 falan ygs yi edicem yalan kendime güvenim sonsuz.dersane sınavları ygs düzeyinde olmamasına rağmen iyi puan yapıyorum.ygs de umarım derece plz.herkese şimdiden başarılar.gg Helal be lotarat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 off of eger her bölümden optimum netlerimi yaparsam 140 filan oluyo 10 boş felsefe desen gayet süper aslında ama umarım hepsi en iyi geçicek son 3 günde 1-2 konu eksigimi de kapattım sanırım gidip 10 dk sonra bi deneme çözüp yatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ya taa töder'de 492 puanla 88. olan falan vardı bizim dershanede acaba ygs'de fulleyen çıkar mı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 oha tabiki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mulgear6 said: off of eger her bölümden optimum netlerimi yaparsam 140 filan oluyo 10 boş felsefe desen gayet süper aslında ama umarım hepsi en iyi geçicek son 3 günde 1-2 konu eksigimi de kapattım sanırım gidip 10 dk sonra bi deneme çözüp yatıyım Aksam deneme mi cozulur lan, hasta misin, sabah kalkip cozsene. O degil de, benim de ekonomik cografyayla inkilap tarihinden eksiklerim var, bi 10-15 puan oradan koparirim, onlari halletmem lazim en kisa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi çözemiyorum ki sabah çıkıyorum evden dersaneye gidiyorum takılıyorum sohbet filan sonra eve kız atıp yemek yaptırıyorum sonra batak oynuyorum en sonunda kadıköye gidip takılıyoruz sonra eve geliyorum bu yani güvender denemesinden daha 2 tane çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 gece uyanıp uyku sersemi süper çözülüyo, geçen sene yds denemelerimde rekordan rekora koşuyodum geceleri. sonra sınavda o rekoru da aştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 mulgear6 said: 10 boş felsefe desen gayet süper aslında 9 soruda 10 boş bırakabiliyosan sınava girmene gerek yok bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar