mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bir kıza facebookta 152681 defa teklif yollayan liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gecko said: 467 mi abi en son denemede 194 yaptım öldürün beni nolur baraj kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 180 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Baraj 165 idi yamulmuyorsam da, 194 feciymis AOF falan olur anca, ya da meslek yuksekokulu. Ozel diyecegim, ozel icin herhalde bi okul puani haric 350 falan yapmak lazim diye dusunuyorum. Hos benim de rekorum 396 falandi yamulmuyorsam, daha da yukseltmem lazim acikcasi, son 1 haftada bi 10-20 net yukseltebilirsem anca tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 oha o zaman gecko yuh sana salak salak forumlarda gezceğine otur desr çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 mulgear6 said: -Dark_Angel- said: İlk girişiniz mi sizin ? Okullar ne ? (Know your enemies). asdas ilk giriş iel of ya kız peşinde koşuyorum resmen SALAGIM BEN YA aptal çocuk bıraksana kızı rahat kendin de azıcık son hafta çalış tam gerizekalıyım ya benzerini ben de yapmıştım geçen yıl. ama ieldeysen en kötü yurtdışına gidersin abitur'un ( böyle mi yazılıyor lan ) iyiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 das arbitur olcak mülgeri dinlemeyin inek gibi çalışıyo da alttarafı hiç çalışmadan odtü/boun kazandım diye zeki rp'si yapmaya çalışıyor forumlarda pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hazırlanmıyorum ama giricem haftaya zuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Farinal said: oha o zaman gecko yuh sana salak salak forumlarda gezceğine otur desr çalış geçti artık neyse kimse sorsam sen nah kazanırsın diyorlar gerçi her bölümden 4 net yapsan barajı geçiyormuşsun mesela okul puanı zartu zurtu düşünürsek pek zor olmayacak gibi özel benim için imkansız ötesi, rüyamda bile göremeyeceğim birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yav said: das arbitur olcak mülgeri dinlemeyin inek gibi çalışıyo da alttarafı hiç çalışmadan odtü/boun kazandım diye zeki rp'si yapmaya çalışıyor forumlarda pff ahaha abitur lan adam dogru demiş abi sdgsdf çalısıyo demeyin bana ya günde 30 soru çözüyorum bugun 30 soru çözdüm bi denemeden hepsi türkçeydi bi de biyoloji dersine girdim simdi raidim var kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 gecko said: özel benim için imkansız ötesi, rüyamda bile göremeyeceğim birşey oha kıyamam lan :( bir sene daha hazırlancaksın ama değil mi? keşke biraz çalışsaydın sende, ya da aöf falan yap bari tekrar hazırlanırken. kazanamadım diye bırakma herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 gecko said: Farinal said: oha o zaman gecko yuh sana salak salak forumlarda gezceğine otur desr çalış geçti artık neyse kimse sorsam sen nah kazanırsın diyorlar gerçi her bölümden 4 net yapsan barajı geçiyormuşsun mesela okul puanı zartu zurtu düşünürsek pek zor olmayacak gibi özel benim için imkansız ötesi, rüyamda bile göremeyeceğim birşey o zaman ne oturup çalışmıosn özele de gidemeyecen neyine güvenion olm sen? hayatının sonuna kadar paticikte açılmış videoları mı paylaşcan evde oturup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sonuna kadar haklısın ama tembellik işte, çok üşengeç oldum son 2 yıldır açıköğretim yapmaya çalışcam en azından bari askerlikten biraz yırtalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bi daha hazırlanırsın. çabuk vazgeçme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 liseden sonra zaten 2 sene yırtıyosun, en olmadı benim gibi kontenjansız açık öğretim yaz seneye adam gibi kas. Geçen sene aynı senin gibiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bakalım bende 1 hafat önce aldığım matematik ve türkçe kitaplarına bakıorm arada ydsden yardırabilecek miyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben de mat bakıyorum ya 15 tane falan sallasam şükella olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 mulgear6 said: yav said: das arbitur olcak mülgeri dinlemeyin inek gibi çalışıyo da alttarafı hiç çalışmadan odtü/boun kazandım diye zeki rp'si yapmaya çalışıyor forumlarda pff ahaha abitur lan adam dogru demiş abi sdgsdf çalısıyo demeyin bana ya günde 30 soru çözüyorum bugun 30 soru çözdüm bi denemeden hepsi türkçeydi bi de biyoloji dersine girdim simdi raidim var kaçın ya bırah ben 30 saat önce attım o mesajı bak daha anca yetiştin abitur ne lan, çok çikin bi dil almanca aklımda estetik hali kalmış valla kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 evet çünkü 1 hafta kala ygs ye aşık oldum kız peşinden koşturuyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 geckooooo geckooooooooo git ders çalış abicim. bu sene kayıp olsa bile seneye hazırlanmaya başla. paticik burda, kazan gel. hem; tüm liselilere gelsin üniversitede kızlar teklif ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 sınava 5 gün var neden osymden giriş bilgilerine bakamıyoruz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu arada sınav kağıdınız gelmediyse, çarşambadan itibaren ösym binasına gidip sınav belgenizi çıkarttırabilirsiniz boşuna strese sokmayın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 2. girişim olcak yine bi bok yapamıcam sdf tüm sene yattım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yapmayın olm oturun çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yarın başlıyorum çalışmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar