Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hıncal Uluç: "Kaçış yok, yine fark yiyeceğiz"

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Devilmanta said:

Bu adamın hep yaptığı şey. Kendisi de galatasaraylı olduğu için duygusal davranıp öyle yazmış yazıyı. Aklınca kötüsüne hazırlıyo milletiki yenilirsek bile ben demiştim coşmaya luzum yok dicek.

En son fark yeriz dediği zaman 6-0 olmuştu yanlız, bu sefer öyle dememiş gerçi de başlığı dramatize etmişler.

Adam sadece "Ankaragücü yerine Fener olsa 10 olurdu" demiş, başlık oldukça alakasız hakikaten :p

Kılcal said:

Öteki taraftan bu Ankaragücü mağlubiyetine Galatasaray taraftarı zil takıp oynamalı. Bu tokat Fenerbahçe maçında gelseydi üçle de kalmazdı, '6-0 da tarih olurdu' ben sana söyleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam feneri yenemiyoruz fln da,her maç 6-0 olucak beklentisiyle mi izliyor fenerliler maçları anlamadım ki...
Yani Ankaragücünden 3 yedik diye Fenerden 10 tane yerdik diye birşey yok,o maçın havası farklı,tamam yenemiyoruz ama bu Kadıköydeki her maç 6-0 bitiyor demek değil ki..
Hıncal yıllardır her maç fark yer Galatasaray diyor fener maçından önce,yeni değil yani..
Yani iyi ki bi 6-0 oldu,lol kaldı ki Fatih Terim'in ukalalalığı ve mallığı olmasa öyle olmazdı,3-0 dan sonra defansı çıkarıp sahaya 3 forvet sürmüştü...
Fenerliler yeni bir 6-0 bekliyorlarsa daha pek beklerler,yeneriz yeniliriz ayrı da her kadıköy öncesi fark olur lafı baydı artık....
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

1999-2009 10 sene boyunca herkes farklı şeyler dedi ama sonuç hiç değişmedi..

sen hesap kitap işinden iyi anlıyorsun, bize bir de en son aldığınız Türkiye kupasının tarihini yazar mısın onu da öğrenelim,sonra bir de ona bakalım kaç sene olmuş,

tabi o kupayı bilecek kadar yaşlı isen...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...